[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Merhaba,
Öncelikle herkese teşekkürler. Ben öğrenciyim eşim ise lojistik mezunu. 26 bin dolarımız vardı ortak hesaptan göstermeyi tercih ettik. Sanırım hızlıca bilgi verebilmek adına bu bilgileri girmeyi unutmuşum. Zaten Houston lojistik açısından zengin olduğu için ve daha önceden gitmeyi düşündüğüm üniversite ile mailleştiğimi belirttiğim için planımızı oldukça mantıklı buldular, bir sorun yaşamadık. -
@TheWinner2020 çok geçmiş olsun. Sağlık herşeyden önemli. Daha sonraki mülakatta herşey yolunda gider 🙏
-
@Toygun-Serbest geçmiş olsun sağlık raporu olmadan onaylanmaz vizeyi alırsınız bir giriş çıkış yaparsınız ordanda tanıdık varsa ssn gc yi birine postalatırsanız 1 yıl vaktiniz olur
-
Vizesi onaylanan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar dilerim. Hayırlı olsun.
-
@uarman tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar ve bol şanş diliyorum yolunuz açık olsun 🙏
-
@keysnambır bunu söylemeniz çok iyi oldu, o zaman önceden cash almakta fayda var, teşekkürler.
-
arkadaşlar, Tapu'ların orjinallerini götürmek gerekiyor mu?
-
Vizesi onaylanan arkadaslara tebrikler!
Henuz onaylanmayanlarinda Eylul 30'a kadar sureleri var, eksikleri en kisa zamanda tamamlamalari en buyuk dilegimiz!
-
@Mrfirat onaylanmayacağını zaten biliyordum amacım Abd ye giriş sürecimi uzatmak çünkü okulum haziranın ortasında bitiyor bu yüzden 6 aylık sürenin kurtarması için sağlık raporunu geç yollamayı planlıyorum.2 3 hafta içinde göndereceğim.
-
@Cemal-Kalın teşekkürler dediğiniz gibi oldu.
-
@somebody Evet, orjinalleri ibraz etmek gerekiyor. Kopyasını da orjinal ile beraber veriyorsunuz. Mülakat sonunda orjinali geri veriyorlar.
-
Bizim de 5 Aralıkta yapmış olduğumuz görüşmemiz olumlu geçerek vizemiz onaylandı. İlk fırsatta detayları yazacağım.
-
@ybi04 yeni hayatinizda başarılar dilerim
-
@Burak-Öztekin ben teşekkür ederim. Her şey daha da güzel olsun.. :)
-
@ybi04 Tebrikler :) 4 gözle detayları bekliyoruz...
-
Vizesi onaylananları tebrik ederim.
-
Merhabalar
-
@ybi04 tebrik ederim, hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar
-
@ybi04 Tebrik ederim.
-
Sayın @ybi04 Tebrikler yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum