Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @Gezgin-Paksoy "Belgelerin Ingilizce veya Turkce olmasi gerekiyor" @Muhtaradana ın gönderdiği link in girişindeki açıklama kısmında direk bu şekilde yazıyor. Orayı okursanız kafanızdaki sorulara yanıtlamış olursunuz. Ayrıntılı şekilde anlatılmış.

• Selam arkadaşlar. Bana hala mulakatla ilgili mail gelmedi ay sonuda yaklaşıyo. KCC bağlantıya geçmelimiyim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@AnarH @Cemal-Kalın hemen irtibata geçin ki size attığı maili göndersin. Hemen KCC mail atın çünkü current olduğunuz için

• Herkese merhaba
    Case numaralarından kaça kadar en son onay maili almıştı? Sanki kimse almıyor gibi ayın kaçına kadar alması lazım onay mayısta current olmak için. Kendim için sormuyorum bize daha çok var tabi ama gidişatı merak ediyorum.

• @İrem-Güzel biz de çok merak ediyoruz. Sanırım onay mail leri kesildi. Bakalım önümüzdeki bülten bize ne diyecek?

• ⭐⭐

Oturup bekliyoruz sıramızın gelmesini 🤷‍♂️ Ne zaman gelir Allah bilir.

• ⭐⭐

Martta açıklanacak bültende de 100 kişi artırmazlar inşallah 🤷‍♂️

• Merhaba. Mülakat maili bekliyoruz. Bu mailin bir açıklanma tarihi filan var mı? (Mesela vize bülteninin ayın 15 inden sonra açıklanması gibi) Yoksa herhangi bir vakitte gelebilir mi? Bugün evrak onay maili alalı 40 gün oldu. Sizce kcc ye mail göndermeli veya aramalı mıyız?

• @Rukiye-Sarı Bende aynı durumdayım. Persembe veya cuma günü mail atmayı düşünüyorum.

• Bu ileti silindi!

• Şuraya baksana daha 17 binlere mulakat tarihi verilmemiş... Bu iş yaş.

• @mkonca neden yaş? 14-21 k arası mülakatlar Nisan a kalacak değil mi? Bu konuda hem fikiriz. Peki mart mülakatları için bildirimler gelmiş mi? Gelmiş. Mülakat bildirimleri ne zaman yapılıyor. İki ay öncesi ay hangisi ise o ayın (bu durumsa şubat) son günleri. Yani ne zama. gelmesi gerekir : bugün yarın ve cuma (26/27/28 subat hatta martın ilk iki gününe de sarkabilir.) o yüzden moral bozmayın arkadaşlar.

• Zaten 200 artış pek hayra elmet değildi. Önceki yıllardada 6.800 gibi artışlar olmuşdu ama 200 gibi bir artış bence başka durumların habercisi ola bilir. Yinede inanmaya devam edelim. Hayırlısı.

• @cato hocam en son 14 ten 21 e atladığında çok sevinmiştik neredeyse gidecek gibi her şeyi ayarladık maddi durum, eyalet seçimi vs. Son 200 artış 38 bin olarak bizi tamamıyla hayal kırıklığina uğrattı yani her şeyi rafa kaldırdik. Hayal kurmak bile istemiyoruz nişanlımla

• @mkonca agustos a kadar vaktimiz var. Bakalım

• @mkonca Bence süreci incelerken biraz daha dikkatli incelemelisiniz. 38 bin için hayallerinizi rafa kaldırmak bence süreci iyi okuyamadığınızı gösteriyor. Ben sizin sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• ⭐⭐⭐

Bu ay sonu current olan sıralamaya kadar toplu mülakat maili alınacak gibi geliyor bana, umarım öyle olur.
    Geçmiş yılların bültenlerinden hala öndeyiz, eğer virüs olaylarından sekteye uğramazsa current olmaması için bir sebep yok gibi gözüküyor

• @bolatmali Biliyorum bu başlık konusu değil ama virüs konusu açılmışken sormak istedim. Malum komşumuza kadar geldi ve hepimiz heran ülkemizde de çıkacak diye endişeleniyor veya bekliyoruz. Bugüne kadar birçok Avrupa ve doğu ülkelerinde çıkan virüsten dolayı Green Card sürecinde Amerika'nın bir tasarrufu oldu mu ? Örneğin yanlış bilmiyorsa İtalya da birçok ölüm oldu mesela onların bu süreci ne durumda ?

• Baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim tanrı geride kalan tüm sevdiklerimize uzun ömürler bahşeder🙏🏼

• @mkonca az önce yazdığım yazıyı sana da buraya yazıyım.

bana bu kadar evham yapmanın ya da korkmanın mantıklı bir açıklamasını yapar mısınız.
    Nisan - Mayıs - Haziran - Temmuz _ Ağustos - Eylül mülakatların size KESİNLİKLE gelmeyecek olmasını nasıl anladın. İleriyi gören bir insan mısın. Eğer görüyorsan benim 5 mayısta sonucum ne oluyor acaba söyler misin. Bir sakin olun ya. 14k iken 21k bülten açıklayan yer neresi KCC. 100 arttıran yine KCC yani nasıl emin oluyorsun çalışma şekillerine. ARAMAYIN mail atmayın çünkü SONUÇ SIFIR hiçbir işe yaramaz. Sen bu yazıyı ağustos olupta hala gelmediyse yazsan anlarız. Daha şubat ayındayız ya insaf biraz sakin ya.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    533k Bakış
    ATS16A
    @Nurcihan-Yücel said: @ats16 Çok teşekkür ederim. Mülakat deneyimlerini tabi ki okuyorum. Ancak gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda. Biz ilk formları doldururken arizonadan bir arkadaşımızın adresini vermiştik ama bizim için çok uzak olacak orası değiştirmek istiyoruz. Bakalım her şey sırasıyla:) “gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda” Bu bilgiyi hangi paylaşımda gördünüz bilmiyorum ancak yanıltıcı bir bilgi edinmişsiniz. Arizona’daki arkadaşınızın adresi formda aynen kalabilir, mülakat esnasında da değiştirmeyebilirsiniz bu adresteki posta kutusu güvenilir ise ve arkadaşınız güvenilir ise. Vizeniz basılırsa siz isterseniz ilk girişinizi New York’dan yapabilir, Hawaii’de de yaşamayı tercih edebilirsiniz. Kartlar basılır, Arizona’daki arkadaşınızın adresine teslim edilir, arkadaşınız da size imkanı var ise elden veya UPS-FedEx ile ulaştırır. Forum kullanıcılarının doğru bilgiyi edinmeleri için düzeltmek istedim, bol şans.
  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    896k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 28 Oy
    6k İleti
    792k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k