[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Muhtaradana daha fazla kişiden gelen bu haber tam olarak nedir?
-
@cato evraklarını gönderdikleri halde tekrar evrakların istenmesi
-
@crazycells Önceden değiştiremeyeceğimi biliyorum fakat mülakat tarihi geçtikten sonra iletişime geçersem eğer, bana randevu tarihi verilmeme gibi bir durum oluşabilir mi ? Bu benim için mulakata çağrılmama gibi bir risk oluşturabilir mi ?
-
@thedotemre kesinlikle verilir yada verilmez kimse diyemez vize sayısı 55k bitince bye bye bu kadar basit bence şansınızı zorlamayın
-
@dmr ben genelde cevap vermem tecrübeli arkadaşalr daha iyi bilir diye ama bu soru benim başvuru sürecinin aynısı olduğu için gereksinim duydum.
Ben düğünüm için fotoğrafcıdan biometrik foto çaktırmıştım başvuru esnasında fotoğrafcıdan e_ mail den yollamasını istemiştim gelen fotoyu sadece başvuru kutusuna yerleştirdim ve çık şükür sıkıntı olamadı. Hayırlısı ile kazanırsınız inşallah. -
Tebrik ederim , inşallah mülakatlarınız sıkıntısız geçer.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. -
Evrak onay maili gelmediği için KCC'a mail atmıştım, az önce cevap gönderdiler. Uzunca bir mail atmışlar. Kısaca özetlemek gerekirse. DS-260 formunuz işlendi. Evrak onay maili gelmiş olması lazım yada yakında gelecektir diyorlar. Benim case numarama yakın ve evrak onay maili almamış olan arkadaşlar üç aşağı beş yukarı bir çıkarımda bulunabilirler. Gelişmelerden haberdar ederim.
-
@thedotemre, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Önceden değiştiremeyeceğimi biliyorum fakat mülakat tarihi geçtikten sonra iletişime geçersem eğer, bana randevu tarihi verilmeme gibi bir durum oluşabilir mi ? Bu benim için mulakata çağrılmama gibi bir risk oluşturabilir mi ?
ellerinde vize oldugu surece bir mulakat tarihi verilir.
-
Bugune kadar hatirladigim tek "yeni bir mulakat tarihi vermeme" durumu son ayda (Eylul) vizeler bittigi icin gerceklesti. Forumdaki diger arkadaslar da hatirlarlar sanirim, DV2018'de vizeler tukendigi icin mulakati son aya erteledikleri icin yeni mulakat tarihi alamayan arkadaslar olmustu...
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bugune kadar hatirladigim tek "yeni bir mulakat tarihi vermeme" durumu son ayda (Eylul) vizeler bittigi icin gerceklesti. Forumdaki diger arkadaslar da hatirlarlar sanirim, DV2018'de vizeler tukendigi icin mulakati son aya erteledikleri icin yeni mulakat tarihi alamayan arkadaslar olmustu...
Kara 2018 :)
-
randevu tarihimi ve mülakat sırasında istenen evraklar hakkında az önce mail adım. mülakata 16 gün kala gelmiş oldu :)
-
@hope34 tebrikler, hayırlı olsun, diğer emailiniz congratulations olur inşallah
-
@Muhtaradana Teşekkür ederim, İnşallahll, Darısı başınıza diyelim. Sabretmek zor olsa da güzel anlamlı bir süreç. bu arada Tüm evrakları hem ing hem Türkçe olarak istiyorlarmış.
-

Nisan 21200
-
Selam forumdaşlar, 21200 hayal kırıklığı yarattı resmen 200 kişi atması nasıl yorumlanır acaba
-
@hope34 Tebrikler. Her şeyin sorunsuz olmasını diliyorum.
-
@hope34, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
randevu tarihimi ve mülakat sırasında istenen evraklar hakkında az önce mail adım. mülakata 16 gün kala gelmiş oldu :)
Hayırlı olsun tebrik ederim
-
@hope34 tebrik ederim
-
Mulakat tarihleri ay sonuna kadarmı açıklanıyor yoxsa sadece bugünmü? Yani yatın öbür gün mulakatla ilgili mail ala bilirmiyiz?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum