ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
Bilenler vardir ama yinede ufak bir trick paylasayim;
ABD'de faturali veya faturasiz cogu tarifede Youtube, Netflix vs gibi video siteleri hiz olarak limitlendirilir. Genellikle 480p siniri. Yuksek ucretli tarifelerde 1080p filan izin verir.
Bu limiti tamamen yok etmek icin vpn kullanabilirsiniz. Ucretsiz ve guvenilir VPN olarak ise CloudFlare firmasinin WARP isimli VPN programini tavsiye ederim.Ornek bir karsilastirma:
WARP VPN kullanilmasi ile gorulen fark asagida. (Fast.com netflix serverlarina baglantinizin limitlendigini test etmek icin kullanilan bir hiz testi sitesi)
-
@FreeWoRLD çok ilginç bir bilgi, teşekkürler
-
Türkiye'den götüreceğim Huawei telefonu kullanamayacak mıyım ? Bunu kontrol edecek bir site var mı? Hangilerinde çalışır gibi.
-
@Mihok, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Türkiye'den götüreceğim Huawei telefonu kullanamayacak mıyım ? Bunu kontrol edecek bir site var mı? Hangilerinde çalışır gibi.
-
@FreeWoRLD Muthis bilgi tesekkurler!
-
@Mihok Benim gördüğüm kadarıyla Huawei telefonlar amerikan internet şebekeleriyle çoğunlukla uyumsuz. Sadece 2g internet çekiyordu. O yüzden geçen yaz öğrenciler hep şikayet etmişti.
-
@FreeWoRLD Netflix çalışıyor mu bu vpn ile biliyor musun?
-
@Plus19 Maalesef vpn bolgesi secilmiyor. En yakin neresi ise, oraya yonlendiriyor.
-
@Plus19, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@Mihok Benim gördüğüm kadarıyla Huawei telefonlar amerikan internet şebekeleriyle çoğunlukla uyumsuz. Sadece 2g internet çekiyordu. O yüzden geçen yaz öğrenciler hep şikayet etmişti.
@knnrn nin verdiği linkten baktığım zaman çoğu operatörde çalışıyor olarak görüyorum. Fakat reelde nasıl olur artık göreceğiz.
-
@Mihok Hat çalışıyor da internet şebekesi uyumsuz oluyor.
-
Güncelleme: Total Wireless Wi-Fi calling olmadığı için hattımı taşımak zorunda kaldığımı söyleyince iade yapamayız demişti. Ben de bunları Better Business Bureau'ya şikayet ettim. Çok kolay, online bir form doldurdum sadece. Bugün Tracfone (Total Wireless vb hepsinin ağa babası) görevlisi arayıp paramı hemen iade edeceklerini, Web sitelerindeki yanıltıcı bilgiyi de değiştireceklerini söyledi. Bu konu da böylece kapandı.
-
@knnrn abi android samsung telefonlari amerikada çalişiyormu ?
-
@sami-nur, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@knnrn abi android samsung telefonlari amerikada çalişiyormu ?
Her telefonun farklı versiyonları var. Çalışmaması için bir neden yok ama bazen bazı şebekeler sadece belli bantları kullanıyor, o yüzden uyumsuz olabilir. Birkaç mesaj geride bununla ilgili durumu anlattım.
-
@knnrn bende versiyon -android samsung 30 du
-
@knnrn bende versiyon -android samsung 30 du
Örnek olarak şunları vereyim. Bunların hepsi Samsung Galaxy Note 10 modelleri
Versions: SM-N970F (Europe); SM-N970F/DS (Global); SM-N970U (USA); SM-N970U1 (USA unlocked); SM-N970W (Canada); SM-N9700/DS (LATAM, Brazil, China); SM-N970N (South Korea)
-
Ben Samsung M20 ile geldim.(m205f Türkiye sürümü)Telefon T-Mobile ile çalıştı. Ancak sanırım T-Mobil'ın bütün LTE bandlari ile uyumlu değil. Bu nedenle zaman zaman LTE kopmaları oluyor. Bir şekilde şimdilik idare ediyorum ama özellikle navigasyona dayalı bir iş yapılıyorsa kullanması çok güç olabilir.
-
@knnrn bende model SM-A305fn/ds di .bu amerikada keçərlimi ?
-
@Sefa butun sorun oradan cikiyor zaten. Performans yari yariya. Zaten T-Mobile disinda bir operatorden hat alacak olursaniz telefonunuza bakip “Uygun degil” diyorlar
-
@knnrn bende model SM-A305fn/ds di .bu amerikada keçərlimi ?
Willmyphonework.net web sitesinden bakabilirsiniz.
-
@mhepekiz evet. Verizon, Sprint, T-Mobile'ın web sitelerinde de imei sorgusu sonucu uygun olup olmadığı öğrenilebiliyor. Benimkisi uygun görünmüyor ama bir şekilde kullanıyorum ağır aksak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum