Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @BerkanCaliskan, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@falsepoet Hocam selam mülakata tabii değilim de sadece meraktan soruyorum. Diploma aslı yerine e devlet çıktısı yeterli oluyor mu?

Diplomanın aslı gerekiyor,ve fotokopileri

• @Serapp hanım merhaba bizim hikayemiz de biraz benzer ancak ustravel docsta ''Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor'' hatası alıyoruz,en başta bakmakla yükümlü olduğun kişi ekleye basarak kendimi eklemeye çalıştım ve bu hatayı aldım sonra kendime de profil oluşturup uıd numarasıyla ekledim yine aynı hatayı aldım,bu problemi nasıl aşıp barkodlu belge alabiliriz?mülakatımız 3 haziranda
    (eşim asıl talihli ve mülakat tarihi geldikten sonra evlendik,ankaraya attığımız mailler sonucu ds260 formu açıldı ve beni ekledik,ayrı ayrı confirmation numaralarımız var)
    teşekkür ederim

• Şimdi mülakattan çıktım 03.06.2026 221g pause kararı halen devam ediyor. Mülakatı Türkçe yaptım. Mülakatı yapan beyefendinin türkçesi bayağı kötüydü ne konuştuğunu tam anlayamıyordum. Önceki gönderilerde yazan belgelerin aynısı benden istendi farklı bir şey yoktu. Herkese sorulan standart soruları birebir aynısını bana sordu. Fakat bu 221G kısmında uzun ve anlaşılmaz konuştuğu için tam olarak ne dediğini anlamadım. Bu kağıt yanlış diye 221g kağıdını verdi. Onayladı da 221g den dolayı mı beklemeye alındı yoksa komple mi reddedildi tam anlayamadan adam arkasını döndü gitti. Şimdi otur bunu düşün dur. Visa Status Check’de “Refused” yazıyor. Sizde de öyle mi yazıyor mülakattan çıkmış arkadaşlar bi kontrol edebilir mi.

• @oguzolcer, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Şimdi mülakattan çıktım 03.06.2026 221g pause kararı halen devam ediyor. Mülakatı Türkçe yaptım. Mülakatı yapan beyefendinin türkçesi bayağı kötüydü ne konuştuğunu tam anlayamıyordum. Önceki gönderilerde yazan belgelerin aynısı benden istendi farklı bir şey yoktu. Herkese sorulan standart soruları birebir aynısını bana sordu. Fakat bu 221G kısmında uzun ve anlaşılmaz konuştuğu için tam olarak ne dediğini anlamadım. Bu kağıt yanlış diye 221g kağıdını verdi. Onayladı da 221g den dolayı mı beklemeye alındı yoksa komple mi reddedildi tam anlayamadan adam arkasını döndü gitti. Şimdi otur bunu düşün dur. Visa Status Check’de “Refused” yazıyor. Sizde de öyle mi yazıyor mülakattan çıkmış arkadaşlar bi kontrol edebilir mi.

Sarı kagitda hiç bir kutucuğu işaretlemediyese yanibtum kutucuklar boş ise sorun yok pause den dolayı hepimizin durumu ayni.stres yapacak bir şey yok pause zaten stres siz eliniDen geleni yaptınız gerisi Kader.Bol sans

• @oguzolcer sizden iki hafta once mulakata girdim bahsettiginiz CO'yu animisiyorum. eger eksik bi evrak konusu gecmediyse pause sebepli 221g'ye birakilmissinizdir. anlattiklariniz buna isaret ediyor. Sari kagit verilmesi vs takilmayin bir suredir herkese klasik a4 uzerinde 221g reddedildigine yonelik bi kagit veriyolar

• Herkese merhaba,

28 Mayıs tarihli Viyana mülakat deneyimimiz:

Sağlık raporu almadan görüşmeye gittik. Evraklar istenirken bununla ilgili bir şey de sorulmadı.

İlgili binanın(Marriot Hotel) yan girişinden girip, 4. katına çıktık, İlk girişte güvenlik kontrolünde çantamızdaki powerbanki emanete aldılar. Onun haricinde telefonlarımız bizde kaldı, hatta açıktı ve içerde kullanmaya da devam ettik. (Mülakat sırasında greencardın postalanacağı adresi yazdığım kağıtta zip kodunu yazmayı unutmuşum, o sırada telefondan-whatsup dan bakıp söyledim.)

İlk kapıdan girince sağda bekleme bölümü var, oraya geçip bekmeye başladık.

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama, bu bekleme alanında fotograf çekme kabinleri var, 4 adeti 8 Euro, sanırım Türkiye'den çok daha ucuz bir fiyat. Yola çıkacağımız gün biz fotograf çektirmek için bayaa zaman harcadık, orada olduğunu bilsek hiç uğraşmazdık.

Sonra soyadımızla çağrıldık. Hangi dili tercih ettiğimiz soruldu, İngilizce devam ettik. Sırasıyla, pasaport, 2 adet fotoğraf, üniversite diploması aslı ve fotokopisi, Formül A, Formül B, banka hesap dökümü( imza sirküleri alınmadı.) ve adli sicil kaydı alındı.

Sonrasında ücret ödenmesi için bir yandaki bankoya geçtik. Burada kredi kartı ile ödememizi yaptık.

Sonra tekrar beklemeye başladık. Çağrılınca fazlaca bir soru sorulmadı, sadece meslek ve daha önce evlendiniz mi diye soruldu. En sonunda, herşeyin yolunda olduğu ancak pause kararı sebebiyle vizemizi basamadıklarını söyledi. Beyaz renkli kağıtta 221(g) belgesini verdi. Bir gelişme olursa sizinle iletişime geçeceğiz dendi.

Çok sorunsuz ve stressiz bir süreç oldu. İnşallah devamı da böyle olur ve herkes için hayırlı bir şekilde süreç sonlanır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |