Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lordgaladriel, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @crazycells ankara konsoloslugun sitesinde i-134 formunu doldurmamiz gerektigi yaziyor. K1 vizesi basvurusuna sadece i-134 formunu doldurduk. Veerdiginiz linktede i-864 formlari green card icin gerekiyor. Dogru anlamismiyim acaba? Yanlis bisey yapmak istemiyorum. Sonuc olarak vize gorusmesine sadece arkadasim ve esi sponsor olacagi icin i-134 formu dolduracak benim icin?
    Cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin

    Dogrudur, ilk asamada I-134, sonra da I-864 gonderebilirsiniz...


  • @akhilleus @graombze nikahı kıydıktan sonra mail olarak gönderildiği yazıyor internette de, hemen nikahtan sonra herhangi bir belge veriliyor mu demek istemiştim. Buradaki iş yerime göndereceğim. Maille göndermeleri uzun sürebilir diye belki öncesinde bir belge verirler diye düşündüm.


  • @tuchi evlendiginiz buro nikah kiyildiktan sonra size sertifikayi ve defteri veriyor sonra da siz iste su kadar orjinal kopyasini istiyorum vize islemlerim icin gerekli diye sorunca da o istediklerinizj sonra postayla yolluyorlar. Bu arada mail dedikleri email degil posta islemi o konuda sanki bi bilgi kirliligi olmus akliniz bulanmasin.


  • Arkadaslar I-797 fotokopisimi orjinalinmi goturmem lazim fotokopisini gotursem sikinti olurmu?


  • merhaba ben k1 vizesini aldıktan sonra amerikaya giriş yaptım ama evlenmeden türkiyeye geri döndüm. şimdi sorun şu tekrar turist vizesine başvuru yapabilirmiyim? çünkü k1 alınca turist vizesi b1 imi iptal etmişlerdi bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkür ederim


  • Merhaba arkadaşlar,
    6 martta mülakatım var. Belgeler tamam ama aklıma takılan bir durum oldu acil yardımınıza ihtiyacım var.
    Benim davalısı olduğum bir mahkemem vardı(müştekiydim) ama gecen ay feragat dilekçesi verdim. Nasıl olsa artık abd ye gidicem diye davadan çekildim. Bununla alakalı bir belge götürmem gerekli mi? Konsolosluktaki istenilen belgeler kısmında mahkeme kayıtları olarak sadece suçu olanlar ve evlat edinme isim değişikliği olursa getirin demişler.
    Ama yine götürmem gerekliyse uyap vatandaş portalından ya da e-devletten Türkçe olarak çıktı almam yeterli mi?
    Teşekkürler...


  • @mystery88 Sanık siz değilseniz götürmeniz gereken bir belge yok. Benim de var davalısı olduğum bir mahkeme ve sormadılar ona dair herhangi bir şey görüşme sırasında. Polis belgelerinden görürler zaten size dair bir suç durumu vs varsa.

  • ⭐⭐⭐

    @mystery88, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba arkadaşlar,
    6 martta mülakatım var. Belgeler tamam ama aklıma takılan bir durum oldu acil yardımınıza ihtiyacım var.
    Benim davalısı olduğum bir mahkemem vardı(müştekiydim) ama gecen ay feragat dilekçesi verdim. Nasıl olsa artık abd ye gidicem diye davadan çekildim. Bununla alakalı bir belge götürmem gerekli mi? Konsolosluktaki istenilen belgeler kısmında mahkeme kayıtları olarak sadece suçu olanlar ve evlat edinme isim değişikliği olursa getirin demişler.
    Ama yine götürmem gerekliyse uyap vatandaş portalından ya da e-devletten Türkçe olarak çıktı almam yeterli mi?
    Teşekkürler...

    Bol şanş diliyorum. İnşallah herşey yolunda gider vizenizi alırsınız


  • Herkese merhaba 🙂
    Ankara'ya giderken aldığım nüfus kayıt örneğini apostil ile vermişlerdi, yine de green card işlemleri için çeviri yaptırmam gerekir mi?
    Ya da e-devletten çıktısını aldığım nüfus kayıt örneğini tercümanlık bürosunda çevirdikten sonra yapmam gereken bir işlem var mı? Hiç çeviri işleriyle uğraşmamıştım bilen biri aydınlatabilirse çok sevinirim @Rookie nin değişilmez kuralı için :)))


  • @tuchi aos için ise evet tercüme gerekli yeminli tercümanın çevirmesi gerek. Ben e devletten almadım.


  • @tuchi nüfus ilçe müdürlüğünden alıp tercümesini yaptırın lütfen e devletten alınan kabul edilmiyor bildiğim kadarıyla.


  • Arkadaslar su muayeneye giderken olunan asilarin
    Bazilarini normal hastanede olsak herhangi bi ucretde indirime gidilir mi yani kabul ediyorlar mi? Ben daha once cocukken olmustum tetanoz yada kizamik asilari falan. Nasil bir yol izlemeliyim sizce gidip hepsini olmalimiyim yoksa tekrardan?


  • @lordgaladriel
    Merhaba geçen yaz eltim evlilik vizesi ile Amerika’ya gitti Temmuz 2019 da Dr muayenesinde ( çocukluğu boyunca yapılan ) hastaneden verilen asi kartını gösterdi ve O asilardan muaf olarak sadece 2 asi yaptırdı. Bizde başvurumuzu yaptık beklemedeyiz bu Arada asi kartım kayıp olduğu için toplum sağlığı merkezine giderek asi kartımı tekrar
    Aldım. Tavsiyem yanınızda götürün boşuna para vermeyin


  • @graombze merhaba biz Eylül 2019 (2.haftasi ) nişanlılık vizesine başvurduk 1 ay sonra evraklarınız işleme alınmıştır diye nişanlıma mail geldi. 2 martta tekrar mektup göndermişler nişanlıma nişanlı olduğunuzu kanıtlayan evrakları 26 Mart’a kadar gönderin diye aslında ilk başvuru evraklarının içerisine eklemiştik ( sadece. 8-10 adet fotoğraf ) kabul görmemiş anlamına mi geliyor süreç bu şekilde mi ilerliyor çok stesliyim yardımınızı rica ediyorum


  • @akhilleus merhaba nişanlı olduğumuzun kanıtını başvurudan sonra istediker bizden daha randevu tarihi bile alınız demeden anlamadım ben yardımcı olur musunuz


  • Merhaba Ankaradan 🙂
    Bugün DR İşlemlerimi hallettim arkadaşlar.
    Bana bayan dr baktı, gayet güler yüzlüydü. Aşı kartım yok ama su ciceği,kızamık,kabakulak geçirdim dedim. Onları yapmadı ama kızamıkcık ve 2 ayrı aşı toplam 3 aşı yaptı. Klasik birkaç soru sordu o kadar(ameliyat geçmişi,intihar girişimi, psikolojik durum vb) toplam 2.035 tl ödedim. Yarın 4 te alıyorum raporumu


  • @esra-k merhaba bunu soyle dusunun; sizden eksik evrak istemisler. Demek ki iliskiye dair biraz daha kanit istiyorlar. Siz de elinizde bulunan fotograflar, (ailele icinde olursa super olur)nisan fotolari, beraber gittiginiz yerlerde cektirdiginiz fotolar, otel vs konaklama belgeleri, seyahat belgeleri, hediye alis verisi yaptiysaniz bunu gosteren belgeler, mailler, whatsapp facebook ciktilari vs gibi ikinizin iliski icinde oldugunu gosterebilecegini dusundugunuz ne varsa bulup dosyalayip gonderin derim.


  • @nez merhaba nez hanım, süreç ne kadar sürdü konsolosluk randevusuna kadar? ben başvuru yaptım 10 ocakta şimdi UCSIS ten kabul bekliyorum henüz.


  • merhaba arkadaslar sorum sacma olabilir kusura bakmayin cevabini bulamadim bir turlu.
    Ankaradaki mulakat icin Vukuatli nufus kayit ornegi (her bir aile bireyi icin) diyor, yani annem babam kardesim her biri ayri ayri nufustan kendi belgelerini alip bana mi verecekler?
    Yoksa ben nufustan KENDI belgemi 4 tane mi talep edecegim her aile bireyi icin?


  • @akhilleus çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak sponsorluk la ilgili evrakları ne zman göndereceğiz bilginiz var mi acaba çünkü ilk başvuruda da göndermedik formda yazmadığı için bu gelen mektuptada iliskiyi kanıtlayan belgeler istemişler onun içerisine eklesek okur mu


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum