Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp tesekkurler Serap hanim

• Her ne kadar Kristi böyle bir tweet atmış olsa da, dışişleri bakanlığı bunun derhal uygulamaya konulduğuna dair herhangi bir Resmi açıklama yapmadı. Ancak ülkeye giriş ve çıkışlarda bir dizi tedbir almışlar.

26 Aralık 2025 itibarıyla biyometrik takip sistemi genişletiliyor.

• Green Card sahipleri de dahil olmak üzere,
    • ABD’ye giriş- çıkışta yüz kaydı alınacak,
    • 14 yaş altı ve 79 yaş üstü yolcular da sisteme dahil edilmiş..

• @aysegul Hanım, kendinize dair bunca yoğun uğraşa sahipken, bilet alıp erkenden Amerika'ya gidecekken, bu konuyu da es geçmeden takip etmeniz nerden baksanız şaşılacak hareket. Ben bir kez daha tüm emekleriniz için size şahsım adına teşekkür etmek ve son bir adım kala şans dilemek istedim. Ayağınıza taş değmesin.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal insallah 12 ocaka kadar hersey yolunda gider, güzel haberlerinizi alırız sizin de 🥰

• @ucangeyik, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze yarın bu sorunuza olumlu bir yanıt vermeyi umuyorum..

Dualarımız temennilerimiz seninle hayırlı uçuşlar

• @swadze tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@MusaAtakan çok ama çok teşekkür ederim, çok incesiniz, bilgim olmadan ilerlemek beni korkutur, alışkanlığım bu, o yüzden paylaşmak istiyorum herkesle de 🥰
    Bundan sonra da, sadece bizim için değil sürecin devamı için yani sizler için de inşallah olumlu devam eder herşey, korktuğumuz şey başımıza gelmez, ne diyelim..

Edit : Ya kafam o kadar "bi dünya" ki, bu iletinizi paylaştığım uscis linkine istinaden yazdınız sandım, o yüzden bilgi paylaşma referansıyla bir cevap yazdım :)) Ama olsun, dosya region'ları ile ilgili bilgi paylaşmak da önemli :))

• @aysegul evet forumdan bir arkadaş mail adresini vermişti .

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi olabilecegini tahmin ediyordum ama birebir deneyimi duymak çok rahatlattı beni, çok sağolun bilgi paylaşımı için.
    Olmaz ya hani olursa öyle biometric vs gibi bir durum böyle bir çözümümüz olması iyi olacak.

• @aysegul inşallaaaahh, fiziki ve sanal süreçte neredeyse hep sizinleydik sizden de güzel haberler bekliyor olacağız ☺❤

• @tumra o arkadaş 11. Ayda girmiş zaten yanlış görmüşsünüz pazara denk geliyor 21 i

• @ucangeyik evet bugün ödemeyi gerçekleştirdim.

• @aysegul Aynen Aysegul hanim 🙂 Cok sagolun desteginiz icin tekrardan!

• Sayin @ATS16, Elbette en musait zamanda paylasacagim.

• Merhaba arkadaṣlar,bugünkü Trump ın DV lottery pause açıklaması sonrası forumda haklı olarak panik ve endiṣe ile karṣılandığını gözlemledim,durum ile ilgili Newyorkta ki göçmen avukatıma durum değerlendirmesi ile ilgili fikrini sordum,interview i olumlu geçip,pasaportuna immigrant visa vurulanları olumsuz etkiliyeceğîni düṣünmediğini,en kötü olabilecek senaryoda visa bültenlerinde bir daralmaya gidilebileceğini,bununda tam net olmadığını,ilerleyen günlerde durum ile ilgili daha detaylı bilgilerin paylaṣılacağını iletti,açıklamanın genel mantığı bundan sonraki DV lottery çekiliṣlerinin dondurulduğu durum gibi gözüküyor,ki ben buna da itirazların olabileceğini düṣünüyorum,bekleyip görüp geliṣmeleri takip edeceğiz....

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@earslann Ben genelde olumlu düşünen ve bunu dile getiren biriyim, çok uçuk olmadığı sürece bu olumlu öngörülerimin zamanla gerçeğe dönüştüğünü de sıkça gördüm 🙂

2026 talihlileri için, şu aşamada, yeni açıklanan bülten sonrasında mülakat dağıtımı yapılıp yapılmayacağını ve mülakata girenlerin vizelerini alıp alamayacağını görmek sürecin nasıl ilerleyeceğine dair biraz daha fikir verebilir.

Mülakata girip vizesini alanların, tüm hazırlıklarını tamamlayarak mümkün olan en kısa sürede ilk girişlerini yapmaları yönündeki bu tavsiye gerçekten çok önemli. İlk girişini yapanların kartlarını aldığını öğrenmemiz de bize büyük bir rahatlık sağlayacak.

Henüz mülakat almamış ya da dosyası aktif olmamış kişilerin ise, maalesef biraz daha sabırla ve “kısmet” diyerek süreci takip etmeleri gerekiyor.

Şu an için tek umudum yalnızca 2027 başvurularının iptal edilmiş olması ve 2026 talihlilerinin bu durumdan etkilenmemesi yönünde.

Aynı şeyi umut ediyorum umalım da öyle olsun.

• @Gokhan-Gec teselli etmeye çalışmış sınız ama onca ülke banlanınca ister istemez panik oluşuyor bense bu kötü senaryoda "bu da mı ofsayt hakim bey" diye iç geçirdim 11bin de iptal nedir ya.

• @kemal85 Portekizliydi suçlu, EU kotasındaydı belki sadece ülke bazında banlama getirilir ama kim bilir bekleyip göreceğiz.

• Adam 2000 yilinda F-1 ogenci vizesiyle girmis 17 yil sonra dv kazanip aos yapmis ordayken. Yani o zaman F-1 i de iptal etseydi ama iste burda kulp bulmak olunca her turlu bulunuyor. Bugune kadar 1 milyonun uzerinde kisi dv programla gitmis 1995den beri ve bunlardan sadece iki tanesi boyle suc islemis yani orani hesaplayin 🙂

• Trafik kazası sonrası göçmen olması nedeni ile tüm ağır vasıta ehliyetleri içinde böyle yaklaşımlar oluştu,sürücü okulları kapatalım vs denildi ancak 10-15 gün sonra kaldığı yerden devam edildi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |