Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kendi İsteğiyle Dondurulan İlk İnsan, 51 Yıldır Uyanmayı Bekliyor

Gündem ve Sohbet
21 15 2.7k 6

Benzer Başlıklar

• 2023 Zirvesinde TUSAS'in Projeleri

Gündem ve Sohbet
    2
    1 Oy
    2 İleti
    175 Bakış
    N
    Bu da TEI'den bir guncelleme. IHA'lar icin yerli olarak uretilen Turbojet P170 motoru EASA (European Aviation Safety Agency) testlerini basariyla gectigi soyleniyor. Kale Grubunun bu sene basinda Atmaca fuzeleri icin urettigi KTJ-3200 Turbojet motoru da seri uretime girmisti. https://www.youtube.com/watch?v=vM_gGaQcabg
  • Çocukları Olmayana Kendi Spermini Kullandı

Taşındı Gündem ve Sohbet
    7
    1 Oy
    7 İleti
    328 Bakış
    F
    @yapay-zeka Ne tesadüf. Bu konuyu gördükten sonra ilk okuduğum (daha doğrusu sesli olarak dinlediğim) ilk kitap aynı konu üzerineydi. Belki bu konudan esinlendi.
  • Kahve içmeye yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Gündem ve Sohbet
    96
    3 Oy
    96 İleti
    4k Bakış
    Ercan GeçginE
    @Amedh Eski sayfalar arasında bulup merak ettiğim bu kahve halen aynı kalitede ise bulup denemek isterim. Önerdiğiniz bir site var mı öğrenmek isterim :)
  • 1 Oy
    21 İleti
    5k Bakış
    BarışB
    @greentayfun sizin için şöyle bir bilgi buldum bence yeterli gibi ? TOYOTA Landcruiser Prado 2017 [image: prado13_frontdummy.jpg?mw=305] Önden Dengeleme * 15.11 puan (16) Baş / Boyun 4 puan Göğüs 4 puan Üst bacaklar 4 puan Alt bacaklar 3.11 puan [image: prado13_sidedummy.jpg?mw=305] Yan Etki * 16 puan (16) kafa 4 puan Göğüs 4 puan karın 4 puan Pelvis 4 puan kaynak:http://www.howsafeisyourcar.com.au/2017/Toyota/Landcruiser-Prado/GRJ150R-GXL-Wagon-7st-5dr-Spts-Auto-6sp-4x4-4_0i/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k