[Arşiv] Sayilarla DV2020
-
@maestro başka bir link buldum
-
@ayvalik10 yardımcı olmaya çalıştığın için sağol öncelikle ama linkte kıtalara göre toplam başvuran sayısına dair bir veri bulamadım.
-
@maestro şimdi baktım kıta kıta ülke ülke ayırmış
https://www.usgreencardoffice.com/tr/winners/DV-2019 -
Aralarda boşluklar olabilir ne demek oluyor ? Her Case 1 kişiye denk gelmiyormu ?
-
@ayvalik10 KITALARDAN TOPLAM BAŞVURAN SAYISI YOK BU SİTEDE. VİZE ALAN KİŞİ SAYISI VAR. Aradığım başlığı buldum sonunda. Kıta toplamını vermiyor ama ülke ülke başvuran sayısı var.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri -
@Semihmete, içinde söyledi: Sayilarla DV2020
Aralarda boşluklar olabilir ne demek oluyor ? Her Case 1 kişiye denk gelmiyormu ?
sukonuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış -
@maestro Aşağıdaki tablodaki rakamları toplayacak kadar tembel misin eğer öyleyse sen hiç amerikaya gitme orada 10 - 12 saat çalışamazsan AÇ kalırsın.

-
@ayvalik10 yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misalisin. Kazanan sayılarını toplayabilirim ama sen yazdıklarımı okuyamacak kadar veya okuduğunu anlayamayacak kadar aciz veya kapasitesizsin anlaşılan. Ben "BAŞVURAN KİŞİ SAYISINI" arıyorum diye sordum. Sen ısrarla bana vize kazanan kişi sayısını gösteriyorsun. Önceki iletilerimi oku eğer anlama becerin varsa. Birde bir insanı tanımadan klavyeden yargı dağıtma. Aç kalırsamda sana yük olmam ayrıca sen kedini kurtar yeter. Amerika'nın sahibi ve fatihi gibi konuşman sana bir şey kazandırmıyor.


-
Asya kıtasında bulunan ülkeler Avrupa kotasından mı seçilmiş oluyor? Ben hiçbirşey anlamadım bu listelerden ?
-
@Semihmete
aşağıdaki linkten tabloyu al excele yapıştır daha sonra değiştir butonundan da virgülleri nokta yap topladığın zaman hem ülke hem de kıta olarak sayıları görebilirsinhttps://www.usgreencardoffice.com/tr/winners/DV-2019
AFRİKA 38.247 KİŞİ
AVRUPA 30.006 KİŞİ -
@ayvalik10 Asya kıtasında bulunan birçok ülke!! Avrupa kıtasında kabul ediliyor demekki..ilginç..
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 bilgilerinizi asagilamadan ve kiskirtici ifadelerden kacinarak da paylasabilirsiniz sayin @ayvalik10
-
Merhaba. Bülten her ayın 15 inde güncellenmiyor muydu ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum anlayamadım. (Süreç bu zamanlarda iyice durgunlaştı bu meraklar hep bu yüzden ) :)
-
@salih2825 her ayın 15 inden sonra diyor resmi sitede. Bugün gelir herhalde..
-
17 ekim ve 18 kasımda gelmişti. Bu öğleden sonra gelir herhalde.
-
Şubat bültene 5 kala...Tik tak tik tak, çıldırmalık saatler :)
-
@omertug :))))))))))))
-
Bu ileti silindi! -
@omertug, içinde söyledi: Sayilarla DV2020
Şubat bültene 5 kala...Tik tak tik tak, çıldırmalık saatler :)
çıldırmalık saatler işe yaramış belli, imzanı beğendim 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum