-
Bircok konuda bahsettim buraya da yazayim. Tabiki Florida. Abd yasamima Pennsylvania dan basladim buz gibi hava. Kita degistirmisim Ankaradan Amerika’ya gene Ankara gibi bi yer. Cok guzel bi condo da kaliyorduk. Apartmandan arabaya gidene kadar donuyoduk. Florida’dan is firsati cikinca tasi taragi topladik bir gunde tasindik. Bugun 28 derece havada hangi sahile gitsek diye karar veremedik 😎 bircok bolgede ev kiralari cok uygun. Is imkanlari nispeten kisitli ama yasam kosullarinin uygunlugu bunu dengeliyor. Soguk eyaletleri onerenlere bakmayin onlar Floridayi bilmediklerinden oyle diyorlar 😁😁
-
@goodluck, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi
Bircok konuda bahsettim buraya da yazayim. Tabiki Florida. Abd yasamima Pennsylvania dan basladim buz gibi hava. Kita degistirmisim Ankaradan Amerika’ya gene Ankara gibi bi yer. Cok guzel bi condo da kaliyorduk. Apartmandan arabaya gidene kadar donuyoduk. Florida’dan is firsati cikinca tasi taragi topladik bir gunde tasindik. Bugun 28 derece havada hangi sahile gitsek diye karar veremedik 😎 bircok bolgede ev kiralari cok uygun. Is imkanlari nispeten kisitli ama yasam kosullarinin uygunlugu bunu dengeliyor. Soguk eyaletleri onerenlere bakmayin onlar Floridayi bilmediklerinden oyle diyorlar 😁😁
Cape Coralda görüşürüz ya bekle beni :D
-
@goodluck Fishing forever :)
-
@caglaror, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi
Ben sadece tutmasini seviyorum 😀 hazir yemi takilmis olta olacak anca oyle 😀
-
@goodluck Yemi takmasinda sorun yok ben hazirlarim yeterki biz FLya gelelim. :)
-
@Edelweiss Haha ABD'ye gidip geldikten sonra buldum bir de bunu :D
-
abi Cape Coral ı seçme sebeplerimden biri :D hiç balık tutmadım bugüne kadar ama hep içimde bir ukte kaldıydı :D seni de bekleriz bir hemşehri olarak :D
-
@Edelweiss maddi imkansızlıktan dolayı çekimlere ara verdiler
-
-
Hawaii de olan var mı ? yasam standartları nasıl iş bulma kiralar vs
-
@goodluck Yemi takmasinda sorun yok ben hazirlarim yeterki biz FLya gelelim. :)
Tatile gelceksiniz yaz aylarinda gelmeyin. Herkes o yanilgiya dusuyor. Temelli gelcekseniz de hemen gelebilirsiniz 😀
-
-
Bu ileti silindi! -
@goodluck Fotograf cekmedigimden sozle anlatayim, yine de inanmayan cikabilir. Gecen Austin soguk yaptiginda aractan indim, aynalardan buz sarkitlari sarkiyordu. Ben hic soguk istemiyorum. Yil boyunca 25-35 arasi sicak olsun neme raziyim aslinda.
Is bulmadan otarafa gelmemiz zor. Ama yarin ne olur bilinmez.
Burada yazilimla ilgili is aramaya yeniden girismeden once biraz calismak istiyorum.
Baktik burada da olmuyor o zaman goc gorunur yeniden bize :) -
@goodluck Fotograf cekmedigimden sozle anlatayim, yine de inanmayan cikabilir. Gecen Austin soguk yaptiginda aractan indim, aynalardan buz sarkitlari sarkiyordu. Ben hic soguk istemiyorum. Yil boyunca 25-35 arasi sicak olsun neme raziyim aslinda.
Burada yazilimla ilgili is aramaya yeniden girismeden once biraz calismak istiyorum.
Baktik burada da olmuyor o zaman goc gorunur yeniden bize :)Aslinda oneride bulunacagim ama cocuklu olunca nasi oluyor ne kadar para gerekir ihtiyaclari ne olur kestiremiyorum. Ama iki kisi calisip (buyuk sehirler haric) $4000 aylik yaptin mi kafa rahat duzgun bi hayat yasanir floridada. Soguk zamanda gece ve sabaha karsi soguk yapiyor biraz o da 9-10 derece. O da yilda ayri ayri gunler olmak uzere toplasan 1 ay. Bu aralar oglen ve aksam vakitlerinde 25 ve uzeri gidiyoruz
-
@goodluck, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi
Baktik burada da olmuyor o zaman goc gorunur yeniden bize :)Aslinda oneride bulunacagim ama cocuklu olunca nasi oluyor ne kadar para gerekir ihtiyaclari ne olur kestiremiyorum. Ama iki kisi calisip (buyuk sehirler haric) $4000 aylik yaptin mi kafa rahat duzgun bi hayat yasanir floridada. Soguk zamanda gece ve sabaha karsi soguk yapiyor biraz o da 9-10 derece. O da yilda ayri ayri gunler olmak uzere toplasan 1 ay. Bu aralar oglen ve aksam vakitlerinde 25 ve uzeri gidiyoruz
bugün annemle sohbet ediyoruz dediği laf şu para ve sıcaktan kimseye zarar gelmez :D sıcak olsun bizim olsun :D
-
Baktik burada da olmuyor o zaman goc gorunur yeniden bize :)benim kafada da oralar var valhha. orta ve kuzey florida guzel olabilir gibime geliyor. su duzen otursun ilerde sansimizi deniyecez.
-
@gkhanfeez, içinde söyledi: Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi
Baktik burada da olmuyor o zaman goc gorunur yeniden bize :)benim kafada da oralar var valhha. orta ve kuzey florida guzel olabilir gibime geliyor. su duzen otursun ilerde sansimizi deniyecez.
oh oh herkesi Cape Coral a beklicem ilerde :D yerleşince :D
-
@gkhanfeez Fulltime job olmazsa duzen tam olarak oturmaz. Burada bir okuldan basit de olsa bir sertifika, meslek belgesi veya diploma almali diye dusunuyorum.
-
Ilk Amerika'ya geldigimizde Tampa, Florida'da yasadik 1 yil kadar. $250'a eski bir Nissan Sentra almistim (yanlis hatirlamiyorsam 1990 model falandi), beni 3 ay kadar hic sorunsuz idare etmisti, sonra arizalaninca $100'e junkyarda satmistim. $550 kira oduyorduk. Bir ara, alacak uygun araba bulamayinca, yaklasik 3-4 hafta ise bisikletle gitmistim. Hatta market alisverislerine bile bisikletle gidip gelmistim. O zamanlar Uber/Lyft falanda yoktu :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum