New Jersey
-
@ayvalik10, içinde söyledi: New Jersey
@hasbelkader gas derken LPG mi
gas ABD de benzin anlamında kullanılıyor. Kusura bakmayın. foruma yazarken acele yazdığım için aklıma ilk geleni yazıp geçiyorum.
-
@hasbelkader Bilemiyorum, ben NJ'den sadece bir defa benzin aldim, NY'a giderken bir defasinda. Tip vermismiydim, hatirlamiyorum.
-
@hasbelkader New Jersey de yakit alirken tip verende oluyor vermeyende icinizden geldigi gibi davranabiliyorsunuz.
-
Nevergiveup, Mysea,
cevaplarınız için teşekkürler.. -
Merhabalar,
New Jersey'e giderken hangi havaalanını tercih etmek daha mantıklı?
JFK havaalanına giden uçaklar daha ucuz ancak New Jersey'e (Cinnamison civarı) olan mesafesi daha uzak.
Biz üç kişilik bir aile (biri bebek) olarak gideceğiz.Yanımızda 3 büyük bavul götürmeyi planlıyorum.
Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?JFK'dan toplu ulaşım ile gidilebilir mi?Yoksa Uber kiralasam Newark mı daha avantajlı olur?
JFK yaklaşık 800 tl daha ucuz bilet fiyatı, 3 kişi için 2400 tl eder yaklaşık 400$.Değer mi sizce?Uber ne kadar tutar ? -
@greenati mayıs gibi newark direk uçuşlar var yaz düşünüyorsanız bu bilete de bakın
-
@ayvalik10 Nisan ayında gideceğiz maalesef.
-
@greenati 1 aktarmalı fransa 1 nisan en ucuz gün olarak gözüküyor
-
@greenati, içinde söyledi: New Jersey
Merhabalar,
New Jersey'e giderken hangi havaalanını tercih etmek daha mantıklı?
JFK havaalanına giden uçaklar daha ucuz ancak New Jersey'e (Cinnamison civarı) olan mesafesi daha uzak.
Biz üç kişilik bir aile (biri bebek) olarak gideceğiz.Yanımızda 3 büyük bavul götürmeyi planlıyorum.
Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?JFK'dan toplu ulaşım ile gidilebilir mi?Yoksa Uber kiralasam Newark mı daha avantajlı olur?
JFK yaklaşık 800 tl daha ucuz bilet fiyatı, 3 kişi için 2400 tl eder yaklaşık 400$.Değer mi sizce?Uber ne kadar tutar ?Normal sartlarda Newark havaalani Cinnamison'a daha yakin ve NJ turnpike uzerinde trafik daha rahattir. JFK'den toplu tasima ile Cinnamison'a gitmek cok zor olur. Uber ne kadar tutar bilemiyorum ama $400'den cok daha az olur.
-
Hangi siteden baktınız? Münih ve Ukrayna aktarmalı gördüm ama Fransa görmemiştim bir aktarmalı.
-
@greenati, içinde söyledi: New Jersey
Hangi siteden baktınız? Münih ve Ukrayna aktarmalı gördüm ama Fransa görmemiştim bir aktarmalı.
https://www.momondo.com.tr/flight-search/SAW,nearby-NYC/2020-04-01/f0b4ae6f08d1870116b115bf00596dab4 burası olabilir diye düşünüyorum
-
Paterson’da ezan serbest oluyormus. Sabah 6 aksam 10 saatleri arasında herkesin duyabileceği sekilde hoparlörden :)
-
-
@ayvalik10 @fetihy teşekkür ederim
-
-
İlan görürüm ve hemen burada paylaşırım Uluslararası Kargo hizmeti veren şirketimizin New Jersey ekibinde görev alacak takım arkadaşları arıyoruz! Kargo Operasyon sorumlusu görevine başvuru yapmak veya daha fazla detay öğrenmek isteyen arkadaşlarımız [email protected] e-mail adresine özgeçmişlerini iletebilir! Herkese güzel günler diliyorum! Pınar Özçelik
-
Merhaba,
Uber la New York JFK havaalanindan Clifton New Jersey 75 $ civari (mart 2020 )tuttu. Uber programini indirip gideceginiz rota uzerinden fiyatlari gorebilirsiniz. Trafik durumu tabii ucretlendirmede etken bu fiyata bahsis dahil. Kredi kartinizdan otomatik odeme aliyor, nj den cagirmstim nakit uygulama yoktu. Turkiye de ki kredi kartinizi kullanabilirsiniz. Salgini atlatmak dilegiyle ... hoscakalin -
@Nursen-Nursen sanırım kredi kartınızdan dolar olacak çekip yansıtıyor değilmi ben hiç kullanmadım? ama bence 75 -100 dolar çok iyi .
tren ve otobüs yapıyorum bende 10-15 dolar tutuyor nj edgewater ama eşyalrı olan ve çoçuklu aileler için bence güzel.
-
Kredi kartından çekim olayı biraz farklı. Büyük şirketler (amazon vb.) kendi kurları ile çevirme imkanı da sağlıyorlar ödeme aşamasında seçebiliyorsunuz. Bu şekilde ödeme yaparsanız TL ekstrenize yansır. Genelde mevcut USD-TL kurundan daha yüksek oluyor.
Eğer firmanın kurunu kullanmazsanız ekstre tipinize göre farklı işlemler olabilir.
- Döviz ekstrelerin minimum ödeme tutarı %100 dür.
- TL ekstrelerde belirlenen döviz kurundan USD-TL çevrilerek ekstreye yansır. Minimum ödeme tutarı yine normal ekstreniz ile aynı olur.
-
@serkanist kredi kartim Turkiye deki bir bankaya ait, dolar olarak hesaba borclandiriyor, ekstre tarihinde kur uzerinden Turk Lirasina cevrilerek borc Lira cinsinden yansitiliyor. Kredi kartima 430 civari birsey yansimisti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum