FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
@sadoshaq teşekkür ederim, konuyu buraya yazdıktan kısa bir süre sonra daha fazla vakit kaybetmemek adına formu gönderdim, dediğiniz şekilde yapmış oldum zaten :)
-
@bolatmali merhaba aynı şey bende de çıkıyor 31 ocak ta mülakata girdim fakat pasaportlar boş geldi idari işlem devam ediyor. fakat need info diyor ama gelen bir mail ya da işaretli bir kutucuk yok istedikleri bir evrak bilgi belirtmemişler. Ne yapmalıyım mail attım 6 tane ama geri dönen olmadı.
-
@amehmet slmlar. benzer bir durum bizimde basımıza geldi..tabi biz sağlık raporlarını vermemiştik.. uzun süre status need infoda kaldı.. herhangi bir güncelleme olmadan 60 gün bekledik..yanı demem o ki sabredin mutlaka bir cevap alacaksınız..ve muhtemelen olumlu olacaktır..stres yapmayın..olağan durumlar bular..ap durumunda mail yada herhangi bir yoldan cevap verilmiyor.. beklemeniz söyleniyor genelde..
-
Bu ileti silindi! -
merhaba ben de 31 ocakta girdim mülakata herşey güzel görünüyor ama biraz daha işimiz var ama herşey güzel görünüyor şimdilik deyip beni yolladılar. Döndükten sonra pasaportlar boş geldi. Ve gelen formda işaretli bir kutucuk yok. Status check yaptığımda need info diyor 20 gün içinde eksik belgeleri gönderin diyor ama benden talep edilen eksik belge yok. 4 gündür mail atıyorum konsolosluğa ulaşmaya çalışıyorum ne belgesi istiyorsunuz diye geri dönen yok. Ne yapacağım bilmiyorum süre akıyor 5 gün geçti bile? 🤔
-
@amehmet hangi renk form
-
@amehmet size gönderilen formun fotoğrafını bizimle paylaşırmısınız, size ds 5535 formunu doldurup göndermeniz gerektiğine dair bir email geldi mi?
-
@ayvalik10 bana verilen form beyaz renkteydi, bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?
-
@Emre-Dilekçi aşağıdaki site de tüm renklerin anlamı olan yazı var. Senin pasaportunda diğer ülke giriş çıkış kayıtlı mı yada hangi ülkelere giriş çkış yaptın bu ülkelerin incelenmesi için olabilir.
https://www.path2usa.com/blog/all-about-221g
@morpenguen sizin de beyaz dı dimi verilen kağıt öyle hatırlıyorum -
@ayvalik10 teşekkürler, dosyanın USCIS'e gönderilmesi bildiğimiz anlamda background check yapılacak mı demek oluyor? Kompleks kategori derken bunu kastediyor sanıyorum?
-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@ayvalik10 teşekkürler, dosyanın USCIS'e gönderilmesi bildiğimiz anlamda background check yapılacak mı demek oluyor? Kompleks kategori derken bunu kastediyor sanıyorum?
İletişime geçmeyin ve arkanıza yaslanıp 60 gün bekleyin diyor , daha kapsamlı bilgi almak Ve takip etmek isterseniz göçmenlik avukatları ile iletişime geçin diye tavsiyede bulunmuş yazıda
-
@yuciarusa evet, ve oraya yazdıkları sitede bir avukata soru sormak 20 dolardan başlıyor :)
https://mypathtocitizenship.com/my-visa-was-denied-and-i-was-placed-on-administrative-processing-221g-what-are-my-options/
Burada da esasında mavi ve beyaz renk formların aynı anlama geldiği yazıyor. zaten @ayvalik10 un paylaştığı sitede de sarı, beyaz ve mavi formların arasında spesifik bir fark varmış gibi görünmüyor. Sadece pembe renkli form sanıyorum fraud ya da employment check gibi durumlar için veriliyor. -
Arkadaşlar! Merhaba,
3 Şubat'ta mulakatim vardı. Hesabı yetersiz buldu. Parayı 2 katı arttır ya da sponsor bul dedi. Ben de parayı 2 katı arttırdim. 5 inde evrakları PTT ye verdim. 7 sin de Konsolosluğa teslim edildi. Ceace baktım refused yazıyordu 13 Şubata kadar. 13 ünde evrakları teslim aldık diye mail geldi. Ceace baktım gene refused yazıyordu. 14 ünde baktım AP ye almışlar. Nedir bu durum ? -
@ozgem umarım halledersiniz vizeyi verirler
-
@ozgem yakında güzel haber gelecektir, ap ye dönmesi bunun habercisi olabilir
-
@ozgem Merhaba. Kaç kişi, hangi eyalet ve ne kadar para göstermiştiniz? Orada ne iş yapacaginizi söylemiştiniz?
-
@Drywall Tekim ben. Arizona ya gideceğim dedim. 19,687 dolar gösterdim.
-
@ozgem Ve buna rağmen iki katını mı istediler? Yani tek kişi için 39000-40000$ mı istediler? Amerikanın yaşam maliyeti en düşük eyaletlerinin başında gelen Arizona için bu miktar çok yüksek bence. Gösterdiğiniz miktar Arizona icin tek kisilik makul bir miktar. Bir tuhaflik var bu iste. Mutlaka is ve meslek noktasinda yetersiz bulmuslardir. Yoksa 20000$ Arizona icin normal bir miktar. Californiya, Washington, Oregon, New York, Dc, vb. Eyaletler icin yetersiz ama Arizona icin makul bir miktar bence. Peki orada ne iş yapacağınızı söylediniz?
-
@Drywall Yok 9,617 dolar gösterdim ilk başta o parayı yetersiz buldu.
-
@ozgem Pardon. Yukarıda 19,xxx $ gosterdiginizi ve kabul edilmedigini söyleyince biraz şaşırdım. 9,xxx $ kabul etmemeleri normal. Şimdi konu aydınlandı. Bol şanslar dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum