[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı Trump Green Card alımını zorlaştıran bir kararı onayladığı söyleniyor haberlerde. Bu ne demek oluyor biz kazananları da etkiliyor mu ? https://www.cnnturk.com/dunya/green-card-alimini-zorlastiran-karar-onaylandi
-
@Emre-Topçuoğlu
ilgili konu başlığında sorularınıza cevap bulabilirsiniz ⬇️
Düşük gelirlilerin Green Card alımını zorlaştıran karar onaylandı https://yesilkartforum.com/forum/post/115903 -
@ahmetkocyigit selamlar en son 12300 e kadar randevu verildiğini okumuştum. sizde bekliyorsunuz sanırım, ben hala randevu maili almadım. Şu günlerde gelecek diye umuyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
-
@mesuthhh gecen ay current olmustuk, şubat ayında mulakat tarihi almamız gerekirdi normalde, ilginç seyler oluyor, bekliyoruz bakalım, bazı arkadaşlar direk kccyi arayarak ögrenmiş mulakat tarihini.
-
@ahmetkocyigit bende anlam veremedim bu duruma. sanırım cuma gününe kadar bir sonuç çıkmazsa ben de Kcc ile iletişime geçeceğim.
-
@erdayasin kesinlikle etmez
-
@ozgem Sponsor istemezler. $10.000 is bulana kadar kendinizi idare edebileceginiz bir para ayrica bunun eyalet ile alakasi yoktur. NY de $20.000 , CA da $25.000, TX da $10.000 diye bir sey asla yok, bunlara inanmayiniz.
-
@AnarH Olmaz, sizi tipinizle,kiyafetinizle,gorunusunuz ile yargilamazlar.
-
Arkadaşlar merhaba, evrak onayımı aldım mülakat tarihini bekliyorum, (tüm arkadaşların süreçleri en sağlıklı şekilde ilerler inşallah). Parayı hesabıma yatırma işi için soruyorum. Kcc mülakat tarihi için bize gönderdiği email ile mülakat tarihi arasında, en az kaç gün oluyor acaba? Veya en az şu kadar gün diye kesin bir süre var mı? Son olarak, nunaram 19xxx. Mülakat tarihi mailini aşağı yukarı hangi tarihler arasında beklemeliyim? Şimdiden teşekkürler...
-
@ergun, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba, evrak onayımı aldım mülakat tarihini bekliyorum, (tüm arkadaşların süreçleri en sağlıklı şekilde ilerler inşallah). Parayı hesabıma yatırma işi için soruyorum. Kcc mülakat tarihi için bize gönderdiği email ile mülakat tarihi arasında, en az kaç gün oluyor acaba? Veya en az şu kadar gün diye kesin bir süre var mı? Son olarak, nunaram 19xxx. Mülakat tarihi mailini aşağı yukarı hangi tarihler arasında beklemeliyim? Şimdiden teşekkürler...
Öncelikle tebrik ederim.
Kesin bir tarih yok fakat bültende numaranızın aktif olduğu ayın sonunda mülakat mailini gönderiyorlar. Sizler bu ay bültende aktif olduğunuz için kısa süre içerisinde mülakat maili alacaksınız. Yani mart ayı içinde görüşmede olursunuz.
Bol Şans :) -
@ergun tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@mokalimokali konsolos musunuz? Nereden biliyorsunuz ve bu kadar emin konuşuyorsunuz?
-
@bolatmali cevabınız ve temennileriniz için teşekkür ederim :)
-
@Muhtaradana teşekkür ederim
-
@crazycells bey vize işlemleri halledilmeden eşim doğum yaparsa nasıl bi adım atmamız gerekir?
Doğumuna az kaldı en fazla 20 günü var. -
@Dursun bebeğiniz sağlıcakla doğsun inşallah, tebrik ederim. Büyük ihtimalle size mart ayına bir mülakat tarihi verildi, birkaç güne mülakat tarihi için bir email alacaksınız
Aşağıdaki anlattıklarım asıl talihli sizin olduğunuzu varsayarak yazıyorum
Siz eğer mart ayında bir mülakat alırsanız, bebek mülakata kadar inşallah sağlıcakla doğacak zaten
1.seçenek
Eşiniz bu aşamada büyük ihtimalle mart mülakatına katılamıyacaktır, siz ne yapabilirsiniz bu arada bebeğin doğum belgeleri ve kimliğini çıkartıp yanınıza alarak tek başınıza mülakata katılabilir
Bu durumu yanınızdaki belgelerle anlatarak mülakatınızda kendiniz için vizenize onay alırsınız, bu arada mülakat sırasında bebeğinizi ds 260 formuna eklettirebilirsinizSizin mülakatınızdan sonra konsolosluktan eşiniz ve bebek için ileriki tarihler için bir mülakat tarihi talep edebilirsiniz
2.seçenek
Bebeğin doğum tarihine bağlı kimliği çıkartıp mülakat öncesi konsoloslukla iletişime geçip ds260 formunu açtırıp bebek için ds260 formu doldurup mülakata gidebilirsiniz(mart ayında mülakat tarihiniz varsa yetişmeyebilir, mülakat sırasında bu bilgileri eklettirebilirsiniz ama Nisan ayına mülakat tarihiniz verilmişse bu yöntemi uygulayıp bebek için ds260 formu doldurup kendi formlarınızda da bebeği ekleyebilirsiniz)Burada ihtimalleri bebeğin doğum tarihi ve sizin mülakat tarihinize göre değiştirebiliriz
Biz önce sizin mülakat tarihinizi öğrenelim mart ayında mülakatınız olacaksa, zaten eşiniz sağlık sebebiyle büyük ihtimalle katılamaz ve yeni bir mülakat tarihi istenirBebeğin vizesi için endişelenmeyin, siz ve eşiniz mülakata katılıp vizenizi alsanız bile,mülakat sonrası doğan bebeğin evraklarını konsolosluğa göndererek bebeğe vize alabilirsiniz, konsolosluk bu konuda çok yardımcı ve anlayışlı
-
Sizde bu konularda çok anlayışlı ve yardımsever insanlarsınız. İnşallah sizlere de güzel evlatlar nasip olur. Bilgilendirmeniz içşn gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çok teşekkürler ve saygılar 👏👏👏🙏🙏🙏 -
Arkadaslar Hayirli aksamlar,
Bugun mulakat tarihi aldim fakat bir sorunum var. daha once suudi arabistan riyad ta calisiyordum ve Temmuz 2019 da isimden ayrilip,Turkiyeye dondum ve mulakatimi Riyad olarak vermisler, oysaki Ben DS260 formumda interview location Ankara/Turkiye olarak yazmistim. Sanirim Turkiye ye dondukten sonra current adresimi riyadh yerine Turkiyedeki adresi yazmam mi gerekirdi ds 260 formunu actirip. Bu Konuda Yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler -
Merhaba arkadaşlar. 7 Ocak'ta evrakları mail olarak gönderdik. 16 Ocak'ta evrak onay maili aldık. Şimdi mülakat tarihimizin belli olmasını bekliyoruz. Tahminen ne kadar sürer acaba bu tarihin belli olması? Ve ne zamana tarih verirler sizce, 13 binlerdeyiz..
-
@hasan76 evet bu sorunun aynısını DV2020 talihlisi bir arkadaşımız da yaşadı ilgili link⬇️
DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/100536
Bu arkadaşız mülakat yeri olarak Ankara yerine Erivan verildi
Bu aşamada yapmanız gereken durumda acilen Ankara konsolosluğu ile iletişime geçerek dosyanızın Suudi Arabistan konsolosluğundan talep edilmesini sağlamak aynı şekilde Suudi Arabistan konsolosluğu ile iletişime geçmeniz yararınıza olacaktır, geçmiş olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum