Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
-
@dirilo evet banka hesap bilgilerinizin yanına, sponsorluk evraklarınızı mülakata götürürseniz eliniz çok güçlenir
-
@Muhtaradana Cevap için teşekkür ederim.
-
@dirilo, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Merhaba,
Bir konuda danışmak istiyorum.
Görüşmeye maddi kaynağımıza ek olarak bulduğumuz sponsor evrakları ile girmek vize sürecini daha da güçlendirir mi yoksa şayet APye kalınması durumunda mi sponsor evraklarını vermeliyiz?sponsorunuz varsa bunu gostermelisiniz.
-
@crazycells Tamamdır. Cevap için teşekkür ederim.
-
@Ömer-Günay Burada ornek doldurulmus formlar var.
-
https://www.avvo.com/legal-answers/can-i-change-my-joint-sponsor--3263424.html @ssergenk burda avukatlar var demis. Danisirsiniz bir avukata detaylar icin. Ben NJ de 30$ lara danisabilecegim bir avukat bulabildim mesala biraz arastirmak gerekiyor uygun bir avukat bulmak icinde. tel: 8565832950 cogu bedava avukatlik veren kuruluslar gocmenlere bakmiyor cok denedim bulamadim hic ugrasmayin bu konuda bence.
-
I-864 formunun yaninda I-864ez ve I-864W gibi forumlar var, F2A icin sadece I-864 doldurulmasi gerekiyor ?
-
@nevermore, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
I-864 formunun yaninda I-864ez ve I-864W gibi forumlar var, F2A icin sadece I-864 doldurulmasi gerekiyor ?
Evet, I-864 normalde yeterli. Hepsinin aciklamalarini okuyun, durumunuza gore karar verin.
-
Merhabalar yaklaşık gün sonra vize görüşmem var. Amerika'da yaşayan green cardlı bir tanıdığım var. Sponsor olursa vize almam kesinleşir mi? Sponsorluk için olan belgeyi doldurduktan sonra tarayıcı ile tarayıp yollasa yada faks ile yollayabilir mi? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
-
@osmandemir, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Merhabalar yaklaşık gün sonra vize görüşmem var. Amerika'da yaşayan green cardlı bir tanıdığım var. Sponsor olursa vize almam kesinleşir mi? Sponsorluk için olan belgeyi doldurduktan sonra tarayıcı ile tarayıp yollasa yada faks ile yollayabilir mi? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Ne vizesine basvuru yapiyorsunuz? Gocmen vize mi? Isterseniz once bilgilerinizi imzaniza aktarin...
-
Merhaba,benim eşim bana sponsor olacak kendisi abd vatandaşı babasıyla beraber sponsor olabilirler mi? Bir de green carda başvururken mi göndermemiz lasım bunu daha sonra mı? Teşekkür ederim
-
@Ceren-Ogretmen, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Merhaba,benim eşim bana sponsor olacak kendisi abd vatandaşı babasıyla beraber sponsor olabilirler mi? Bir de green carda başvururken mi göndermemiz lasım bunu daha sonra mı? Teşekkür ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri
⬆️⬆️ Bu başlıktaki sayın @crazycells in iletisini okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca @Muhtaradana hocamızda yardımcı olacaktır bilginize -
@Ceren-Ogretmen, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Evet, esinizin geliri yeterli degilse, babasi da sponsor olabilir. Ama esinizin babasinin gelir sartlarini tek basina karsilamasi gerekiyor, bilginize.
-
@crazycells hocam merhaba, 2020EU39xxx dosya numarasına sahibim. Ayrıca B1 vizem var. Gelecek ay Amerika'ya geçip görüşmeyi orada yapmayı planlıyorum ama burada okuduklarıma göre B vizesi ile Amerika'da başvuru yapamayacakmışım gibi anladım. Rica etsem buna net bir cevap verebilir misiniz? Şuan TR'de yaşıyorum ve B1 vizesi ile gidip orada görüşmeye girmem mümkün mü?
Şimdiden çok teşekkürler.
-
@muratk, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
@crazycells hocam merhaba, 2020EU39xxx dosya numarasına sahibim. Ayrıca B1 vizem var. Gelecek ay Amerika'ya geçip görüşmeyi orada yapmayı planlıyorum ama burada okuduklarıma göre B vizesi ile Amerika'da başvuru yapamayacakmışım gibi anladım. Rica etsem buna net bir cevap verebilir misiniz? Şuan TR'de yaşıyorum ve B1 vizesi ile gidip orada görüşmeye girmem mümkün mü?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
@muratk, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Hayir, B vizesiyle yapamiyorsunuz genelde. Su an ABD'de olsaydiniz, ABD'de surece devam etmeniz (eger ABD'de size yeteri uzunlukta statu saglayan bir vizeniz varsa) mumkundu; ama sadece gocmenlik islemlerine devam edebilmek icin "B1/B2" vizesini kullanamazsiniz. Bu vizenin boyle bir kullanilma amaci yok maalesef.
Ayrica sorularinizi rastgele konularda soramazsiniz. Ilgili basliklari kullanmak zorundasiniz.
-
İyi geceler sponsor göstermek zorundamıyız benim hiç tanıdığım yok amerika'da
-
@radres88
hangi vize türünü başvuruyorsunuz ?
LÜtfen sürecinizi imzanıza taşıyın ⬇️📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676
-
Daha basvurmadım ama dv2022'ye basvurucam kazanma durumunda sponsor göstermek zorundamıyız.
-
@radres88 hayır gerekli değil, gerekli maddi birikimi banka hesabınızda gösterirseniz de vizenizi alabilirsiniz
Şu anda net bir rakam olmasada asıl talihli için 15bin dolar, yanındaki diğer talihliler için +5 bin dolar olarak hesaplayabilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum