Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @ybi04 teşekkür ederim.
    Vize ücretleri ne kadar tutmuştu? Bir de paylaşmak mümkünse banka hesabınızda göstersiğiniz tutarın büyüklüğünü öğrenmem mümkün mü?

• @Muhtaradana Verilen yararlı bilgiler için çok teşekkür ederiz. Göndereceğimiz evrakları eşim ve kendim için pdf formatında hazırladım, örnekte olduğu gibi 2020EU00025238_Muhammet_Serhat_Karadag_Birth_Certificate.pdf sondaki .pdf eklediğimizde, e-mail göndeirken ön izlemede iki kez .pdf görünüyor. sonuna *pdf eklenmez ise zaten .pdf uzantısı otomatik atamayacak mı? kafam karıştı üstat

• Değerli Kader arkadaşlarım, aynı gemiye binen ve ELIS Adasına doğru yolculuğa çıkan dostlar, örnekte olduğu gibi 2020EU00025238_Muhammet_Serhat_Karadag_Birth_Certificate.pdf sondaki .pdf eklediğimizde, e-mail gönderirken ön izlemede iki kez .pdf görünüyor. sonuna .pdf eklenmez ise zaten .pdf uzantısı otomatik atamayacak mı? kafam karıştı. Ne yapalım?

• @TURKEYANDUSA dosyalar bilgisayardan hazırlanmış sa isimlendirirken .pdf yazmaya gerek yok, mobilde ise. pdf yazmamız gerekiyor yoksa aşağıdaki ekran görüntüsü çdeki hata alınıyorScreenshot_20191218-211935_My Files.jpg

• @Muhtaradana Çok teşekkür ederim, ben de öyle düşünmüştüm. Sadece eşim ve ben varız. Çocuklar gitmiyor. Dosyaları hazırlarken evlenme cüzdanı ortak olduğundan tek mi geçelim yoksa hem benim hem onun adına mı yapalım?

• @TURKEYANDUSA her ikinize ayrı ayrı yapın ve isimlendirin lütfen

• @Muhtaradana 3 kez boşandığım için her bir boşanma evrakının bitimine numara verdim. divorce_Documents1 divorce_Documents2 divorce_Documents3 böyle uygun mudur? Nasıl olabilirdi Adanalı Muhtarım :)

• @TURKEYANDUSA yani güzel gözüküyor, inşallah KCC deki memurların kafası karışmaz Divorce1_Documents formatıda olabilir sanırım

• @Muhtaradana Teşekkür ederim, işiniz rastgelsin, yardımcı oldunuz, sevgilerimle...

• Geldi gözümüzün nuru, Eu 14 bin, hayırlı uğurlu olsun, bence çok iyi20191218_222012.jpg

Link ⬇️
    https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2020/visa-bulletin-for-january-2020.html

• @Muhtaradana 33.000 için biraz umudum tazelendi. Sizce gerçekten iyi mi?

• @Muhtaradana gerçekten güzel sayı geldi, sırası gelenlere bol bol bol şans diliyorum. İnşallah vizeleri basılı pasaportu görürler. Bekleyen kafileye bol bol sabır bende dahil olmakla beraber 🙏🏼

• @cato gerçekten iyi 😀

• Bize hiç gelmeyecek heralde sıra bu gidişle çıktığına sevindik ama bu belirsizlik gerçekten çok yorumcuymuş. Hepimiz için hayırlısı olsun.

• Mayıs ya da Haziran bülteninde bütün numaraların current olacağını düşünüyorum.

• @İrem-Güzel Merhaba,
    Ben inanıyorum Current olacaksınız, hiç merak etmeyin

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana hocam 2020 talihli arkadaşlarımızın tamamının numarası current olacak inşallah bu sene 🙏 sadece biraz sabır ve sonu baldan tatlı olacak

• @İrem-Güzel Daha yüksek case ile inanmaya devam ediyorum , 30 eylül tarihi gelene kadar umutlarımızı koruyoruz .

• @Muhtaradana gerçekten iyi sıralama geldi de, bu onay maili hala gelmedi. Ben mailde atmadım 6 haftayı geçti sizden bi haber yok diye, napsak böyle beklemeye devam mı😀 yoksa bizim onay maillerini gönderin diye bir mail mi atsak😀

• @gezgin34 yani forumda genel tavsiye böyle bir email atmaya gerek olmadığı yönünde, bize gelen otomatik emailin sonunda bildiğiniz gibi 6 haftayı geçtiğinde durumunuzu sorun yazıyordu, bende sordum
    Karar bu aşamadan sonra sizin

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    762
    1
    10 Oy
    762 İleti
    89k Bakış
    Gizem GülerG
    19 Tem 2026 20:10 Arkadaşlar selamlar, Ben mülakata girdim ancak sağlık raporunu almadan gitmiştim. Şimdi sağlık raporunu alıp konsolosluğa göndermem gerekiyor. 1)Sabah randevum var. Raporu aynı gün öğleden sonra alabilir miyim? 2)Raporu aldıktan sonra konsolosluğa posta ile mi göndermem gerekiyor, yoksa farklı bir işlem mi yapılıyor? Tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilir mi? Teşekkür ederim.
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Emirhan 1E
    Merhabalar 1)Bankadan alınan hesap dökümüm e imzalı kaşeli imzalı vermiyrorlar mülakatta bir srun yaşar miyım? 2)Alınan imza sirküleri türkçe olarak verildi diyelim bir problem yaşar mıyım hnk mülakatımda yoksa cevirmek gerekli mi ?
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k