DV2021 Bekleme Odası
-
@arnblt Aynen öyle kişiden kişiye miktar değişmekle birlikte benim ortalama önerebileceğim rakam 10 ila 15 bin dolar arasındadır giderken zorluk çekmemek açısından ben böyle düşünmekteyim.
-
Bu ileti silindi! -
@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@aysegul teşekkür ederim fakat şartlardan birinde en az 15.000 dolar banka hesabınızda olmalı diye bir ibare göremedim. En az 15.000 dolar gerektiğini gösteren resmi herhangi bir kaynağınız varsa görmek isterim açıkçası. Sonuçta Türkiye'de yaşayan biri için bu çok ciddi bir rakam. Herkes kafasına göre şu kadar gerekli vs. diyor. Ama resmi kaynaklarda buna dair birşey göremiyorum. Resmi herhangi bir kaynak gösterirseniz hem ben hemde diğer kişiler birşey öğrenmiş olur.
Bu sayi, konsoloslugun daha once aciklamis oldugu resmi bir rakamdir ve o yilin yoksulluk sinirina dayanmaktadir. Bu konular daha once surada konusuldu:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/1364
bilginize.
-
Merhabalar, biz gorusmeye gittigimizde bankada toplam 6000 dolarimiz vardi. tasinmaz sadece evimiz vardi. Bankaya ne kadar kredi borcumuz kaldigini gosteren bir evrak aldik. Remax'tan expertiz raporu aldik(Ayni zamanda konsolostanda bilinen bir emlak sirketi olmasini istedik) . Konsolosluk gorevlisi hanimefendi , mali giderlerinizi nasil karsilayacaksiniz dediginde evimizi de satacagiz dedik. Aslina bakarsaniz o bahsettikleri rakamlar yaninizda olursa gercekten kolay adapte olursunuz ve size burada can simidi olur. Bu yuzden esinizle geliyorsaniz 3000-4000 le giderim orda nasilsa kazanirimla yola cikmamanizi oneririm.
-
@dmrtkn Abi sanada çıksın bu yazdığın satırları okurken o kadar duygulandım ki anlatamam ağladım desem yeridir sen ne kadar güzel bir insansınki bana çıkmasın sana çıksın diyorsun Allah senden razı olsun
-
@bidünya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herkes hayallerine kavuşur
-
@fetihy Allah razı olsun dualarınız için inşallah sizler içinde iyi olur
-
@Nicomedian4135 çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok olumsuz konuşan oldu sana çıksa bile mülakatta seni elerler yürüyemiyorsun tekerlekli sandalyedesin diye ama umudumu kaybetmiyorum
-
@Oktay-İbiş Amin abi Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim
-
@Hyller çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun..
-
@kaankocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese bol şans diliyorum 2. Başvurum olacak herkesin farklı bir hayli var ama benimki çok farklı inşallah çıkar da gider isem orada birkaç sene çalışıp tedavim yaptırcam ve yürüyebileceğim
Dün bu mesajı gece mesaisinden yazdım ve o kadar güzel mesajlar atmışsın okurken o kadar duygulandımki Allah hepimizden razı olsun
-
@hisokisenko c1: mulakatta sorun olmaz. Cunku gc gocmenlik digeri turistik olay.
C2: evet ilk seferinde 6 ay kalip 2. Girisinde sorgulanirsin ama girersin 2. Seferinde .. giriste ya 6 ay verir yada kisa sureli verir.. velhasil 6 ay verdi ve 2. Girisindede 6 ay kaldin ve dondun. 3. Girisinde vizenin iptal edilme olasiligi yuzde 90 -
@kaankocer dogrulari duymak istiyorsan sunu diyeyim... tekerlekli sandalyede oldugun icin elenirsin ... cunku usa ve diger ulkeler bir nevi is gucu ister... evet sende calisabilirsin ama amerikada dogsaydin... baska ulkede dogdugun icin ve eleme usulu oldugu icin neden alsin ki... insallah sagligina kavusursun hersey gonlunce olur.. ama tekrar diyeyim umutlanma....
-
@balcinerb siz iki kişi içinmi 6000 dolarmı gösterdiniz?
-
@arnblt peki sponsor varsa ne kadar ile gidilmeli
-
@Emir600RR imzana bakınca gerçekten 2021eu007xxx lerdesin sandım. Sevindim bir an. Unutmuşum konuştuğumuzu, çıktımı lan sana yoksa diyecektim.. Hayırlısı.. Olur inşallah bu sene.
-
Arkadaslar, sayin @metn kendi istegi ile forumdan ayrilmistir; lutfen kendisine cevap hakki doguracak sekilde yorum yazmayin. Tesekkurler.
-
@delikadir54 Amerika New york da bir avukatla konuştum engelli olduğun için ayrım yapmak akıl tutulması dedi size ne diyecek mülakatta engellisin onaylanmadımı diyecek böyle bir pozitif ayrımcılık olabilirmi dedi ben yurt dışına çıktım avustralya ya gitti ve gördüm avrupada Amerikada ve diyer ülkelerde hayvana verilen değer burada insana. Verilmiyor
-
@ayvalik10 evet prosedür olarak daha cok cash para gostermekte fayda var. 1 yıllık kira yeme icme sigorta araba gibi harcamalari dusunursek bir amerikalının asgari yıllık kazancı kadar cash gormek isteyebilirler. Tabi eyaletlerin asgari ucretlerine gore hesaplayip, bu proseduru yerine getirip vizeyi aldıktan sonra daha az bir paraylada hayata baslayabilirler. Bunu demek istemistim 🙂 Biz o zaman ucuz yirtmisiz yoksa yine kapidan geri donerdik
-
@srhnkskn evet bahsettiğim rakamlar ben ve eşim içindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum