Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba ben 2017 senesinde 6-7 ay avustralyada kaldım bunun için suç kaydı almalımıyım

• @tubazorlu öncelikle tebrik ederim mülakatınızı . 16 yaşından büyük ve altı aydan fazla kaldıysanız istiyor konsolosluklar bu sene de sorun yaşayanlar oldu almanizi tavsiye ederim tuba hanım

• ⭐⭐⭐⭐

@tubazorlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba ben 2017 senesinde 6-7 ay avustralyada kaldım bunun için suç kaydı almalımıyım

@Eyupp’un Bangkok mülakat tecrübesini okumanız ve mülakat öncesi adli sicil kaydını temin etmeniz yararınıza olacaktır. Kendisi Almanya’da bir yıldan az yaşamış olsa bile adli sicil kaydı eksik olması nedeniyle administrative process sürecine bırakıldı. Bol şans!

https://yesilkartforum.com/forum/post/521958

• @tumra teşekkürler , hemen almaya çalışayım ozaman

• @ATS16 teşekkürler , hemen sürece başlıyım

• Merhaba. Viyana için 1 Temmuz tarihine randevu verildi. Bu tarihi birkaç hafta ertelemek için Viyana’ya mail atmak yetiyor mu arkadaşlar ? O tarihte işten izin alamam

• Bana da geldi arkadaslar, HK, 6 Temmuz 🙂

Ankaraya tasimayi dusundugum icin hemen KCC ye email atayim mi? @Serapp hanim?

• Viyana da dağıtmaya başladı 15 Temmuz 🙂

• Viyana mükalat dağıtmaya başladı... Bana da 29 Temmuz tarihine mülakat tarihi verdiler. Bunla ilgili bir şey danışmak istiyorum dostlarım, şansıma 27 Temmuz tarihinde vizem bitiyor... 😞 Sizce viyana'ya mail atıp durumu açıklasam 1 hafta öncesine çekebilirler mi mülakat tarihini? Buna dair bilgisi olan var mı?

• Hiç endişe etmeyin, mutlaka tarihi değiştirirler. Keşke sizinle benim yerimi değiştirseler ☺️ bana da sizin tarih lazım

@Akin-Senocak, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana mükalat dağıtmaya başladı... Bana da 29 Temmuz tarihine mülakat tarihi verdiler. Bunla ilgili bir şey danışmak istiyorum dostlarım, şansıma 27 Temmuz tarihinde vizem bitiyor... 😞 Sizce viyana'ya mail atıp durumu açıklasam 1 hafta öncesine çekebilirler mi mülakat tarihini? Buna dair bilgisi olan var mı?

• Ankara neden dağıtmıyor mülakat acaba, haftaya da bayram nedeniyle kapalıdır zaten gelmez die düşünüyorum,nolcak şimdi

• Bu ileti silindi!

• @dileko Sabredin daha 4 ay var bir anda hızlanabilir herşey

• @jcmaxwell Hayırlı olsun,artık mülakat tarihi aldınız, KCC'ye yazabilirsiniz Ankara'ya taşımak için. KCC dosyanızı taşıdıktan sonra da Ankara konsolosluğuna mail atmanız gerekecek.Bol şans dilerim.

• Arkadaşlar bana da iletildi. 22 Temmuz Viyana

• Merhaba arkadaşlar, Bangkok 14 Temmuz'a mülakat tarihi verdi. Mülakat tarihi alan herkesi tebrik ederim, dilerim vizelerimize de kavuşuruz.

• @Akin-Senocak, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana mükalat dağıtmaya başladı... Bana da 29 Temmuz tarihine mülakat tarihi verdiler. Bunla ilgili bir şey danışmak istiyorum dostlarım, şansıma 27 Temmuz tarihinde vizem bitiyor... 😞 Sizce viyana'ya mail atıp durumu açıklasam 1 hafta öncesine çekebilirler mi mülakat tarihini? Buna dair bilgisi olan var mı?

Merhaba, excel listesinde adınızı göremedim, en alt kısımda beyaz alana bilgilerinizi girerseniz listeye eklenirsiniz.

2026 Excel Takip Listesi

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell Mülakat alan herkese hayırlı olsun.
    Evet şimdi KCC'ye yazabilirsiniz.

• Arkadaşlar dosyamı Bangkok'tan Ankara'ya taşımak için kcc'ye mail attım. Tahminim önümüzdeki hafta içi bilgilendirme maili gelir.

• @bravist pazartesi memorial day diye biliyorum bugun mail gelmezse sali gunu tasirlar. Hayirli olsun

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 11427
  • 747
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |