Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @Elgitaro evet düzen laboratuvarında yapılacak, ama hem tahlil kısmına hem muayene kısmına ayrı ayrı ücret ödüyorsunuz, isterseniz dv 2020 talihlilerinin herhangi bir geçmiş dönem doktor randevu tecrübelerinden bir tanesini inceleyin

• Merhaba arkadaşlar daha önce bi kaç arkadaşa da sordum ama tedirginliğimi maruz görün,benim sıralamam 38binlerde evraklarımı eksiksiz gönderdim ama 6hafta geçmesine rağmen cevap gelmedi bi sıkıntı mı oldu acaba bilgisi olan var mi?

• ⭐⭐⭐

@Sngrfrt tedirgin olmakta haklısınız ancak
    üzülmesin ve sabırlı olun derim sizlere
    Bu soruyu daha önceden sordular diye biliyorum daha önceki sayfalardaki @crazycells @ayvalik10 @Muhtaradana hocalarımızın iletileri okumanızı tavsiye ederim

• @Sngrfrt kentucky elini arı soksaydı da bu maili göndermesiydi şaka bir yana bu yıl yeni bir uygulama içinde oluyorlar mesela maddi kaynakta sağlık sigortası payı istiyorlar sonra bu mail olayı. Bu seneye kadar ki olay şu şekilde idi ki zaten yine bu olaya döndüler. Her ayın 15 – 18 arası bülten açıklanıyor dimi bu bültenden sonra açıklanan numaraya kadar ki numaralar cyrrent yani aktif oluyor ve açıklandığı aydan itibaren sonraki ay senin mülakat ayın oluyor. İşte senin numaran aktif olana kadar bu geri beklediğin mail gelecek. Hadi gelmedi mail ve aktif oldun hemen ailemizin üyesi @Cemal-Kalın yazdığı mail var o maili atıyon ve aynı gün içinde onay mailin ve mülakat tarihinde belli oluyor. SIKINTI VE STRES YAPMAYIN

• @ayvalik10 @crazycells @Muhtaradana Merhaba.1.Bu Sağlık sigortası kanunu son hali ne oldu?Bir geri alınacak mahkemeden döndü falan denildi.Son gelişme nedir? Mülakata etkisi ne olur?
    2.Hazırladığım evraklardan KCC ye mail attıklarımı tekrar almama gerek var mı?Nüfus kayıt örneği ve Adli sicil kaydı özelinde..Yoksa çıktısını almam yeterli olur mu?
    3.Hesap cüzdanını bankadan isterken dikkat etmemiz gereken bir husus var mıdır?Hesabımda TL olarak uzun süredir 20k civarında para olsa da üstünü son ayda hatta haftada ekleyebildim. Bu çok büyük sorun mudur? Teşekkürler

• @ilhanucarus
    Sağlık sigortası durumu hala dondurulmuş olarak rafta duruyor, Aralık mülakatlarını takip ettiyseniz pek bir sıkıntı olmadı,zaten evrak onay emailinde şu şekilde bir ifade var

On October 4, 2019, the President issued Presidential Proclamation 9945 on the "Suspension of Entry of Immigrants Who Will Financially Burden the United States Healthcare System." For the most up to date information on how PP 9945 might affect your case, please visit https://travel.state.gov/healthcare

Arada bu sayfayı ⬆️takip ederseniz sağlık sigortası ile ilgili son gelişmeleri öğrenebilirsiniz

2)Kcc gönderdiğiniz tüm belgelerin çıktısını mutlaka yanınızda bulundurun, bu belgelerin tümünün güncellerinide mülakata götürün sizden hangisi talep edilirse onu verirsiniz

3)Hesaba son anda eklenen paranın bir zararı olduğunu Dv2020 mülakatlarında henüz görmedik, hesabınızda ne kadar yüksek miktar gösterirseniz o kadar iyi bu miktarın üst limiti yok
    Bankadan hesap dökümü alırken imza sirkülerinide almayı ihmal etmeyin

• @Muhtaradana çok teşekkür ederim :)

• @crazycells teşekkürler..

• Randevu maili alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    Hafta sonu bize de mail geldi. 7 Şubat sabahı konsoloslukta olacağız inşallah.

• @unborn tebrikler, hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐

@unborn tebrik ederim hayırlı olsun 🙏

• @Elgitaro merhaba ben 3 gun once 2 yetiskin 1 cocuk totl 5,500 tl harcadim

• @civan1453 yandık valla bende 2 çocuk var. Çok aşırı derecede pahalı bence. Bizde herhalde 7500 falan tutar.

• 1000 ile 1500 dolar arası 0lur

• ⭐⭐

@nfs741 Hamama giren terler 🤷‍♂️

• Aynen terlemekle kalsa

• Ds formunun eşimin adına doldurmuştuk fakat sonradan fark ettik ki benim adıma form açılmamış ne yapmamız gerekiyor ds formu açtırmak için

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Metin-Tekeli talihli kişi kimse onun adına açılır. Sonra ilk başvuruda evli değil de bekar işaretlediyseniz açılmaz bunu kentucky mail atın evli olduğunuzu fakat açılmadığını söylersin

• @Metin-Tekeli Cenkay nicknameli kişinin 2019 yılı içinde yaşadığı sorunu anlatan "ağır dram içerir" başlıklı yazısına bakmanızı öneririm. Eğer süreciniz benzer ise sonunda çok üzülebilirsiniz.

• Yeşilkartforumun değerli kurucuları ve üyeleri hepinizin yeni yılını kutlar 2020 yılının sizlere ve ailenize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Umarım tüm hayalleriniz gerçek olur...

Benzer Başlıklar

• Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    909 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 52 Oy
    3k İleti
    327k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k