USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
Green card is being prepared yazısına dönüştükten kaç gün sonra kart teslim edilir acaba ?
-
@caglarcan, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Green card is being prepared yazısına dönüştükten kaç gün sonra kart teslim edilir acaba ?
resmi bekleme suresi 120 gun, bilginize. Kisa da surebilir, uzun da...
-
Merhabalar. 2019 talihlisiyim. Vizemi uzatmak amacıyla önce bir giriş çıkış yapacağım. Yerleşmeyi ise Mayıs gibi düşünüyorum. Sorum şu :USCIS ödemesini döndükten sonra yapsam olur mu?
-
Merhabalar. 2019 talihlisiyim. Vizemi uzatmak amacıyla önce bir giriş çıkış yapacağım. Yerleşmeyi ise Mayıs gibi düşünüyorum. Sorum şu :USCIS ödemesini döndükten sonra yapsam olur mu?
-
USCIS ödemesi size gelecek olan green card in basimi ile ilgili. USCIS ödemesi ile beraber ilk girişinizden sonra kartiniz basilip vermiş olduğunuz Amerika adresine gönderilecek ve bu sure 120 güne kadar uzayabiliyor. USCIS ödemesini fgec yapmaniz vizenize bir etki yapmaz sadece kartinizin daha gec elinize geçmesine sebep olur. Ayrica green card elinizde ol ayinca aktarmali uçuşlarda pasaport üzerindeki damgayi bilmeyip zorluk cikaranlar da olabiliyor. Bilginize
-
@Maybeoneday, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
ilk firsatta odemenizi tavsiye ederim.
-
Ve 40 gün sonra kartı teslim aldık.
Your item was delivered in or at the mailbox at 4:48 pm on December 14, 2019 -
USCIS fee ödeme sırasında ekranda A numarası ve case No girdikten sonra adres istiyor. Siz buraya hangi adresi yazdınız? Türkiye veya US? Fatura falan mı gönderilecek acaba?
-
Birde USCIS üyeliği şart mıdır acaba? sistem sürekli error veriyor username de falan, login olmadan ödenenez mi bu ücret ? teşekkürler
-
@crazycells bu login işlemi şart mı? anlamadım, ekran sizi ödemeye yönlendiriyor?
-
@crazycells pay.gov sayfasında billing adress olarak vereceğimiz adres nedir acaba? TR mi ? USA mı verelim
-
@somebody, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
USCIS fee ödeme sırasında ekranda A numarası ve case No girdikten sonra adres istiyor. Siz buraya hangi adresi yazdınız? Türkiye veya US? Fatura falan mı gönderilecek acaba?
Birde USCIS üyeliği şart mıdır acaba? sistem sürekli error veriyor username de falan, login olmadan ödenenez mi bu ücret ? teşekkürler
@crazycells bu login işlemi şart mı? anlamadım, ekran sizi ödemeye yönlendiriyor?
@crazycells pay.gov sayfasında billing adress olarak vereceğimiz adres nedir acaba? TR mi ? USA mı verelim
-
Amerika’daki adresle alakası yok, fatura/ekstre adresinin geleceği yer olarak yorumlayabilirsiniz.
-
Ödenebilir ama bilgilerinizi doğru girdiğinize emin olun. Tavsiyem üye olarak ödemeyi yapmanız.
3 ve 4. Sorularınız için yukardaki cevaplar geçerli yine
-
-
@bolatmali çok teşekkürler. Yanlız bu login olayı için arkadaşlara bir trick vereyim. Ne explorer ne chrome, USCIS üyeliği olmuyor, bir MacBook Air bulun. Direk oluyor.
-
Slm..Bir sorum olacak..cocugumuzu oraya greencard ile getirir getirmez devlet okuluna baslatabiliyor muyuz.?
-
@Zeyna, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Slm..Bir sorum olacak..cocugumuzu oraya greencard ile getirir getirmez devlet okuluna baslatabiliyor muyuz.?
Sorulari ilgili basliklarda sormalisiniz. Evet, cocugunuzu ABD'ye gelir gelmez okula kaydettirebilirsiniz.
-
-
@bolatmali ben üye olmadan tamamladım. Ama devamında ihtiyaç olacağı için siteye üye de oldum.
-
@ayvalik10 @somebody USCIS fee için vizedeki A numarası gerekli diye biliyorum. O yüzden vize ulaşmadan fee ödemesi yapılmıyor. Ben o şekilde yaptım. Bu konu başlığın ilk girişinde @crazycells tarafından da açıklanmış.
-
@ybi04, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@bolatmali ben üye olmadan tamamladım. Ama devamında ihtiyaç olacağı için siteye üye de oldum.
Bende aynı şekilde yapmıştım
-
Merhaba, Ocak ortası gibi ABD ye giriş yapacağız. Asıl talihli eşim. Eşim ve çocuklar giriş yaptıktan birkaç gün sonra Türkiye'ye dönecekler ve 6 ay kadar sonra ABD'ye tekrar giriş yapacaklar. İlk girişte sadece eşim ve kendim için USCIS ödemesi yapıp çocuklar için ödemeyi 6 ay sonrasına bırakabiliyor muyum? Böyle yaparsam benim ve eşimin kartları basılıp gönderilir mi, yoksa bütün ailenin ödemesi yapılıncaya kadar beklenir mi? teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum