Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Muhtaradana Mesela bana telefonda evrakların elimizde demediler. Sadece processing durumunda dediler. Gelen mail ile ilgili dönüşünüzü bekliyorum merakla.


  • @berkyurdum evet dünkü auto reply emailinden sonra şimdi cevaben bir e-mail daha geldi⬇
    Evrak onayı gelirse çok sevinirdim ama değil maalesef 😊

    Thank you for your inquiry.

    After sending documents to [email protected], you will receive an automatic reply to your email. If there are no attachments, the auto reply explains there are no documents attached to the email. If there are attachments, the auto reply explains we received your email and are currently processing your documents. Please allow time for processing of your documents. Documents are processed in numerical order, based on lottery rank number. Once KCC has processed your documents, we will let you know if anything is missing or if we have received everything needed.

    Interviews for the DV 2020 program will begin in October 2019 and will conclude on September 30, 2020. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Interviews are scheduled numerically according to assigned case numbers which have completed processing. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. You may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

    For additional information, please refer to the following websites:

    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/


    Phyllis
    Support Contractor- PAE
    CA/VO/DO/KCC
    Diversity Visa Unit
    Phone: (606)526-7500
    Email: HYPERLINK "mailto:[email protected] mailto:[email protected] "[email protected]

    Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

    This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

    Alıntılanan metni göster
    SBU -PRIVACY OR PII


  • @cato maalesef sıranızı bekleyin biz size dönücez demişler tekrardan


  • @Muhtaradana bana az önce ''tekrar evrak gönder'' talebi içeren mail iletildi. Sanıyorum aynı maili 2 defa göndermeme istinaden cevapsız bırakamadıkları için aynısını yazdılar. Şuan evrak mailime size gelen cevabın aynısının gelmesini bekliyorum. Hatta birazdan KCC'yi arayarak evraklarım ulaştı mı diye soracağım. Bir sorun var gibi hissediyorum.


  • @Muhtaradana

    Şuan yeni gelen mail ds sonrası evrak talep mailiyle aynı. Yani dün gelen cevaptan farklı ama içerikler aynı.

    Thank you for your inquiry.

    Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2020 program will begin in October 2019 and conclude on September 30, 2020. Please refer to the visa bulletin at https://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://www.dvlottery.state.gov.

    In order to continue processing your case, all documents should be submitted as attachments to your email to ensure they are properly received. We ask that you use the following method to name and attach your files:

    • Your DV case number;
    • The full name of the applicant whose document you scanned; and
    • The document name or form number.

    For example:
    2020AF00938653_John_Doe_Passport.pdf
    2020AF00938653_Jane_Doe_Birth_Certificate.pdf


  • @berkyurdum bu önceki emaile cevap sizin tahmin ettiğiniz gibi bence


  • @berkyurdum konu kısmına case numaranızı yazıyorsanız bir sıkıntı olmaması lazım, dün gönderdiğiniz evrakları başka bir email adresine atmayı denediniz mi?


  • Arkadaşlar 2 sene NJ de yaşamış biri olarak tavsiyem, duyduğunu anlama konusunda zamanınızı verimli kullanmanızdır. Dün bir arkadaş tavsiyesi ile benim de kullanmaya başladığım bir aplikasyon hakkında tavsiyede bılunmak istiyorum. Twlefonunuza indirebilirsiniz adı "storytel". İlk 14 g0n deneme süresince 0cretsiz. Sonrası aylık mskul bir ödeme ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Bir çok İngilizce öykü romanı size anlatıyor. Bence listening için çok faydalı. Zamanımızı kaygılar yerine hazırlık yaparak geçirmeliyiz. Tavsiye ederim. Saygılarımla.


  • @Muhtaradana Konu kısmına yalnızca case number yazdım. Mail ise her zaman kullandığım ilk evrak mailini de gönderdiğim kcc maili idi. Farklı bir mail adresi bilmediğim için denemedim. Sizin evrakları yolladığınız mail farklı mıydı ? 😕


  • Alımlar hangi aya kadar devam edecek @Muhtaradana


  • 2020 Eylül son mesai günü son mesai saatine kadar vize sayısı tükenmemişse vize basılır.


  • @berkyurdum [email protected] adresine gönderiyorsunuzdur, bencede bir problem olmaması lazım


  • @turturine tam anlamadım dv 2020 mülakatları için son gün 30 Eylül 2020 dir, bu tarihten sonra dv 2020 talihlilerine vize dağıtılmaz


  • Değerli vaktinizi ayırdığınız ve detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim Sayın @Muhtaradana. Umuyorum ki tüm emekler ve umutlar bir sonuca ulaşır.

    Paylaştığınız istatistiklere göre DV2017 kazanan sayıları ile benzerlik ve bültenlerindeki benzer sıradışılıklar sebebiyle bu yıl da bir anda Current olabilir gibi bir algı oluştu bende ya da oluşmasını istiyorum diyebilirim 🙂 Forumu dikkatle takipteyim.


  • @tan adlı kullanıcıya onay maili gelmiş ve 23 binlerde bu kişi nasıl oluyor @Muhtaradana


  • @Muhtaradana hayırlı akşamlar. Biraz önce randevu tarihim (1 Nisan) olarak açıklandı. Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına.
    Lâkin şöyle bi Sıkıntı var ben yurt dışındayım bulunduğum ülkede gireceğim ama eşim Türkîye de. Gelen e_mail de onun nerde gireceği yazilmiyor sadece ad soyad var. Ds 260 doldururken onun bilgilerini Türkiye olarak yazmıştık acaba ne yapmamız gerekiyor?
    Şimdiden teşekkürler.


  • Excel'i kim değiştirdi ki çok kötü olmuş. Önceden case numarsına göre sıralıydı daha mantıklıydı.


  • @Dursun
    Tebrik ederim, hayırlı olsun
    bu konuda daha önce hatırlarsanız sayın @crazycells size aşağıdaki cavabı vermişti, şu anda konsolosluk eşinizle birlikte yaşadığınız ülkede mülakata gireceğinizi varsayıyor ve ikinizi bekliyor, ama sayın crazycells in aşağıda dediği gibi siz mülakatnıza girin ve eşinizin Türkiye'de mülakata gireceğini belirtin

    @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Dursun, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells evet talihli benim

    bu durumda siz mulakat gunu mulakata katilip vize almalisiniz, daha sonra da Ankara'daki konsoloslugu durumdan haberdar etmelisiniz. Eger mulakat gorusmesi sirasinda konsoloslarla konusursaniz, dosyanizi aktarma konusunda yardimci olurlar.


  • @Muhtaradana mülakat tarihleri Nisan için hızlı gelmeye başladı değil mi? Bu iyi bir gelişme olabilir mi?


  • @cato evet iyi bir haber olabilir, bu arada normal seyirde 21200 altı tüm caseler ocak ayı son gününe kadar (hatta ocak 3 de olabilir bu tarih) evrak onayı almışsa Nisan ayına mülakat tarihi alacak gözüküyor, dün 20 binlerde mülakat tarihi alan oldu


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum