Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ev Arama Sitelerindeki "Assigned" Yazısı

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi
9 4 526 3

Benzer Başlıklar

• Amerikada sporcu bursuyla yatılı lise okumak

K-12 ve Lise Eğitimi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    44 Bakış
    GYATistG
    Oğlum sporcu bursu ile Amerikada bir okula gidecek. Umarım bir aksilik olmaz. Bu yolla gidip eğitimini tamamlayan birileri var mı aranızda? Yada bir tanıdığı giden? Her türlü tavsiyeye ihtiyacım var....
  • Amerika'daki bir liseye geçiş yapmak

K-12 ve Lise Eğitimi
    75
    1 Oy
    75 İleti
    5k Bakış
    C
    @Manushaqe biz kendi okulumuzdan ingilizce ve kapali zarfta almistik, mudur beye durumu anlatmistik, onlarda yardimci oldular bize. Isterseniz bir once kaydolacaginiz okul ile temasa gecin, istedikleri evraklari detaylica sorun, benim yazdigim CA icin gecerli, belki Michigan bu sekilde istemiyordur. Asilar icin biz de Unganlarda olmustuk sonra buraya gelince okuldakiler asi kartina bakarak eksik asi dediler, olabiliyor acikcasi.
  • Okul Öncesi Eğitim

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi egitim
    137
    2 Oy
    137 İleti
    18k Bakış
    caner92C
    @ayvalik10, içinde söyledi: Okul Öncesi Eğitim @caner92 pazar günleri sizleri sbahın köründe uyandırıp kalk - kalk - kalk geç kaldık deyipte sizi kiliseye götürmesin. Haha :))
  • İlkokul veya ortaokul'a kayıt yaptıracaklara tavsiyeler

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi egitim okul
    287
    28 Oy
    287 İleti
    46k Bakış
    T
    Sayın @ATS16 , Çok kıymetli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sadece aşı konusu kalmıştı netleştiremediğim. O konuyu da verdiğiniz bilgilere göre takip edip sonuçlandıracağım. Çok sağolun. İyi günler dilerim. Selamlar...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k