[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@amanintouchable evet nerede yaşamak istediğinizi soruyorlar, Ds-260 formunda yazdığınız eyaleti yada ilk etapta gitmek istediğimiz bir eyaleti söyleyebilirsiniz
-
İyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlar çok teşekkürler, ayrıca sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap veren başta @Muhtaradana olmak üzere tüm arkadaşlarımıza da teşekkürü borç bilirim. Hem bu süreçte hemde gelecekte yerleştikten sonra mümkün olduğu kadar süreçte devam eden arkadaşlara yardım etmeye çalışacağız.
Selamlar,
-
@gülden Numaranız 9 binlerde ve daha yenimi mülakata girdiniz 🤷♂️ Geride kalan bizlere Allah yardım etsin.
-
@ibrahimasar Anlayışınız için teşekkürler, dün o kadar stres dolu bir gündü ki anlatamam. 1 yılın tüm stresi 1 gün içinde omuzlarımıza bindi. Bittiğinde tam da dediğiniz gibi biraz şaşkınlık ve heyecanla beklentilerin altında bir post atmışım. Arkadaşlarda kendi bakış açıları ile hayal kırıklığı yaşamış olabilir onları da anlayabiliyorum, onlarda çok gergin yeni çıkan yasa da tuz biber oldu. Biran önce bilgi almak ve rahatlamak istediler diye düşünüyorum. Sağlık olsun umarım tüm bekleyen arkadaşlarımızın hayalleri gerçek olur.
Selamlar,
-
@Semihmete Merhaba, KCC eksik evrak sebebiyle öyle oldu. yoksa Şubat ayında girecektik.
-
@ayvalik10 yakında deneyimlerini aktaracaklarına eminim
-
@fatma-aykut herhangi bir sorun yaşamazsınız. benimde eşim talihli benim hesabımdaydı paramız hiç bir sorun çıkmadan mulakatı geçtik. Darısı tüm mulakat bekleyenlerin başına inşallah.
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@mexido, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Aklima soyle birsey geldi madem mulakatta eyalet e gore de para miktari degiskenlik gosterilebiliyor o zaman hayat sartlarinin dusuk oldugu bir eyalet secip buraya gidecegiz diyip daha sonra vize onayi aldiktan sonra baska eyalete gecsek herhangi bir sorun ile karsilasirmiyiz eger karsilasirsak ilk belirttigimiz eyalet e giris yapip ordan diger eyalete gecis yapsak nasil olur? :)
İstediğiniz eyaletten ilk girişinizi sağlayabilirsiniz
O halde mulakata girecek arkadaslar bos yere citayi yukselmeden gelir seviyesi dusuk bir eyalet ismi soyleyerek karsi tarafin beklentisini asagi cekmis olabilir boylelikle :)
-
Bu ileti silindi! -
@imgey Benim ablam Plano'da yaşıyor tercih sebebim tahmin edersiniz ondan dolayı ilk etapta ama genel olarak katılıyorum Teksas adaptasyon açısından oldukça iyi bir tercih. Ben açıkçası o şartlarda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur.
-
@mexido Bu şekilde bir hareket tarzını hileli buluyorum. Dürüst olmalıyız. Konsolosluğa yalan söylememeliyiz. Her zaman doğru ve dürüst olmalıyız.
-
@salih2825 Plano bizim de tercihlerimiz arasında. Kısmetse mülakatta onay alırsak bir karara varacağız tabi. İyi dilekleriniz ve cevabınız için teşekkür ederim.
-
Durumlara bakılırsa bır kac ay once soyledıgım sey doğru cıkıyor ingilizce konusunuda artık takıcaklar sanırsam dün mülakata gıren arkdasların hepsıyle mulakatları ıngılızce yapmıslar hadı bakalım hayırlısı
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@mexido Bu şekilde bir hareket tarzını hileli buluyorum. Dürüst olmalıyız. Konsolosluğa yalan söylememeliyiz. Her zaman doğru ve dürüst olmalıyız.
Tabiki fakat maddi imkani olmayan sinirli olan icin bir yol kisi kendi karar vermesi lazim bu durumu :)
-
@umutcetnkaya, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Durumlara bakılırsa bır kac ay once soyledıgım sey doğru cıkıyor ingilizce konusunuda artık takıcaklar sanırsam dün mülakata gıren arkdasların hepsıyle mulakatları ıngılızce yapmıslar hadı bakalım hayırlısı
Ing. bilmeyenler ozaman simdiden ingilizce ogrenmeye baslamalilar onlerinde 1 yil bir sure olacak.
-
Türkiye de ingilizce öğrenmek deveye hendek atlatmak gibi bir şey
-
@mexido benm ingilizce durumu cok ıyı değil çalısıyorum kendım ama şuan bir tedirginlik gelmedi değil yoğunluk kazandırmam geekıcek giricek herkesede giren arkdaslar referans olmus oldu .
-
@umutcetnkaya, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@mexido benm ingilizce durumu cok ıyı değil çalısıyorum kendım ama şuan bir tedirginlik gelmedi değil yoğunluk kazandırmam geekıcek giricek herkesede giren arkdaslar referans olmus oldu .
Evet yavas yavas olur 1 sene gibi bir zaman zarfi var daha ;)
-
@gülden Ben turist vizesi mülakatına girdim. Turist vizesi işte, alırsan alırsın alamazsan sonra bir daha denersin. Ama gc öyle değil. Alamadın mı bitti. Bir daha denk gelmesi mucize. O kadar basit bir turist vizesi mülakatı olmasına rağmen gerim gerim gerildim. Red aldım. 1 gün, koskoca 1 gün kimseyle konuşmadım. O zamana kadar yaşanan stres ile o gün yaşanan stresin arasında dağlar kadar fark var. Tekrar kutluyorum. Ben o görüşmede sekte-i kalpten tebdil-i dünya ederim herhalde :)
-
@mexido tabı oyle yeterkı ıyıce ustunden durup mulakata gırdıgımızde sordukları soruları ceevaplayacak kadar bıle yapsak yeterlı olur gerısı oraya gıdınce hallolur zaten
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum