Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Uçuş sırasındaki durum

Taşındı Yolculuk
5 3 271 3

Benzer Başlıklar

• Amerikaya aktarmalı uçuşlarda ne olur?

Kilitli Taşındı Yolculuk
    2
    0 Oy
    2 İleti
    809 Bakış
    lumosL
    @speedystop Merhaba, bulamadiginiz ifade etmissiniz yonlendiriyorum sisi ilgili basliga: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?).
  • Uçuslara İlişkin Yeni Kurallar (AC Covid19)

Yolculuk
    160
    5 Oy
    160 İleti
    8k Bakış
    orhanozbekkO
    @Dilaraciftci Yakin zamanda , 1 kisi green cardli, 2 kisi turist vizesi, 2 kisi J1 vizesi ve 10 dan fazla H vize turu yani calisma vizesinde giris yapan arkadaslarim var. Hicbirinden asi ile ilgili bir soru ile karsilasmadilar. Bilginiz olsun
  • Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması

Yolculuk
    66
    2 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    Z
    @crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • Turkiye-Amerika arasi iki aktarmali ucusta Schengen vizesi gerekli midir?

Yolculuk
    4
    0 Oy
    4 İleti
    495 Bakış
    Eski Kullanıcı 015E
    @janedoe ben Almanya Konsolosluguna mail atarak sormustum. Ucus bilgilerinizi girerek mail atarsaniz en saglam bilgiyi konsolosluktan alabilirsiniz bence.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k