ABD Yolunda Evlilik
-
@lumos çok teşekkür ederim. Verdiğiniz linklerdeki başlıkları inceleyeceğim.
-
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba Amerika'da green card olan kız arkadaşımla evlendikten sonra, işim gereği farklı bir ulkeye tayinim çıkarsa evlendikten sonra bu durum sorun teşkil eder mi? Bu arada kız arkadaşımın işi Amerikada tayinim çıksa yalnız gitsem ne olur acaba? Teşekkürler
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar herkese. Washington DC, Virginia civarlarinda uscis greencard saglik raporu icin uygun fiyatli doktor biliyor musunuz acaba ?
-
Arkadaslar herkese merhaba.Uscis dolumunda bir hata yaptik ve tekrar doldurmamizi soylediler.Bizde bunu yaotik ve formunuzu aldik maili Temmuzda geldi.NVC adimlarini alacagim mail bana ne zaman yonlendirilir tahminen bu yapilan hatalarin geri donusu ne kadar suruyor?Yakim tarihte tecrube eden varmi:/
-
Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma greencard çıktı, evlenmeyi düşünüyoruz, ama benim case number 24*** diyor ve polonyaya gitmeliyiz mülakat için diyor. Bunu ankarada yapmamızın bir yolu var mı? Ve evlendikten sonra soyisim mevzusu sıkıntı olur mu çünkü greencard ona çıktı ve evlenirsek soyismi değişecek. Yardımlarımızı bekliyorum sevgiler
-
@Eser-0 Ankara için mülakat gelmeyebilir başka bir yerde mülakat kovalamak mantıklı olur diye düşünüyorum. Soy isimle ilgili bir problem çıkmaz. Aynı şekilde benim de eşim asıl talihliydi. Soyadından önceki ve sonraki olarak iki pasaportunu da beyan ettik.
-
Merhaba,2023 greencard kazananıyım ve geçtiğimiz haziran ayında greencardımı teslim aldım.Sormak istediğim soru şu ağustos 2024 gibi kız arkadaşımla evlenmek istiyoruz evlendıkten sonra amerikaya kız arkdaşımın gelebilmesi için sadece F2A sürecine mi girmemiz gerekicek yoksa başka bir vize türü var mı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@lumos sizin case number 30***. Mülakatınızı Ankara'da mı yaptınız? Benim koz arkadaşımın da case number 24*** (yani çok sıra var önümüzde) ankarada mülakat bulamayız diyor polonyaya gidelim diyor. Sizce ne yapmalıyız?
-
@Eser-0 Oncelikle lutfen surecinizi, partneriniz adina da olsa, imzaniza tasiyin.
Sanirim henuz DV2023 surecine yabancisiniz, lutfen onceki senelerin mulakat deneyim ve asamalar konulu sayfalarini okumaya calisin, ozetlemek guc zira surecleri. Ankara'da girmedim, Ankara 15 Bin uzeri kimseye mulakat planlamadi ki...
Sansiniz varsa tasiyin tabii ki, sadece tasiyacaginiz ulkenin performansina da bakin. Bu tip sorulari da ilgili basliklarda iletirseniz bilgi karmasasi olmaz. -
Merhabalar bi duyum aldım da doğrulamak istedim evlenir evlenmez add aplicant mı yapmak gerekiyor yoksa sadece mülakat tarihi gelince mi yapmamız gerek bunu yani asıl talihli olan nişanlım evlenince direkt add aplicant mı yapması gerekcek bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
-
@talhabakunin selam, mülakat tarihi aldıktan sonra yaparsanız daha mantıklı olur biz de öyle yapmıştık.
-
@talhabakunin Nikahtan hemen sonra yaparsaniz, mulakat mektubunda ikinizin de adi oluyor, mulakat planlamasindan sonra yaparsaniz konsololuga haber vermeniz gerekiyor tekrar, bu da ozellikle dosya tasiyanlaricin ekstra islem demek. Kisisel tavsiyem ilkidir, ama her ikisi de olur, 'zorunluluk, gereklilik' yok.
-
merhabalar herkese kız arkadaşım green card kazandı ve 1 hafta önce amerikaya giriş yaptı beraber yaşamak istiyoruz nasıl bir yol izlememiz lazım en hızlı şekilde yanına gidebilrim formda okuduğum kadarıyla evlilik mülakatının gelmesi 2 yıl civarı sürüyormuş en hızlı şekilde oraya gidip orda nasıl evlenebiliriz
-
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
@senamd merhaba çok özel değilse bir şey sormak istiyorum. ds-260 formunuzu gönderdikten sonra 1 sene beklemişsiniz, ankarada mı mülakatı yaptınız acaba neden bu kadar çok beklediniz?
-
@Eser-0 case number 25lere kadar gelemedi ankara maalesef, muhtemelen viyana, honk kong ya da maskat'ta mülakat almıştır arkadaş.
-
@Eser-0 normalde süreç zaten beklemekle geçiyor ama biz mülakata viyanada girdik. sizin de case numaranız yüksek görünüyor ankaradan mülakat beklememenizi tavsiye ederim
-
@senamd teşekkür ederim cevap için peki viyana'ya gitmek için schengen mi gerekiyor
-
Merhaba asıl talihli nişanlım yakın vakitte evleneceğiz ve evlenir evlenmez add aplicant olarak beni eklicek ve sonrasında konsolosluğa nasıl bir mail atmamız gerekiyor mülakat maili geldikten sonra soyisim vb değişiklikler için
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum