[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Alımlar hangi aya kadar devam edecek @Muhtaradana
-
2020 Eylül son mesai günü son mesai saatine kadar vize sayısı tükenmemişse vize basılır.
-
@berkyurdum [email protected] adresine gönderiyorsunuzdur, bencede bir problem olmaması lazım
-
@turturine tam anlamadım dv 2020 mülakatları için son gün 30 Eylül 2020 dir, bu tarihten sonra dv 2020 talihlilerine vize dağıtılmaz
-
Değerli vaktinizi ayırdığınız ve detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim Sayın @Muhtaradana. Umuyorum ki tüm emekler ve umutlar bir sonuca ulaşır.
Paylaştığınız istatistiklere göre DV2017 kazanan sayıları ile benzerlik ve bültenlerindeki benzer sıradışılıklar sebebiyle bu yıl da bir anda Current olabilir gibi bir algı oluştu bende ya da oluşmasını istiyorum diyebilirim 🙂 Forumu dikkatle takipteyim.
-
@tan adlı kullanıcıya onay maili gelmiş ve 23 binlerde bu kişi nasıl oluyor @Muhtaradana
-
@Muhtaradana hayırlı akşamlar. Biraz önce randevu tarihim (1 Nisan) olarak açıklandı. Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına.
Lâkin şöyle bi Sıkıntı var ben yurt dışındayım bulunduğum ülkede gireceğim ama eşim Türkîye de. Gelen e_mail de onun nerde gireceği yazilmiyor sadece ad soyad var. Ds 260 doldururken onun bilgilerini Türkiye olarak yazmıştık acaba ne yapmamız gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler. -
Excel'i kim değiştirdi ki çok kötü olmuş. Önceden case numarsına göre sıralıydı daha mantıklıydı.
-
@Dursun
Tebrik ederim, hayırlı olsun
bu konuda daha önce hatırlarsanız sayın @crazycells size aşağıdaki cavabı vermişti, şu anda konsolosluk eşinizle birlikte yaşadığınız ülkede mülakata gireceğinizi varsayıyor ve ikinizi bekliyor, ama sayın crazycells in aşağıda dediği gibi siz mülakatnıza girin ve eşinizin Türkiye'de mülakata gireceğini belirtin@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Dursun, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells evet talihli benim
bu durumda siz mulakat gunu mulakata katilip vize almalisiniz, daha sonra da Ankara'daki konsoloslugu durumdan haberdar etmelisiniz. Eger mulakat gorusmesi sirasinda konsoloslarla konusursaniz, dosyanizi aktarma konusunda yardimci olurlar.
-
@Muhtaradana mülakat tarihleri Nisan için hızlı gelmeye başladı değil mi? Bu iyi bir gelişme olabilir mi?
-
@cato evet iyi bir haber olabilir, bu arada normal seyirde 21200 altı tüm caseler ocak ayı son gününe kadar (hatta ocak 3 de olabilir bu tarih) evrak onayı almışsa Nisan ayına mülakat tarihi alacak gözüküyor, dün 20 binlerde mülakat tarihi alan oldu
-
Arkadaşlar merhaba dv2020 kazandım ama kişisel sebeblerden dolayı şimdiye kadar başvurmadim. Eylül 2020 son diye biliyorum. Dv 260 göndersem vize şansım var mı. Bir de kcc doküman talebi illa 5 Ay mi sürüyor. Teşekkürler
-
@Muhtaradana katılıyorum. 21.200 üstü evrak onay mail ı alan forumdaşların bu bilgiyi bizimle paylaşmaları, gidişat hakkında fikir sahibi olmamız açısından, önem taşımaktadır.
-
@cato ekim ayından beri sürekli yazdığımız belirttiğimiz bir olay vardı. Bu sene ki kcc yada konsolosluk çalışmalarını geçmiş dönemde ki yıllardaki gibi beklemeyin. Bu yıl çok farklı yaklaşıyorlar ve davranıyorlar. Ondan hiçbir zaman kesin konuşulmaz. Sadece beklenecek. 200 kişi arttı. Tamam da daha önümüzde 6 ay mülakata girme zamanın var. Yani 30 eylül 2020 kadar çağrılman süren var. Nedir bu panik. Sonuçta şimdiye kadar yapmadıkları olay oldu ülke çıkardılar. Sonra 5k vize ilave ettiler. Bu işleri yıllarca yazan simon bile @Muhtaradana bilir geçen sene rezil olmuştu yanlış bilgi verdiği için ki bu sene tedbirli yazıyor. Ondan kafa patlatmayın çünkü akıl sır ermiyor işlerine. Kimseye gelmedi şimdiden 2 kişiye nisan mülakatı geldi buyrun cenaze namazına hani ay sonunda geliyordu ondan mailleri kontrol edilecek o kadar
-
@ayvalik10 👏👏👏 aynen katılıyorum, strese girmeye gerek yok, sadece yakın caselerdeki talihlilerin durumundaki gelişmeleri yakın takip edip bekleyeceğiz
-
@ayvalik10 dediklerinize katılıyorum. Haklısınız. Stres yok. Grçen seneden farklı yaklaşmaları olumlu yönde mi bunu kestiremiyorum.
-
@cato olumlu her zaman bu şekilde hangi kişi mülakata girenlere sor bakalım hiç onları azarlayan olmuş mu ver lan evrakları diyen olmuş mu fakat işte hükümet bazı kuralları yürürlüğe koyunca bunlarda zorunlu olarak uyma zorundalar bu kadar basit konsolosluk elinde değil ki 500 milyon nüfuslu bir yerden bahsediyoruz
-
@ayvalik10 sıra gelsin yeterki :)
-
@cato haziran - temmuzdan önce bekleme sen asıl ağustos son haftasında gör mail bombardımanını
-
Her konuda bizi g0zel yorumları ile destekleyen @Muhtaradana @ayvalik10 @crazycells e teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum