[Arşiv] Sayilarla DV2020
-
@Muhtaradana Artık yüksek dediğimiz rakamlara çıkmasını beklerken sabırsızlanmaya başladık :)
-
15000 evrak onay emaili aldı az önce
-
20000 + bence
-
@optimistic 3 adım atladın ya sen bir bir atlayalım :)
-
@ayvalik10 içime doğdu 20bin üstü olacak gibi bakalım görücez :slightly_smiling_face:
-
19999 diyeyim bende :)
-
@salih2825 21 bin
-
19500'de ısrarcıyım, altını kabul etmem. O kadar hesap kitap yapıyoruz kaç aydır 😁
-
@Muhtaradana 15000 bin onay maili acaba ayın ilk yarısı mı yoksa ikinci yarısı mı bilginiz var mı ? Selamlar
-
@takvimcas 15 binin başları
-
@Muhtaradana çok teşekkürler inşallah mart ayını en az 20000 ile kapatırlar
-
Subat ta current olan son 1700 civarı sayılara henuz mulakat maili gelmediği için ilk defa önceki ayın randevuları sonraki aya sarkmıs oluyor. o yuzden bi kısım yığılmadan dolayı daha az sayı acıklanabilir bu bultende.
-
Vizemiz sabah onaylansa akşam uçakta gidiyor oluruz.Sürece o derece konsantreyiz yani 😊 Herkes için herşey güzel olur inşallah..
-
ne zaman açıklanıyooo? :)
-
@heroinchains şu anda orada sabahın 5 i yani daha mesaiye 2 saat var ondan 2 saat sonra ile 2 gün sonra arasında her an açıklayabilirler. Zaten açıklanınca burası yıkılıyor
-
Arkadaşlar visa bulletin için travel state deki adrese abone olursanız visa bulletin açıklanır açıklanmaz abone olduğunuz için size bülteni mail atıyorlar diye biliyorum.tabi teyide muhtaç bilgi çünkü bu ay ilk ke deneyeceğim
-
@Muhtaradana en son alan 15K evrak onay mailı aldıysa ve son bülten 14K açıkalndıysa ; bu durum çok da kırılma olmayacagını göstermez mi?
-
@cato bu bültende durum değişir diye bekliyorum yani bülteni evrak onay emaillerinden yüksek tutup, bülten yayınlandıktan sonra bu aradaki açığı 3-5 günde hızlıca onay emaillerini atarak kapatırlar
Ama ay sonu yayınlanan bültende ki cut-off sayısına kadar tamamen hepsinin mülakat tarihi alabilir mi bu durum şüpheli, bazı dosyalar nisana kalabilir -
Arkadaşlar benim numaram 28 bin üstü şimdi bu hesaba göre benim önümdeki 28 bin kişi evli ve eşiyle başvurursa 28*2 desek 56 bin yapıyor ve bana otomatik olarak vize yetmiyor mu? Yani hesap kabaca bu mu ? Eğer cevaplayan olursa sevinirim iyi akşamlar
-
@takvimcas hayır böyle hesap yapılmıyor her case bir kişiye yada iki kişiye denk gelmiyor, bazı caseler boş o case numarasının karşısında kimse yok yani
Eu için en son case numarası 56000 binlerde
Ama 56 dolu dosya yok
Dolu dosya sayısı 15800 civarındaCase numarası karşılığı dolu olsada farketmez, bu kazandığı halde takip etmeyenler, sürece devam etmeyenler var, sonrasında bir dolu case numarasının kaçının karşılığı tek kişi(bekar) yada 2 veya 3 kişi(evli artı çocuk sayısı)olduğuna bağlı sizin numaranıza ne zaman sıra geleceğini değiştiriyor
Bu konuyu ciddi manada anlamak istiyorsanız bu başlığın ilk iletilerindeki mesajlarda bahsettiği gibi bu ⬇️linkteki açıklamaları okuyun lütfen
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum