[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@cato nisan sonrası belli olur geçen sene örnek 70k bile mülakata girmişti çünkü tüm numaralar current olmuştu.
-
Bekar olarak başvuru yapmıştım evlendim ve mülakat tarihi geldi ds260formunu göçmen vize bölümü - soru formundan ilgili ksımları evlilik cüzdanını taratıp doldurup gönderdim farklı bir yolla yapmam gerekiyor mu?
-
@Mihok Tebrik ederim darısı başımıza. Ödemeyi kredi kartı ile mi yaptınız yoksa dolar olarak nakit mi ödediniz?
-
@Burak-Öztekin @Cemal-Kalın merhaba burak ta senin gibi current olupta mail gelmeyen arkadaş ona yardımcı olabilir misin.
-
@Burak-Öztekin Bende aynı durumda idim. KCC'ye mail attım. Aynı gün mail geldi. Cevap mailinde; evrak isteme maili ya gelmiş olmalıdır veya da gelecektir bekleyin yazıyordu. Mailin altında da gelmesi gereken mail yazıyordu. Bende tekrardan mail attım. Yukarıda bekleyin demişsiniz ama alt kısımda gelmesi gereken mail var ne yapmalıyım diye. Bunun üzerine gelen mailde sadece evrak isteme maili idi ve hemen evrakları istedikleri gibi düzenleyip gönderdim ve işleme alındı. KCC'ye göndereceğin mailde
Case Number:
Principal Applicant Name:
Date of Birth:
Preference Category:
Foreign State Chargeability:
Cevaplarınız için teşekkürler.Bildiğim kadarıyla KCC'nin gmail hesabı yok nasıl mail atabiliriz?
-
@Burak-Öztekin KCCnin mail adresi: [email protected]
Sonrasında evrakları: [email protected] adresine yollayacaksın. -
Pardon pek bir bilgim yok bu konularda. Gmailden mi gönderiyoruz acaba?
-
@Burak-Öztekin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Pardon pek bir bilgim yok bu konularda. Gmailden mi gönderiyoruz acaba?
Kendi email adresinizden bir yukardaki verilen email adresleeine emaillerinizi gönderiyorsunuz. Gmail olur, outlook olur yani sizin adresiniz nerede kayitliysa ordan gönderin :)
-
@Burak-Öztekin DS260 formuna girmiş olduğun mail adresinden göndermelisin
-
:D hiç bilmiyordum teşekkürler. Hemen gönderiyorum
-
Merhabalar; Ben bir türlü numaramı kontrol edemiyorum. yanlış siteye giriyor olabilirim.
Doğru sitenin linkini de bulamadım :) yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Teşekkürler -
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(ow5gpnoy4re34omwzaxrndwi))/CheckStatus.aspx
Forgot Confirmation Number yazısına bas
kişisel bilgilerini gireceksin
-
@Burak-Öztekin Burak Bey, internet ortamında Case numaranızı tam olarak belirtmemenizde fayda var, 48XX yazarsanız daha iyi olur.
-
@ayvalik10 O zaman doğru siteye giriyorum. Current olayı yazmıyor ama :baby_angel:
Sanırım ben yanlış anlattım :) Current olup olmadığını kontrol etmek istiyorum.
Teşekkürler -
@Kartanesi-Sevinç-0 https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html sayfasından bültenleri takip edebilirsin. En son 10300 aktif oldu.
-
@Kartanesi-Sevinç-0 senin numaran current olması için mayıs - haziran gibi olur tahminimce ondan dolayı bekleyeceksin
-
@Cemal-Kalın Teşekkürler. Baktım :)
@ayvalik10 Teşekkürler sadece ilk kez kontrol edeceğim için bir ön gözlem yapayım dedim :)
Hepinize teşekkürler :) -
@İLYASBOREN siz hangi kategoride başvuru yaptınız acaba? iş bazlı EB1 veya EB3?
-
@Cemal-Kalın merhaba kcc nasıl bir mail attınız mail örneğini burda paylaşabilirmisiniz bende mail yazacam ama ingilizcem yok ben evrakları yollayı 6 haftayı geçti kcc bir mail gelmedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum