-
Merhaba arkadaşlar benim ben aranıza yeni katılıyorum.
Ben göçmen vizemi aldım Mart ayında gidiyorum.Ama aklıma takılan bir soru var yaşamış veya yanitlayabilecek birileri olursa şimdiden teşekkürler.
Ben Mart ayında İstanbul'dan uçmayı planlıyorum.Fakat benim 4 adet icram var eski tarihli 1 tanesi 2013 yılından kalma trafik cezası fiyatı 4000 oldu.Diger 3 ude türk Telekom ve ve Turkcell uçuş sırasında pasaport polisi kontrol ederken bir problem yasarmiyim acaba?
Şimdiden teşekkürler
-
@cdx234 e devletten yurtdışı giriş çıkış sorgulama düşmediyse il emniyet müdürlüğü öğreniyorsun
-
@cdx234 hiçbirşey olmaz, 100.000tl yi aşan miktar vergi borcu varsa sorun olur. Özel kişi veya kurumlara borcunuz hiçbir sorun çıkarmaz.
-
@ayvalik10 orada birşey çıkmıyor bende daha.Emniyetten öğrenilir yani
-
@utopia tamamdir içimi rahatlattiniz çok teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum