Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.6k 361

• @bolatmali hayırlı olsun Mehmet Ali bey iyi uçuşlar✈️🌉

• Merhaba THY ları yeni bir uygulamaya başlamış. Seyahat planınız tam kesinleşmesiyse ve yakaladığınız ucuz biletide kaçırmak istemiyorsanız fiyat koruma uygulamasını kullanabilirsiniz. Deneyimlediğim birşey değil ama belki birilerinin işine yarar. Açıklamalar linkte.

https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000037643?=YY

• @Muhtaradana, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@bolatmali hayırlı olsun Mehmet Ali bey iyi uçuşlar✈️🌉

Darısı başınıza :)

• @bolatmali Adınıza çok sevindim, şimdiden iyi uçuşlar dilerim :)

• @bolatmali amin

• @mindi, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

KLM firması ile Ocak ayına gidiş, şubata dönüş bileti alacağım. Amsterdam üzerinden aktarma veriyor New York için. Aktarma süresi 1 saat. Valizim yok, sadece sırt çantam olacak. Süre yeterli mi sizce? Fiyat olarak da gidiş dönüş 410-420 dolar arasında gösteriyor... Ne önerirsiniz?

Belki bu şekilde uçmak isteyen birileri çıkar; yol göstermek adına yazayım. Klm + pegasus ile Amsterdam aktarmalı uçtum. Tek sorun check in yapamamakta oldu, KLM sabiha Gökçen uçuşlarında sadece havaalanında check in yapılmasına izin veriyor. Bu sebeple uçuşuma 3-4 saat kadar evvel gitmek zorunda kaldım, yolculuğun en kötü yanı buydu. Onun dışında aktarma konusunda hiç telaş etmeyin, zaman fazlasıyla yetiyor. Amsterdam'da uçaktan indiğinizde transit geçişe yönlendiriliyorsunuz. Burada ikinci bir güvenlik kontrolü yapılıyor tekrar, xray'den geçiyorsunuz yine. Ama çok kalabalık olmuyor ve görevliler de güler yüzlü ve neşeli davranıyor. Sonra transit uçuşun yapılacağı gate'e geçip bekliyorsunuz. Yemek fena değil ama porsiyon THY gibi büyük değil. İçecek servisi ise beklediğimden çok daha iyiydi. Yolculuk konforunu arttırmak için yastık, basit bir battaniye ve kulaklık veriliyor. Görevliler sıklıkla gelip bir isteğiniz olup olmadığını soruyorlar, özellikle gece uyku problemi yaşıyorsanız benim gibi, durum eğlenceli bir hal alıyor =)

İyi yolculuklar dilerim herkese

• ⭐⭐⭐

@bolatmali, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Merhabalar,
    Biletimizi uzun araştırmalar sonucunda dün alabildik. Gidiş-dönüş aldık fiyat daha uygun olduğu için. 8 Nisan İstanbul Havalimanından direkt olarak Jfk’ya kişi başı 3.610 TL. Bileti Thy’nin kendi sitesinden aldık. Bileti alırken gidiş uçuşu için ücretsiz olarak koltuk seçebildik. Sadece acil çıkışlar ve ön tarafta ilk koltuklar ücretliydi koltuk seçiminde.
    Aktarmalı mı yoksa direkt mi gitmek hakkında çok düşündük bu süreçte. Gerçekten fiyat neredeyse yarı yarıya farkediyordu ama hem ilk girişimizin olması hemde bu virüs olayından çekindiğimizden direkt almanın daha mantıklı olacağını düşündük.
    Hakkımızda hayırlısı :)

Hayırlı olsun hocam iyi uçuşlar 👋

• Merhaba İst - Lax uçuşu pahalı olduğundan İst - Londra - Lax uçuş var. Londra sanırım transit vize istemiyor. Bu şekilde gidilirse sıkıntı çıkma olasılığı olur mu ? Lax den ise - San Diego gitmem gerek, altarnatif uçuş destinasyonlarınız var mıdır ? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@Manwe6265, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Her ne kadar uçak güvenli, konforlu ve hızlı olsada Türkiye'deyken eğer acil değilse kullanmıyorum çünkü fobim var paylaşmak istedim benim gibi hem korkup hem de mutlulukla uçapa binecek olan var mı veya herhangi bi tavsiye verebilecek olan :)

hocam bu videoya bakmadıysanız tavsiye ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=_B8L9rnmBN8

• ⭐⭐

@con1 son durağın San Diego olması daha iyi olur bence bu durumda. Hem aktarmalı uçup, hem Los Angeles’tan San diego’ya nasıl gideceğinizi düşünmemiş olursunuz. Sky scanner’da 4 nisan da bir uçuş buldum mesela; Istanbul-Newyork-San Diego mantıklı geldi. New York’ta havalimanı değiştiriceksiniz ama 7.5 saat arası var uçuşların. İlk girişinizi ordan yapar, öbür uçağada yetişirsiniz. 4 nisan için dediğim aramayı yapın sky scanner’da, 1 aktarma seçeneğini seçin(2 aktarma yapmayın bence). Dediğim uçuş mantıklı gelirse bu uçuşa benzer bir uçuş bulabilirsiniz belki gideceğiniz tarihe.

• @fetihy Açıkçası türkiye de başarılı olamadım sürekli sevmediğim işlerde çalıştım

• üstelik aşağılık kompleksi olan insanlara katlanmak zorunda kaldım 27 yaşımdayım herhangi bi konuda uzmanım diyemiyorum,
      -TR de son bi şansım var o da Kpss sınavı ki bu da kesin değil,
    • şuanda işsizim ve ABD de yeni bir başlangıç yapmak benim için çok ama çok önemli gerçekten bir dönüm noktası olacak,
    • TR de çok kıskançlık var inanın GC kazandığımı bi tek ailem biliyor onların dışında çevremdeki kimsenin bi kaç kişi hariç benim adıma gerçekten sevineceğini sanmıyorum özellikle akrabalarımın
    • Korku yine olabilir ama daha çok o uçağa mutluluk duygusuyla bineceğimi biliyorum bu da beni rahatlıyor 👍🙂
  • ⭐⭐⭐

@Manwe6265, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@fetihy Açıkçası türkiye de başarılı olamadım sürekli sevmediğim işlerde çalıştım

• üstelik aşağılık kompleksi olan insanlara katlanmak zorunda kaldım 27 yaşımdayım herhangi bi konuda uzmanım diyemiyorum,
      -TR de son bi şansım var o da Kpss sınavı ki bu da kesin değil,
    • şuanda işsizim ve ABD de yeni bir başlangıç yapmak benim için çok ama çok önemli gerçekten bir dönüm noktası olacak,
    • TR de çok kıskançlık var inanın GC kazandığımı bi tek ailem biliyor onların dışında çevremdeki kimsenin bi kaç kişi hariç benim adıma gerçekten sevineceğini sanmıyorum özellikle akrabalarımın
    • Korku yine olabilir ama daha çok o uçağa mutluluk duygusuyla bineceğimi biliyorum bu da beni rahatlıyor 👍🙂

Neden insanlar birilerinin mutlu olmasını istemezki gerçekten çok üzücü bir durum.
    İnşallah yeni hayatınız ile beraber herşey istediğiniz gibi olur 😉

• Herkese merhabalar.Bizde uzun araştırmalar sonucu biletimiz aldık.24 Mart Lufthansa ile İzmir - Münih, Münih - Newark aktarmalı.Aktarma süresi bizi biraz düşündürdü 2 saat 20 dakika aralığı var ama Lufthansa müşteri hizmetleri ile görüştüğümde aktarma süresi yetersiz ise bilet arama bölümünde zaten çıkmazdı dedi.Daha önce Münihten aktarma yapan var mı 2 saat 20 dakika yeterlimi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@gkhn35 Şimdiden iyi yolculuklar . Transit yolcu olduğunuz için Uçak gecikmediği sürece bu süre yeterli bir süre. Bagaj aktarması ve Münihteki check in hızlı bir şekilde hallediyorsunuz. NY uçağına binişteki işlemler Türkiye'deki güvenlik kontrolündeki gibi seramonisi uzun bir şekilde geçmiyor hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

• @redsat2000 Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler ve iyi dilekleriniz için.Baya kararsız kalmıştık almak konusunda ama tecrübeli birinden öğrenmek iyi geldi.Umarım rötar olmaz sıkıntısız geçer yolculuk.

• ⭐⭐⭐

@gkhn35, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Herkese merhabalar.Bizde uzun araştırmalar sonucu biletimiz aldık.24 Mart Lufthansa ile İzmir - Münih, Münih - Newark aktarmalı.Aktarma süresi bizi biraz düşündürdü 2 saat 20 dakika aralığı var ama Lufthansa müşteri hizmetleri ile görüştüğümde aktarma süresi yetersiz ise bilet arama bölümünde zaten çıkmazdı dedi.Daha önce Münihten aktarma yapan var mı 2 saat 20 dakika yeterlimi ?

Hayırlı uçuşlar diliyorum
    her daim şanş sizlerde beraber olsun

• @gkhn35 hayırlı olsun,geçmiş deneyimlerden bu aktarma süresinin size yeteceği anlaşılıyor,iyi uçuşlar

• @fetihy Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Size de mayıs ayında ki sonuçlar için bol şans dilerim.

• @Muhtaradana Çok teşekkürler darısı sizin başınıza.Aynen bir aksilik olmaz ise yeterliymiş.Yolculuk sonrası da ilk fırsatta buraya aktarırım süreci.

• ⭐⭐⭐

@gkhn35, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@fetihy Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Size de mayıs ayında ki sonuçlar için bol şans dilerim.

Çok saolun teşekkür ederim 🙏 inşallah

Benzer Başlıklar

• COS sürecinde ABD içi uçak yolculuğu yapmak

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    148 Bakış
    T
    merhaba j1 vizemi B2 turist vizesine çevirmek istiyorum fakat başvurudan sonra bekleme sürecinde amerika içi seyahat hakkım hala geçerli midir? havaalanında görevliler sonuç olarak pasaportumdaki vize tarihini expired olarak görecek bir sorun teşkil eder mi ? ne yapmalıyım?
  • Öğrenci olarak sadece gidiş bileti

Yolculuk
    16
    0 Oy
    16 İleti
    1k Bakış
    O
    Araştırmalarım sonucu ziyaretçi vizeleri ve waiver lar hariç j1 gibi vizeler de dönüş bileti almak mecbur değilken yardımcı olur diye yazılmış . Buraya bilgi olarak düşeyim. Bende tek gidiş uçup temmuzda dönüş bileti almaya karar verdim umarım herşey yolunda gider .
  • Amerika İçi Uçak Seyahati

Yolculuk
    54
    2 Oy
    54 İleti
    6k Bakış
    K
    Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı
  • uçak bileti - aktarma

Taşındı Yolculuk
    45
    0 Oy
    45 İleti
    8k Bakış
    caner92C
    thy iyice cozuttu. ist-miami gidiş dönüş bakıyorum. british airway 24 bin, thy 46 bin tl. bu nasıl bir fiyat politikası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k