Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kendi İsteğiyle Dondurulan İlk İnsan, 51 Yıldır Uyanmayı Bekliyor

Gündem ve Sohbet
21 15 2.7k 6

Benzer Başlıklar

• hoşgeldin 2021 robotların yeni yıl dansı

Gündem ve Sohbet
    17
    4 Oy
    17 İleti
    522 Bakış
    H
    Hepinize guzel seneler diliyorum. Hersey gonlunuzce olsun 🎅 Asla vazgecmeyin hayallerinizden...💥
  • 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti

Gündem ve Sohbet
    5
    8 Oy
    5 İleti
    397 Bakış
    mehmet.JSM
    @Oktay-İbiş, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @mehmet-JS, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @ayvalik10 paylasim icin tesekkurker. Turkiyede haftada 7 gun calisiyorum, Yillik 1 hafta tatil yapiyorum, Computer Science alaninda master planliyorum. Adama gore sartlara uygunum. Tek eksigim green card. ALLAH gönlünüze göre verir inşallah. Hepimiz icin insallah 🙏
  • Kahve içmeye yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Gündem ve Sohbet
    96
    3 Oy
    96 İleti
    4k Bakış
    Ercan GeçginE
    @Amedh Eski sayfalar arasında bulup merak ettiğim bu kahve halen aynı kalitede ise bulup denemek isterim. Önerdiğiniz bir site var mı öğrenmek isterim :)
  • 1 Oy
    21 İleti
    5k Bakış
    BarışB
    @greentayfun sizin için şöyle bir bilgi buldum bence yeterli gibi ? TOYOTA Landcruiser Prado 2017 [image: prado13_frontdummy.jpg?mw=305] Önden Dengeleme * 15.11 puan (16) Baş / Boyun 4 puan Göğüs 4 puan Üst bacaklar 4 puan Alt bacaklar 3.11 puan [image: prado13_sidedummy.jpg?mw=305] Yan Etki * 16 puan (16) kafa 4 puan Göğüs 4 puan karın 4 puan Pelvis 4 puan kaynak:http://www.howsafeisyourcar.com.au/2017/Toyota/Landcruiser-Prado/GRJ150R-GXL-Wagon-7st-5dr-Spts-Auto-6sp-4x4-4_0i/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k