Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari


  • Selamlar, buraya dosya ekleyebiliyor muyum? cut off ortalamalarıyla ilgili bir excelim var ya da fotosunu da atabilirim ancak attach kısmını bulamadım.


  • @ayvalik10 aralıkta açıklanacak bülten zaten şubat bülteni ordan da 15k çıkacağını hiç sanmıyorum, geçmiş yılların bültenlerine bakılırsa.


  • @huseyın-d Her yılı ayrı değerlendirmek gerekiyor ve bu yıl bir sürü yenilik getirildi şubat için büyük sıçrama bekleniyor 15 bin bile düşük bir rakam daha yüksek beklenti var.
    hatta teyit ettiremediğim bir bilgiyi paylaşayım, evrak onay maili için KCC yi arayan çok ısrarcı bir kişi uzun bir konuşmadan sonra karşısındakini yıldırarak halihazırda 19k ya kadar formların ve evrakların incelendiği bilgisini alıyor. hani 19k değil de 16-17k gelmesi bile beklenilebilir.


  • @serciyilmaz Foto olarak sürükleyip bıraktığınızda yükleme gerçekleşiyor.


  • @serciyilmaz @Muhtaradana excel dosyasını rica edersen sana gönderir oraya sayfa ekle yapıp kayıt edebilirsin


  • @serciyilmaz evet fotoğrafını atabilirsiniz, pdf de yükleniyor olması lazım @crazycells ,yüklemek için işaretlediğim kısmı kullanabilirsiniz, ilgili kısımdan belki başka tür dosyalarda yüklenebiliyordur, ben sadece pdf ve jpeg yüklemek için kullanıyorum(ama dosya boyutu için bir sınırlandırma var)
    20191205_173825.jpg


  • ...................


  • @bolatmali Selamlar, bilgilerinizde A P sürecine kaldığınızı gördüm. (2020EU12xxx) Ben eşim ve kendim adıma başvurdum ve eşime nasip oldu. Mulakat esnasında sıkıntı yaşamamak için tam olarak yanımızda olması gereken bütün evraklar nelerdir? Mali bilgilerimizi nasıl belgelememiz gerekiyor. Bankadan konsolosluğa bir yazı mı yazılıyor ? İki yetişkin ve kızımız için 35K $ göstermek yeterli alacak mıdır? teşekkürler.


  • @bezdarniy, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @huseyın-d Her yılı ayrı değerlendirmek gerekiyor ve bu yıl bir sürü yenilik getirildi şubat için büyük sıçrama bekleniyor 15 bin bile düşük bir rakam daha yüksek beklenti var.
    hatta teyit ettiremediğim bir bilgiyi paylaşayım, evrak onay maili için KCC yi arayan çok ısrarcı bir kişi uzun bir konuşmadan sonra karşısındakini yıldırarak halihazırda 19k ya kadar formların ve evrakların incelendiği bilgisini alıyor. hani 19k değil de 16-17k gelmesi bile beklenilebilir.

    Metin abi bal damlıyor ağzından inşallah böyle güzel sayılar olur🙏


  • @bezdarniy bakalım inşallah sizin dediğiniz gibi olur en çok ben sevinirim.


  • @air_technic süper bir haber , çok ısrarcı kişiye ayrıca çok güldüm :)

  • ⭐⭐⭐

    @mesuthhh, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @bolatmali Selamlar, bilgilerinizde A P sürecine kaldığınızı gördüm. (2020EU12xxx) Ben eşim ve kendim adıma başvurdum ve eşime nasip oldu. Mulakat esnasında sıkıntı yaşamamak için tam olarak yanımızda olması gereken bütün evraklar nelerdir? Mali bilgilerimizi nasıl belgelememiz gerekiyor. Bankadan konsolosluğa bir yazı mı yazılıyor ? İki yetişkin ve kızımız için 35K $ göstermek yeterli alacak mıdır? teşekkürler.

    Mülakata nasıl hazırlanılması gerektiği ile ilgili bilgiler şu başlıkta mevcut;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1

    Bu zamana kadar mülakata giren bütün adayların deneyimlerini okuyarakta kendinize bu konuda bir fikir çıkarımıda sağlayabilirsiniz. Deneyimleri şu başlıkta bulabilirsiniz;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2888/çeşitlilik-vizesi-mülakat-deneyimleri/1

    Mali belgelerinizi bankanızdan son 6 aylık hesap özetini ve o bankanın imza sirkülerini alarak göstereceksiniz. Şubeye vize görüşmesi için olduğunu söylerseniz yardımcı olacaklardır. Aynı zamanda sizin ve ya eşinizin üzerine bir taşınmaz varsa bunlarıda teminat olarak gösterebilirsiniz.
    Yeterli olup olmayacağına konsolosluk görevlisi karar verecek. O yüzden bu aşamada şu miktar yeterli diyebileceğim rakam yok maleseef. Ama gösterebildiğiniz kadar fazla göstermeye çalışmalısınız eğer sürecinizin sorunsuz geçmesini istiyorsanız.
    Eğer imkanınız var ise Amerika’dan iş teklifi ve ya sponsor bulabilmeniz sizlere vize görüşmesinde çok büyük katkısı olur.
    Sizlere Bol Şans :)


  • @bolatmali cok teşekkürler, size de mutluluklar dilerim.


  • @usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Case numaram yüksek olduğu için mülakat tarihi alabilir miyim diye tedirgin oluyorum sizce mülakat tarihi alabilirmiyim tahminen hangi ay'a denk gelir?

    Merhaba, aynı tedirginliği ben de yaşıyorum fakat herkes bu yıl CN'ların daha yüksek rakamlarda olacağını söylüyor. Umarım öyle olur.

    Ayrıca KCC'ye evrakları ilettikten sonra otomatik onay maili geldi evrakları aldıklarına dair. Fakat bunun ardından ekstra bir mail gelmedi 1 aydan fazla olmasına rağmen. CN'ımın sırası geldiğinde mi tekrar iletişime geçecekler yada herhangi bilgi iletecekler acaba? Örneğin evrak onayı dediğimiz konu, evet sizin evraklarınızı eksiksiz aldığımız onaylıyoruz şeklinde bir mail ileteekler mi? Gelen otomatik mail dışında.


  • @ayvalik10cut off.pdf Ekran Resmi 2019-12-05 16.22.21.png
    Cevapla demek gerekiyormuş anladım teşekkürler hepinize =)


  • Dün yanlış saymamışsak mülakatlarını gerçekleştiren 7 kişi vizelerine onay aldı, bugünde şimdiden 2 talihlimiz mülakatlarını gerçekleştirdi ve onay aldı
    Aralık mülakatları Allah bozmasın çok güzel geçiyor


  • Merhaba evravlarimi göndereceğim aklima takilan şu, arșiv kayitli adli sicilim temiz ve daha önce bi mahkemeden geçtim temiz olmama rağmen Mahkeme kayitlarini yine de gondermeli miyim?


  • @Manwe6265 mahkeme tarafından bir suçtan suçlu bulunmamışsanız gerek yok


  • @Muhtaradana teşekkür ederim evraklari yeni gondericem 2 ay geçti ve hata olmasın istiyorum sağolun


  • @snowflake evet evraklarınızı inceleyip bir pürüz görmez iseler "Congratulations records indicate" onay e-mailini size atıyorlar, bundan sonra sadece bültende case numaramızın aktif olmasını bekliyoruz


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    Erdi GultekinE
    KCC den aldigim cevap bu sekilde. Saniyorum otomatik cevap aliyorum surekli. Arkadaslar daha once benzer bir durumla karsilasan oldu mu ? Ne yapmam gerekiyor ? Thank you for your inquiry. Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview. If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    W
    @crazycells tabi ki. Ordan devam ediyorum o halde. Kusura bakmayin.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum