[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Yarın sabah mülakatı veya sağlık kontrolü olan arkadaşımız var mı
-
Herkese merhaba, bu forum ailesinin bir ferdi olarak soylemek isterim ki, zaten herkes icin zorlu olan surecte her konuda bu forumun kiymetli uyelerinin cok destegini gordum. Bilgi paylastikca cogalir gercegini bir kez daha hep birlikte percinle,mis olduk. Simdi baktigimda en son iletimi Nisan ayinda Izmir'den yapmisim. Bugun 6 ay sonra Rochester -New York'tayim ve bildiklerimi, tecrubelerimi siz degerli dostlarla paylasmayio bir borc olarak goruyorum. Gercekten hayata tutunabilmek adina cok yogun calisiyoruz ama sizlere ve sorulariniza elimden geldigince vakit ayirmaktan mutesekkir olacagim.
-
@balcinerb tebrikler yeni hayatınızda başarılar
-
@yapay-zeka tesekkurler.
-
@balcinerb bilgi ve deneyimleriniz için teşekkürler. Yeni hayatınızda da başarılar bol kazançlar 😊
-
@fetihy tesekkur ederim, sizlere de bol sans diliyorum. Umarim hersey gonlunuzce olur.
-
@balcinerb hocam çok teşekkür ediyorum 😊
-
@ayvalik10 mayıs da current olsun dünyalar bizim olsun :)
-
@cato ocak ve şubat ayı bize fikir verecek zaten
-
@cato temennimiz sürecin yeni yılda hızlanması :)
-
@omertug hızlanacak çünkü 55k olandan bile evrakları istediler
-
@ayvalik10 inşallah herkes mülakat tarihi alır abi
-
@dmrtkn beklemek çok zor ama şubat mart süpriz yapacak
-
@Kartanesi-Sevinç-0 15k civarında bankada gösterirseniz, umarım kabul olur tek kişi.Umarım dememin sebebi bu rakam yüzde yüz net diye bir rakam yok.Tek kişi için 15k hep yeterli görülmüş ama daha önce.
@knnrn Hocam maalesef artık eskisi gibi değil.Bu sene giren arkadaşların hiç birinden tapu istenmedi, kurallar değişiyor maalesef.Birine satın bile dendi diye hatırlıyorum yanlış olmasın. Eskiden tam tersi yönde olduğu doğru,ama bu günün şartlarında adamlar keş görmeden vermiyor dediğim gibi. @ayse hanım da bire bir yaşadı bu süreci. -
@ayvalik10 nasıl bir sürpriz abi
-
@dmrtkn current olan rakamların yüksek çıkması @Muhtaradana bir tablo yayınladı ocaktan sonra şubattan itibaren her ay aradaki artış miktarı daha fazla oluyor ki mayısta current olmuştu
-
@Nothing-Man doğru hatırlıyorsunuz, yani tam olarak satın demese de lafı oraya getirmiş görevli, “satacağınızı nereden bilebiliriz” demiş.
-
@balcinerb söyledikleriniz ne kadar doğru. Bu süreçte web de yazılı olmayan konularda soru sorabileceğimiz çok az merci vardı ve bu forum bekleme sürecinde benim için de çok yararlı oldu. Henüz mülakat aşamasında olsam da. Özellikle @crazycells çok ilgiliydi, çok minnettarım. Herkese başarılar..
-
Mülakata girecek numara aralıklarının önümüzdeki 3-4 ayda büyük bir sıçrama yapacağını düşünüyorum.
-
Merhabalar,
KCC'ye evrakları göndereli 1 ay oldu, telefonla aradım. Evrakların işlenmesi yaklaşık 2 ayı bulur, Aralık ayının ortasında gelmemişse tekrar arayın dedi.
1-Bu onay mailinin içeriği tam olarak nedir?
2-Bize mülakat tarihi bu onay maili ile KCC tarafından mı bildiriliyor?
3-Bir mülakat tarihi verilmese de tüm numaralar current dendiğinde Ankara'ya gidip mülakata girmek istediğimizi mi beyan ediyoruz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum