ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@schadow ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
3 aylık almış olduğum mintsim prepaid hattı, 3 ay sonra başka bir gsm e (t mobile, at&t)transfer edebiliyor muyum? Transfer, aktivasyon ödeniyor mu?
Mint Sim den önce MetroPCS kullanıyordum. Numaramı ücretsiz olarak taşıdım.
-
@wahap ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
Merhabalar,
1 haftalik Amerika ziyaretim olacak, ( San francisco) sadece internet lazim olacak bu surecte. Hangi operatoru tavsiye edersiniz?merkezi yerlerde olacaksaniz cok da fark etmez. O nedenle bir pharmacy'e girip en uygun paketi secebilirsiniz.
-
@crazycells Pharmacy ve GSM Operatörü ?
-
@caglaror Amerika'da eczaneden kamyon lastiği bile alabilirsin :) Şaka bir yana, burada fotoğraf bastırmak için insanlar Walgreens'e gidiyor. Deterjan, şekerleme/çikolata, şampuan, ev temizlik gereçleri gibi çok alakasız şeyleri satıyorlar. Michael Moore'un Sicko adlı belgeselinde Amerika'daki eczaneler ile ilgili güzel ve eğlenceli eleştiriler vardı.
Aslında bunlara "pharmacy" değil de "pharmacy shop" demek daha doğru olur. "Shop" kısmı genelde 24 saat açık oluyor ancak "pharmacy" kısmı normal mesai saatlerinden çalışıyor.
-
@caglaror Başka bir komedi daha: Hastaya "Hangi eczaneyi kullanıyorsunuz?" diye soruyorum, "Walmart" diye yanıt veriyor.
-
@caglaror ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
@crazycells Pharmacy ve GSM Operatörü ?
Su konuya bir goz atin :)
Konudaki fotograftan eczanelerin cok farkli bir konsepti oldugunu gorursunuz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/191/amerika-da-alisveris-yerleri-ve-magaza-cesitleri -
Çok iyiymiş :)
Gerçi TR'de de durum o tarafa gidiyor. Janjanlı semtlerde ilaç rafları eczanede minik bir dolapla temsil ediliyor. Kozmetik ve gıda destek vb. gerisi. Turistik yerlerde palet ve deniz yatağı satan eczane gördü bu gözler, öyleyse normal :) -
@knnrn ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
@caglaror Başka bir komedi daha: Hastaya "Hangi eczaneyi kullanıyorsunuz?" diye soruyorum, "Walmart" diye yanıt veriyor.
e bizde walmart kullaniyoruz :D :D :D
-
Mintsim kullanıyorum arkadaslar. Aylık 20 dolar 5GB internet sinirsiz sms ve konuşma veriyor. Su an kampanya devam ettigi icin bi bakmanizi tavsiye ederim. T Mobile altyapısını kullaniyor. North Carolina'da en iyi ceken hat T Mobile oldugu icin bir sikinti yasamadim. 2 gunde pre paid sim i adresime postaladilar.
-
@panjan tskler bilgilendirme icin.
Online olarak mi satiliyor? @crazycells deyimiyle pharmacyden alamiyor muyuz :) -
şöyle bir kampanya buldum aylık 1 dolar diyor yeni gelenler için. gören bilen kullanan var mı?
-
@damladav ilk 6 ay için diyor, daha sonra aylık 50 dolar. Gerçi kontrat yokmuş, gayet iyi.
-
evet bence de, 6 ay sonra başka hatta geçebiliriz bence :D
-
@knnrn abd ye ilk geldiğimizde infinty hattını alabilirmiyiz ve kendi türkiyeden getirecegimiz telefonu kullanabilecekmiyiz? Sony xperia ve Samsung telefon modellerimiz. Havaalanında alınacak ve İnterneti bol olan hangi hattı önerirsiniz?
-
TR'deki üst modeller (Samsung S3 ve yukarısı misal) çalışıyor. Modern telefonlar tüm dünyada satıldıklarından neredeyse tüm bantları destekliyorlar. Sony Experia modelleri de %100 çalışyıordur. Vodafone günlük sabit ödeme (kullanırsanız) ile TR deki kontör ve GB leri kullandırıyordu. Kısa süreler için avantajlı. Ama genel olarak TRCELL çok fena çok...
-
Telekomünikasyon sektöründe çalışan biri olarak ben de sizlerle ABD'deki mobil operatörlerin 4G çekim ve internet hızları hakkında kısa bir bilgi vereyim.
4G çekim kalitesinde en iyi operatörler: T-Mobile ile Verizon.
4G internet hızında ise en iyi operatörler: Yine T-Mobile ile Verizon. Ama bu noktada T-Mobile ABD Batı Yakası dışında, Verizon'un az farkla da olsa önünde. Görünüşe göre ülke genelinde Sprint ile AT&T yukarıda değindiğim iki operatöre göre yatırım anlamında geride kalmış durumda.Anlaşılır dilde kaleme alınmış çalışmanın linki: http://bgr.com/2018/03/15/best-cell-network-2018-t-mobile-vs-verizon-speed-coverage/
-
merhaba şu an tr deyim ama iş görüşmeleri için abd ye kayıtlı bir telefon hattı satın almak istiyorum. ne yapabilirim
-
-
@kivooo Skype kullanarak ABD numarası alabilir siniz
-
@freeworld peki abd nin en iyi gsm şirketi hangisi bilginiz var mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum