[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@metert Valla artık "lan noluyor, yoksa iptal mi olacak bu" demeye başladım. "Tamaaaaam kapıları kapatıyoruz" hesabı.
Başkan da zaten savaş çığlıkları atıyor. Korkmuyorum desem yalan olur.
Zaten iki seçenek kaldı bizim için, ya sıra gelecek ya da olmayacak bu iş. -
Bugünkü bültenden sonra artık tüm istatistikler de muhakeme yürütmeler de geçerliliğini yitirdi. Ama Afrika 10K ilerlerken Avrupa'nın 2K bile ilerlememesi pek çok kişiyi bir kez daha üzdü. Ne desek boş.
-
@yekta 2005 gibi bir sene olmazsa size sira gelir diye dusunuyorum. Bizim sanssizligimiz umarim gc alan arkadaslara sans olarak geri doner. Ins abd'de cok guzel bir hayat onlari bekler.
-
-
ben yine de current olma ihtimalini göz ardı etmiyorum. Kaybedecek bir şey yok nasılsa:)))
-
@bowline yok artık umut dolu mesajlara bu konu içinde yer yok!! :D
-
Avrupa için vizelerin yarısı verilmiş deniyordu sanki :) artı current olursa emin olun yetişir bütün herkes geçmiş yıllara bakınca görülüyor. Birde dikkatimi çeken birşey var düşük numarada olanlar sanki hiç gitmeye istekli değil hep imkansız olan bizler burdayız 😂
-
keske konyalı degilde kenyalı olaydım ozaman sıra gelirdi :))))))))
-
Kcc ile gorustum. Baska bolgelere buyuk sayilar vermemiz avrupayq da verecegimiz anlamina gelmez bu konularda bilgi verme yetkim yok dedi. Bizim gibi 27 28 binlerin basinda olanlarin bile sansi %10 falan bence olqn bir senemize ve hayallerimize oldu dalga gectiler resmen
-
Benim umudum yok artik.2019 a da basvurmustum belki diyorumda o sans bir daha gelirmi bilmem.resmen dalga gectiler 1600 artirarak ama afedersiniz taa senenin basindan belliydi bi b*kluk oldugu
-
Düdük çalmadan maç bitmez arkadaşlar, moralinizi yüksek tutun. Eğer çıkmazsa zaten Temmuz’dan sonra üzülecek yeterince zamanınız olacak öyle düşünün. Şimdiden kaygılanmanin anlamı yok. Birçok insanın pozitif enerjisi sizinle birlikte 🤗
-
Ilk aydan beri bu senenin baska hic bir seneye benzemeyecegi belliydi. Aciklanan her ayki kota bir oncekinden daha buyuk bir duskirikligi oldu. Sonuna kadar da oyle olmaya devam edecege benziyor. Biz yine de cikmadik canda umit vardir diye umut etmeye devam edecegiz.
-
@periscope ben bugünden sonra bi hayat dersi daha aldım yaşım 28 çok güzel bi ders oldu bana..İşimi gücümü bırakmıştım ingilizcem vardı üstüne takviye aldım 8 ay boyunca gelişsin diye gittiğim zaman zorluk çekmemek için.. bu saatten sonra yapcak bişey kalmadı fazla Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayat devam edicek öyle veya böyle iyi veya kötü nolursa olsun ayakta durcaz hepimizin ailesi eşi dostu var.. 2Pac ne demiş life goes on! :)
-
arkadaşlar merak etmeyin zaten eu büyük bir sıçrama yapacak ya önümüzdeki ay ya da son ay ama durum öyle bir hal aldı ki artık benim gibi 35k üstü rakamları bu sıçrayışlar dahi kurtaramayacak :)
-
en ufak bir inancım yok sıçrama yapma konusunda ki yapmayacakta haziranda görürüz gittikçe düşüyor stabil bile değil.geçen ay zaten aşırı moral bozukluğu olmuştu.ingilizcemi ilerletmeye çalışıyordum,you tube da kanallara çeviri yapıyordum,miami yi düşündüğümüz için ispanyolca bile çalışıyordum ama bi anlamı kalmadı artık.motivasyonum kalmadı.keşke çıkmasaydı diyorum bu 1 yılı hep muallakta yaşadık bilmiyorum moralim gerçekten bozuk.2011 yılı gibi oldu çıkanların kursağında kaldı sevinci.çıktığını öğrendikten sonra forumlarda gezinirken 2011 yılında kazandığını ama iptal olduğu için hakkı yanan bir üye vardı o zaman hayal etmiştim nasıl kötü bir şey diye.ama benim başıma geldi.bilmiyorum ...
-
@periscope cidden aradınız mı ?
-
Bu ileti silindi! -
Bence artık sayılara bakmaya gerek yok... Adamlar kafasına göre takılıyor.
Dünde yazdım, ben serbest dalış yapan, zıpkın ile balık avlayan bir insanım. Florida da köpek balıkları olduğu için bu sporu yapamayacaktım. Sonra okyanusta yüzmek Çeşme plajlarında yüzmek kadar zevkli de değil. Arabalar ve evlerde çok büyük temizlemek bakımı falan oooo bir sürü dertti. Hem birde ölçü birimleri var alışılması gereken o da ayrı bir dert. Dün br anda fark ettim de İstemiyorum zaten ben gitmeyi, Yeşil kartı yeşillik olsun diye istiyorum artık... :) Puhahahahhaa
Belki tersini söyleyince farklı olur, totem yapayım bakayım... :)
-
Benim asıl korktuğum DV2019 sonuçlarının açıklanacağı tarih. Bu tarihten sonra "Geçen sene bizde başvurmuştuk unutmuşuz" diyenler olur mu?
Aslında EU bölgesinde daha henüz 2000 vize daha mevcut. Adamlar formu doldurmuş mülakat gitmemiş. Ne kadarı tekrar tarih isteyecek belli değil.
Doğrusunu söylemek gerekirse, benim numaram 22200 ün altında. Ama çok umutlu değilim. Bence bu senenin kotası şu an için doldu. Gelmeyenlere göre arttırıp arttırmayacaklarına karar verecekler. -
22 24 binlere birsey olmaz. Bizim.gibi sinirda olanlar ne yapsin 27 28 binler? Son ay current olur mu diye dusunuyorum sonra o ruyadan da ayiliyorum. Diyelim oldu vize bekleyen 4 5 bin kisi var aileler haric kalan vize 5 6 bin olsa 20 bin vizenin ab ye verilecegini farz ediyoruz, current siralamasi neye gore yapilacak? Mesela 33 bindeki adam 29 bindekinden once mulakat tarihi alirsa ne olacak? Resmen bu sene ukrayna arnavutluk ozbekistana calisti kcc doldurmus hepsini on tarafa...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum