[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
küfür etcem edemiyorum .21.900 nedir ya
-
gerçekten 21900 mu şakamı bu
-
Siteye giremeyenler için

-
başımdan kaynar sular döküldü
-
@asilcenk ya tamam ben anlarım şunu bize rakam gelmez hadi biz çok yükseğiz falan dedin sonuçta kazandığımız zaman bu mülakata çağılcağınız anlamına gelmez diye ama arkadaş eu da bu kadar itin bir tarafına sokulmaz ki.
-
gram hevesim kalmadı artık . tüh be
-
hayır imkansız bir rakam gibi. 22 bile değil şuan bütün yaşadıklarım bu süreç gözümün önünden geçti hayaller umutlar planlar ...
-
@pacaveli Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
açıklanmış rakam 21.900 inanamıyorum üzgünüm çok arkadaşlar..
beklenenin cok altinda bir sayi. Durumun boyle olmasi cok uzucu, pek cok arkadasa yazik olacak.
-
@asilcenk bütün senaryolarımız yattı. Sona kalan senaryo ise yavaş ilerlerse belki current'ı tetiklemesine yönelikti. Bu da olur mu zaman gösterecek. artık current olmazsa 28K'nın üstü de riskte. mecbur iki ay daha bekleyeceğiz. Muhtelemen bu adamlar ready'leri görmek isteyecekler.
-
bırakın artık umut filan işlerini current murrent hikaye .25 k üstüler bıraksın artık
-
ırkçı yaparlar insanı ya asyaya 3 bin afrikaya 10 bin bize bin
-
bu vb lerden bi hayır gelmeyeceği daha ilk aydan belliydi.
-
@yekta 24k nın kaçlarında seninki
-
@metert 883
-
hmm.riskli gibi gözüküyor inşallah gelir
-
Çok azmış, herkese geçmiş olsun; current olanlara hayırlı olsun. 2 vb kaldı değil mi?
-
1 yıl önceki mayısa bak birde bu mayısa bak.ne kadar sevinmiştim şimdi o kadar üzgünüm
-
@metert yok ya bitti benim içinde . hevesimde kursağımda kaldı . hem ülkemizde güzel havası suyu falan :))))))))
-
2 VB kaldı, biri 30.000 diğeri current gelir mi? Ne dersiniz :)
Olur mu olur... Hemen yelkenleri suya indirmeyelim. Ben akşam rakı şişesinde balık olayım bari anca kaldırırım bu cut off'u :)
-
@asilcenk abi dur zaten ortalık karısık :)))))) 27 bin dedin 22 bile olmadi :)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum