[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Şöyle düşünelim. kişisel fikrim şu ; bu vizenin amacı diversity sağlamak. diversitye aykırı birşey olamazdı zaten adamlar EU'ya 12K verirken, Afrika 10K bile değil ve Asia ise 3K bile değil. Bu diğer iki region'ı baya arttırdılar. Bir de bu EU'daki ready'lerin durumu var. Bunu da görmek isteyecekler.
Ama kısaca durum şu bundan önceki senaryoları artık unutalım. gerçekle yüzleşme vakti artık .. -
knight online na falan basliyim bende kafam dagılır en azından :))
-
afrika kaç k arttı
-
656 gerçek dosya, bildiğin EU'yu durdurmuşlar. Tek umudumuz EU Readylerin ve Afrika yeni gelen 10binin(4.622 gerçek dosya) fos çıkması başvurunun az olması ve yine vizeleri EU'ya vermeleri.
-
hayır anlamadığım hani eu ya daha vizeler vardı böyle giderse alamki
-
İşkenceye bak yahu. Açıklanan sayı nedir?
-
21900 ...
-
daha 2 ay var, gün doğmadan neler doğar diyeceğim ama artık kabullenmek lazım...
-
afrikadaki adam niye gitmesinki oranın hali buradan berbat
-
Valla kanser olacağım. Yeminle stresten boyun fıtığım azdı, tedaviye gidiyorum haftalardır. Nedir bu işkence, belirsizlik :(
-
@caglaror bi dahaki bültende gelir herhalde sizinki
-
Tahmine kapali bir durum... Ne olacagini kimse bilemez son iki ay icin... Beklemekten baska care yok...
-
Uzucu bir haber. 15 mayisi bekleyen ancak eski basvurular sagolsun bu forumlarda pekte yeni olmayan biri olarak size umut asilamak istiyorum. Africanin bu ay yaptigi sicramayi geri kalan iki ayda eu bolgesinden beklemek hicte yersiz degil diye dusunuyorum. Hala 30-32 bandina kesin varacagina inaniyorum. Africada son iki aydaki sicrayis 4 bin ve 10 bin seklinde ve bu bolgeden az vize aliminin eu bolgesine yarayacagini dusunuyorum sonuc itibariyle euda sorunlu kazanan sayisi daha dusuk ve bence bu dusuk cut-offlar euya olan guvenin gostergesi olabilir sonda halletme mantigiyla. Gelecek iki ayin birinde 7 birinde 8 bin kadar sicrama yapip 36 binlere ulasma sansi bile var benim icin. Umarim hepiniz vizenizi alacaksiniz. Herkese iyi sanslar!
-
@metert afrikadaki adam istenen paralari toparlayamayabilir. Bir de onlarin security check olaylari biraz karisik
-
@northfield Aynen. Bu sene Africada güvenlik kontrolü arttırıldı. Bu da Brit'in yorumu ;
the enhanced security measures this year and to some extend the travel ban have meant there are a lot of visas remaining before the quota (21600) is met, since there are only about 8000 visas issued at this point. However, The pace of issuances in the latter half of the year is always higher for AF region, especially as AP cases are concluded alongside issuances from normal processing. So – we have to wait and see where the final numbers will fall. I am NOT going to try to predict that number. -
Bu siyahi aşkı nerden çıktı . Neden Afrika 10 k .. orda çok red olduğu için mi ?
-
Artik herkes icin hayirlisi diyorum.onceki aylardada umudum iyice azalmisti ama artik hic cikamamis gibi davranacam.forumada bi dahaki bulten aciklanana kadar girmeyi dusunmuyorum aklima gelmemesi icin .cok uzucu bir durum cikipta siranin gelmemesi.basta crazycell olmak uzere ds 260 formunun doldurmaktan bu yana sorularimi cevaplayan deneyimlerini paylasan herkese tesekkur ederim
-
@metert hocam size sıra mutlaka gelecek hiç merak etmeyin, karamsar olmaya gerek yok sizler için.
-
@asilcenk biz yine dayanamayıp analizler yapmaya devam ederiz abi :) önce şu şoku bir atlatalım :)
-
Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama, diyelim ki CURRENT dedi. 6500 case kalmış. Yüzde 10’u Türkiye olsa 650 case eder. Yarısı cevap vermese 325 case eder.
2 ayda 325 case demek drv rate 2’den Ankara’nın ayda 325 vize vermesi demek. Bu sizce mümkün mü? Kapasite var mı konsoloslukta? Ben susayım istatistikler konuşsun.
TURKEY, ANKARA
(Ekim) 138, 91, 61, 128, 171, 172, 139, 15 (mayıs)Ortalaması 152. Standart sapması 22. (Mayısı dahil etmezsek)
325 vize için 7 standart sapma sapması lazım. (3 standart sapma %2.5 gibi bir ihtimale denk gelir eğrilerde. Gerisini siz düşünün)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum