[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@hope34 tebrik ederim
-
Mulakat tarihleri ay sonuna kadarmı açıklanıyor yoxsa sadece bugünmü? Yani yatın öbür gün mulakatla ilgili mail ala bilirmiyiz?
-
Bu ileti silindi! -
@AnarH Merakla bekliyoruz...Hiç belli olmuyor ama Mart ayında mülakat çok az dağıtıldı o kesin
-
200 kişilik bir artış korkutucu 😤😤
-
Arayı böyle kapattılar, İnşallah herkes current olup mülakat tarihi alabilir.
-
Selam arkadaşlar Sadece 200 daha önce böyle bir durum hiç yaşanmamış bu durum ile alakalı düşünceniz var mı acaba görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim
-
@hope34 yurtdışından getirdiğimiz polis kaydı, bir mahkeme tarafından suçlu bulunmuşsanız bu kayıtların yeminli tercümanla ingilizceye çevirtilmiş hali ve e-devletten aldığımız arşiv kayıtlı adli sicil belgesi
dışındaki belgelerin şayet mülakatı Ankara 'da yapıyorsak Türkçe olmasında bir sıkıntı yok -
@gezgin34 bülten cut-off ları ile evrak onayları arasında bir denge kuruldu
-
@AnarH mülakat tarihleri ay sonu dağıtılıyor, buna dair e-maili ay sonu alacaksınız
-
@Semihmete endişeye gerek yok bence
-
@ismailcanbolat, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Selam arkadaşlar Sadece 200 daha önce böyle bir durum hiç yaşanmamış bu durum ile alakalı düşünceniz var mı acaba görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/580/vize-bulteni-aktif-current-olan-ve-mulakat-tarihi-verilecek-dosya-case-numaralari
Bu sayfadaki @Muhtaradana hocamızın en son iletisini okunmanızı tavsiye ederim -
@ismailcanbolat sıkıntı yok, şu anda sadece dengeleme yapıldı, Nisan bülteninde çok güzel rakamlar göreceğiz inşallah
-
@serciyilmaz bülten açıklanan sitede değişiklik yok henüz siz nereden kontrol ediyorsunuz. 21000 hala gözüküyor
-
-
@alp35 numaramız yakın. Ben belgeleri kkc ye 17.02.2020 de mail attım, hatta bana 13.02.2019 da evrakları gondermediniz diye mail atmışlardı. Geç kaldığımı düşünüyordum ama size daha onay maili göndermemişler
-
@kenaniler Evet henüz bana ve benim numarama yakın arkadaşlara da onay maili gelmedi. Ama yakında onay maili alırız diye düşünüyorum. Geç kaldığınızı düşünmeyin size de onay maili gelecektir. Şu anda yapmamız gereken sabırla beklemek.
-
@Muhtaradana dengeleme derken 200 kişi bir ay için normal mi yoksa değişirmi ay içinde sayı
-
@turturine hayır, geçen şubat bülteninde 14000 ile 21000 arası case numaraları aktif olmuştu, normalde bu talihliler mart ayına bir mülakat tarihi almaları lazımdı, yalnız önceki bültenlerde aktif olan caselerden dolayı mart mülakatlarında bir yığılma oluştu sonuçta 14000-21000 arasındaki caseler bu sebepten mülakatları Nisan ayına kaldı
Yani mart bülteninde aktif olacak case lerin mülakata girmesi gereken Nisan ayı zatan bir ay önceden dolmuştu
KCC de bu yığılmanın önüne geçmek için mart bülteninde sadece +200 case artışı yaparak, bülten cut-offları ile mülakat arasındaki dengeyi tekrar sağlamış oldu
-
Sayın @Muhtaradana 48xxx case number için umut bitmiştir mi demek oluyor peki bu durum? Elbette net birşey söylenemeyeceğini biliyorum fakat siz daha donanımlı bir hazırlık içinde olduğunuz ve daha çok kaynaktan bilgiye sahip olduğunuz için sormaktayım. Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum