Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim ☺️
-
@mehmet32 kardesim surecte ne durumdasiniz bilmiyorum ancak ingilizce'yi otelemeyin.
-
@yalta benim İngilizcem normal düzeyde ancak bu sene başvuru yapmadık kendimizi maddi ve manevi hazır hissetmediğimiz ve kimsenin hakkına girmemek için ancak tavsiyelerinizi dikkate alacağım
-
@mehmet32 biz burada aileyiz tabiki de cevap yazıcaz çünkü acılar paylaşıldıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça artar amerika da paylaşıldıkça zorluklar su gibi akar gider önemli olan mutlu olmak değil mi her zaman takdir edilecek birisi @roccorocco dur 2 defa AP kaldı gitti bu sefer bunalıma girmiş gibi kimse yok adapte olamıyorum diye yakınırken dün 9 ay oldu diye yazdı şu anda mutluyum düzenim var dedi bu bizim forum ailesini çok mutlu etti
-
@mehmet32 :) beni guldurdun Allah'da seni guldursun. Oyleyse Ingilizce ogrenemeye/gelistirmeye devam edin. Sizde ve esinizde soforluk ne durumda? Eger yoksa mutlaka ogrenin.
-
@ayvalik10 inşallah bize de gitmek nasip olur bir gün, sizin gibi düşünen iyi kalpli insanları görmek hiç bilmediğimiz bir yere gitmenin bize yaşatabileceği tüm olumsuzluklara karşı dik durmamız gerektiğini hatırlatıyor iyi ki varsınız:)
-
@yalta benim şöförlüğüm çok iyi eşime de bu sene ehliyet alıcaz her şekilde hazır gelicez insallah Houston’a :)
-
@mehmet32 oyleyse bize de insallah demek duser :)
-
@mehmet32 😁 basvuru yapın malum çıkma sansı zaten düşük, bunları cıkınca arastırıp kafa yorun bosuna stres olmayın..
-
@Dscrt, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@mehmet32 😁 basvuru yapın malum çıkma sansı zaten düşük, bunları cıkınca arastırıp kafa yorun bosuna stres olmayın..
Sadece cikma sansi da degil olay birde yuksek numara gelmesi olayi var. 2018 kazananlarindan gidemeyen bir cok insan oldu. 2019 da numaralari yuksek olanlar stresten sac/sakal beyazlatti. Allah'tan Current oldu uzulen kimse olmadi. 2020 de de gordugum kadari ile yuksek numara cok var. Allah sabir versin.
-
ABD'ye ilk girişi yapacağız, 5-6 gün kalmayı planlıyoruz, ilk giriş için Houston mı daha uygun olur Miami mi? Houston konusunda telkine ihtiyacım var, mesela banka hesabı açabilir miyiz ssn no gelmeden gibi.
-
@denizaydinli ilk giriş iletisini okumadın galiba pasaportla açabiliyorsun
-
Teşekkürler bilgi için. Peki Houston mı yoksa Miami mi tavsiye edersiniz 5-6 gün için?
-
@denizaydinli tekrar gelince hangi yerde yaşayacaksanız oradan girmeniz mantıklı olur görürsünüz böylelikle hoşuna gitmezse başka yerden girersin
-
@yalta amin aynen öyle.. Az tırmalamadık numaramız geldi mi Gelicek mi die.. Başlı başına bi stresss
-
@Dscrt haklısınız biz biraz tezcanlılık yapıyoruz sanırım 😊
-
@bsk sayın @bsk yazdıklarınıza ben de katılıyorum. Özellikle insanların yalnızlığı konusu beni çoğu zaman düşündürüyor. Sırf bu yüzden bırakın Amerika'ya gidip gitmemeyi, çekilişe başvururken bile ikilemde kalıyorum başvursam mı, gerçekten gitmek istiyor muyum diye. Sonra Türkiye'de karşılaştığım olumsuzluklar %51'e 49 bile olsa ağır bastığından başvuruyorum.
Houston'la ilgili de genelde olumlu izlenimler duymuştum. Tecrübeler pek tabii kişisel ve her biri çok değerli. Olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Bir konuya hep aynı açıdan bakarsak yanılabiliriz görüşündeyim. Bu nedenle karşıt görüşlerin aynı ortamda bulunabilmesini her zaman desteklemişimdir
-
@mehmet32 gelmeden acilen kursa falan gitmenizi tavsiye ederim özellikle speaking derside ek olarak alın orda öğrenmediğiniZi düşünüyor olabilirsiniz ancak buraya geldiğinizde aslında fark ediyorsunuz ilerlettiğinizi, bende memurdum yabancı dil mezunu olmama rağmen ücretsiz izne ayrılıp kursa gittim. Halada çok yeterli değil burdada okula yazıldım, buraya gelmedende gelincede öncelik sırası yapmak lazım, ingiliZce olmadan olmuyor.
-
@bsk haklısınız bu konu da eşim ve benim üzerine düşmemiz gerekiyor dediğiniz gibi. Sonuçta teorikte öğrensek orada işe yarayabilir
-
@ayvalik10 ''yeni kafalılar'' deyimine bayıldım . umarım bizde gelecek yeni kafalılar olarak birşeyleri değiştirebiliriz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum