Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @maximusonfire

Mesele zaten uluslararası hukuk normlarını alt-üst edip hiçe sayan bir liderlik, o yüzden metafizik diyorum ve ısrar ediyorum.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire Umut ismiyle uzaklaştırılıp geri dönmek ayrı bir motivasyon seviyesi gerçekten. Keşke bu enerjiyi bilgi paylaşımına harcasak, forum da rahat etse.
    Her yoruma yorum yapmak bilgi katkısı anlamına gelmiyor maalesef. Bazen susmak da forum kalitesini korur.
    ** lütfen forumu içeriğine uygun kullanmamıza izin verin artık. Burası polemik değil, bilgi alanı.**

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @yasinkoç Teşekkürler

• @maximusonfire dostum keşke söylediğini uygulayabilseydin forumun kurucusu crazycell arkadaşımızın kendinize uygun başka bir platform bulmanızı rica etmesini dikkate alıp medeni bir insana yakışan şekilde yapsaydınız. ilk yazılarınızı gördügüm an yasaklanan umut oldugunu farkettim ve yazdımda isim değişsede kafa aynı kafa olduğundan yazdıklarınız kim olduğunuzu belli ediyor diye.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @tumra burada sabahtan beri mahkemeler hakkında bilgiler paylaşılıp tartışılıyor, kimsenin doğru yanlış nedir bilemediği bir süreçte herkes elinden geldiğince yorum yapıyor ve doğru bilgiye ulaşmaya çalışıyor.

• @ugurksknbck Siz de özellikle Umut beyle şahsi bir tartışma çabası içindesiniz, bu arzunuzun yeri maalesef burası değil. Bu forumda herkes eline hayatında belki de sadece bir sefer geçen bir şansı kaybetmemek için çırpınıyor. Ayrıca forum adminleri de aynı sizin gibi iletileri okuyabiliyorlar ve olup biteni idrak edebiliyorlar, sizin ayriyeten bayrak sallamanıza gerek yok.

• @maximusonfire işte seninle beni ayıran farklılıklardan biride bu ben uzun yıllardır buralarda takip ettiklerimden arkadaşlarımın tecrübesinden öğrendiklerimi başkalarına aktarmaya, faydalı olmaya çalışan çok okuyup az ama öz yazmaya çalışan kibirden azad biriyim.
    Ayrıca süreci kimin yaşayacağı kimin tamamlayacaği bizlerin elinde değil nice seçilenlerin gidemediği gibi vize alması imkansız görünenlerinde alabildiğini görmüş kişilerdenim, insanlar burada sen ve etrafındaki birkaç arkadaşının aksine bilgi paylaşmak ve bilgi edinmek istediği bir platform burası, caka satma bilmişlik taslama hor görme üstten bakma yeri değil, bilgi paylaşmak her deneyime "sen ne biliyonki" demek sanıyorsan üzgünüm konuşabileceğimiz birşey yok demektir.
    Umarım göçmenlik sürecin olumlu sonuçlanır ve hayal ettiğin yaşama kavuşursun.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire

İroni”yi anlayabilecek seviyeye geldiğinde haber veririz.İyi forumlar

• Google veya herhangi bir yere yazsam sadece 75 ülke için olan pause çıkıyo genel bi pause haberi göremiyorum arkadaşlar

• ⭐⭐⭐⭐

@Oktay-Sahin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar tekrar herkese . Şöyle bir sorun olacak. Vize mülakatında sarı zarflar ( sağlık muayenesi) bize teslim ediliyor mu yoksa pasaportlar ile mi alıyoruz? Çocuklar stres vs derken zarflar bize teslim edildi mi edilmedi mi hatırlamıyorum .Vize mülakatı sonrası onay aldık lakin doğum belgem eksik olduğu için ( yurt dışı) ap ye kaldık . Ap ye kaldığımız için mi verilmedi acaba diye düşünüyorum. Beni aydinlatabilirseniz sevinirim.

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• ve bu davayı açmamıza gerek var mı numaramız currentta excele göre son verilen numara 10600 civarlarında 106xx yazıyordu 15.01.2026 2nl gelmiş Ankara oraya kadar gitmiş numaramız zaten currentta o yüzden sizce davaya katılalımmı yoksa sadece maili mi bekleyelim

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar son zamanlardaki olaylarla pasaportunda halihazırda turistik vizesi olup mülakata giren kimse oldu mu? 221g damgası turistik vizeyi etkiliyor mu veya turistik vize mülakattan sonra askıya alınıyor mu? Malum artık Amerika nın göçmenlere olan tavrı son olaylar ve böyle arafta bırakılan bir greencard süreci beni orada yaşama fikrinden epey uzaklaştırdı. Sanırım sadece gezip geri dönmek isteyeceğim bir ülke gibi şu zamanlarda..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zuar10 önce forum kurallarını okumalısınız, boşverin mülakatı filan boş işler bunlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

son bir kaç sayfadır kendi günlüğüne yazamadığı fikirleri gelip burada pazarlamaya çalışan kullanıcı konusunda yaşanan gerginliği görüyor ve ziyadesiyle üzülüyorum.
    bu zihniyet için söylenmiş güzel bir söz ile uğurlayalım kendisini;

"don't feed the troll"

😉

• @yasinkoç Mehaba dediğinizi yaptım fakat yine barkodlu çıktı alamadım Ekran görüntüsü 2026-02-12 092014.png böyle bir yazı çıkıyor , Barkod yine yok şaşırdım kaldım.

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 153
  • 747
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |