[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@serkan-c
sponsoru halletmenize çok sevindim. Dilediğiniz gibi sonuçlanır umarım süreç.Burada mülakat bekleyen arkadaşlara yardımcı olabilmek adına;
Nereye gitmek istediğinizi, ingilizce seviyenizi, eğitiminizi ve oradaki planlarınızı gibi bilgileri bir mahsuru olmazsa paylaşırsanız çok seviniriz. -
@epinarcen merhaba, lisans diplomasi olduğu için bizden lise diploması istemediler. Bilginize.
-
@şükrü-akgün-0 universite veya yuksekokul mezunlarindan lise diplomasi istenmiyor diye biliyorum.
-
@Archie Boston'a gideceğim dedim orada ilkokul arkadaşımın yanına.Mülakatta hangi dil tercih ettiğimi sormadan direk Türkçe başladılar.Ama banka belgelerini incelerken vadeli-vadesizin anlamını bilmediklerini anladım ingilizce açıklama yaptım.Sonra da ingilizce devam ettik.Lisans diplomam var.İlk etapta planım restorantta çalışmaktı ama mülakatım henüz o sorulara gelmeden bitti malesef.
-
@serkan-c çok geçmiş olsun, süreci⬇️⬇️⬇️
FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem) https://yesilkartforum.com/forum/post/98917
arkadaşlarımızla birlikte takip edebilirsiniz -
@serkan-c Daha önce şöyle bir yorum yazmıştım “ Adam başı 20 Bin Dolar + 10 bin $ sigorta + 2 bin $ uçak bileti = 32 bin $ . “ Bence minimum rakam bu olmalı!!
-
@Semihmete @bakk25, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba benim evlenmeden önceki ev arkadaşım 12k para ve 30 bin TL değerinde araç ile bugün vizesini almış.
Evli ve 6 aylık kızı var Teksas ta yaşamayı düşünüyorlar ben sponsor olayını ve is teklifi olayını sorduğumda öyle bir şey demediler görüşme sırasında çok rahat konuştuk falan dedi
Kendisi 112 de paramedik yaklaşık 10 yıldır çalışıyor istanbul da eşi ev hanımı sanırım oda sağlıkcı ama calismiyor
Bana gitmeden önce bankada ki miktari dediğinde bu miktar yetmez diye söyledim bu forumda yazismalardan ve mülakata girip sponsor istenen arkadaslarin durumundan dolayı.
Ama almışlar,bu birazda meslek ile de alakali diye tamamen mali durum etkili değil diye düşünüyorum -
@Semihmete birşey soracam siz 2020 talihlisi siniz acaba bahsettiğiniz miktar sizde varmı acab? 2 bin dolar uçak bileti business classla mi ucacaksiniz ?
-
Her başvuru kendi içinde değerlendiriliyor(görünenden bahsediyorum konsolosluk çalışanı değilim), burada elinizden gelen tüm belgeleri eksiksiz teslim etmek.
Bankada da gösterebileceğiz max tutarı göstermek. -
@Nothing-Man çok doğru Selçuk
-
@dmrtkn Bulmaya ayarlamaya çalışacam , ev araba satıp 🤷♂️ Yazdığım uçak bileti tekyön THY web sayfasından buldum en ucuz bilet🤷♂️
-
@Nothing-Man Kesinlikle katılıyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@greenati, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar
Mülakat deneyimlerinden okuduklarımda konsoloslukta lise diplomasını istemişler mülakata giren arkadaşlardan . Ancak ben lise diplomamı bir türlü bulamıyorum ve e devlette de kaydı yok .Sizce ne yapabilirim ?liseden sonra ogretime devam ettiniz mi?
Evet lisans mezunuyum
-
@Semihmete tek yön hatta gidiş dönüş 1100 dolara var internette
-
@Semihmete beni yanlış anlamayın ama tabi sizin dusuncenizdir saygı duyarım ama böyle şeyler yazarak henüz mülakata girmemiş insanların moralini bozuyorsunuz diye düşünüyorum. Yanlış dusunuyor olabilirim. Fakat siz böyle yazıyorsunuz ve örnek veriyorum 1 ay sonra mülakata girecek kişi sizin yazınızı gorup borç harç bulup hesaba para atacak belkide ve kısa süre önce hesaba para atıldığı için bir çok kişinin başına gelen sponsor olayı olacak. Belkide yanlış dusunuyorumdur paronaya yapıyorum dur ama benim görüşüm böyle
-
@haymatlos_ aktarmasız bakıyordur belki
-
@Nothing-Man bir hafta sonra aktarmasız Bolton bileti 713 dolar https://www.turkishairlines.com/tr-kt/ucak-bileti/rezervasyon/rezervasyon-durumu/?cId=d3dd5152-87ec-4048-9a0e-0bd9de3ee7df
-
@serkan-c geçmiş olsun ama sponsor işini çözmenize sevindim, muhtemelen Boston meselesi sizden sponsor istenmesine sebep olmuş. 10k Boston'da başlangıç için yeterli görülmemiş sanki, malum Boston oldukça pahalı bir şehir.
-
@dmrtkn bende öylesine baktım şimdi 4 bin civarı vergisi ıvırı zıvırı 5 bin olur sanırım, dediğiniz gibi.
-
@dmrtkn Yazdıklarım benim düşüncelerim ve beni bağlar! Kiminin görüşüne göre 5000 $ yeter , kimine göre 10000$ ,Fakat bence en az 20000$ +Sigorta $ + gidiş,dönüş bilet $ olmalı diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum