Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 480 204.1k 517

• @mrt01 merhabalar öncelikle hayırlı olmasını diliyorum :) Bir sorum olacak sağlık muayenesinde bir ABD adresi istenilmiş bu adres ds 260 formundaki adresle aynımı olmalı. Çünkü ben ds 260 da arkadaşımın adresini kullanmıştım ama bu adres mülakat sırasında değiştireceğim. Nasıl ilerlemeliyim ?

• @Ben-Batur vizeniz hayırlı olsun ankara yüzünden kazananda kazandığına sevinemiyor stres yüzünden görevli size olmaz dediğinde yaşadığınız duyguyu anlıyorum bu sene kazanırsam ingillizce yeterli olmadığı için dosya taşırsam tercüman desteği alacağım

• @Ben-Batur hayırlı olsun vizeniz tebrikler, yeni hayatinizda mutluluklar dilerim 👏🏻🎉

• @Ben-Batur tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun 😊😊😊

• @MERVE-SARI merhaba. Biz aynı adresi verdik ama illaki aynısı olmalı mı olmamalı mı bilmiyorum. Sağlık sonuçları çıktıktan sonra zaten mail ile bize iletiliyor aynı şekilde konsolosluğada gönderiliyor.

• ⭐⭐⭐

@Ben-Batur Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @Ben-Batur tebrikler, yeni hayatınızda da mutluluklar dilerim. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina.

• @Ben-Batur Hocam öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar. Umarım barbekü partisini yapabiliriz :). Benim bir sorum olacaktı hangi otelde kaldınız acaba isim verebilme şansınız var mı ?

• @MERVE-SARI merhaba, ben ds-260 i hemen doldurabilmek icin none none yazip gecmistim muayene de kuzenimin adresini yazmistim sonrasinda adresi ayrica word e yazip ciktisini almistim belge tesliminde adres güncellememi istedigimi söyledim daha sonra görevli muayenede sundugum adresi okudu ve sadece isim soy isim istedi. farkli olmasinda bi sorun olacagini sanmiyorum.

• @Ben-Batur Çok ama çok sevindim 🥳 Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.

• @Ömer-Pirinçcioğlu, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Ben-Batur Hocam öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar. Umarım barbekü partisini yapabiliriz :). Benim bir sorum olacaktı hangi otelde kaldınız acaba isim verebilme şansınız var mı ?

Çok teşekkürler hocam, Muscat Plaza Otelde kalıyoruz, Booking sitelerinde indirimler oluyor onları dikkate alın mutlaka normalde kaldığımız oda 18 OMR ama ben online rezervasyonda 13 OMR'a tuttum :)

• @Ben-Batur Tebrikler. Stresli sürecin sonuna geldiniz. Yeni yaşamınızda mutluluklar..

• @Ben-Batur okurken senin yerine ben varmışım gibi hayal.ettim :) darısı bize . Yeni hayaller Yeni umutlar sizi bekliyor irtibatta kalalım:) bu arada oturum istediğinde verdiğin dirayetli cevaba hayran kaldım tebrikler @Ben-Batur

• Bu ileti silindi!

• @Ben-Batur hayırlı uğurlu olsun🙏

• Vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum.

Başka ülkede 6 aydan fazla kalanlardan istenen police certificate belgesi sadece asıl kazanandan mı isteniyor ailedeki herkesten mi acaba? Bu konuda tecrübesi olanlardan bilgi almak istiyorum. Eşim yabancı ve ülkesinden bu belgeyi almamız biraz yoracak bizi.

• ⭐⭐

@Ben-Batur Tebrikler, yeni hayatinizda basarilar simdiden.

• @Ben-Batur Öncelikle geçmiş olsun ve tebrik hocam, vizeye de yakında kavuşursunuz umarım. Yeni hayatınızda başarılar 😇

• @Ben-Batur hayırlı olsun. resmen oradaymışım gibi yaşadım 😋 çok güzel anltmışsınız. Kitap yazarsan okurum o derece 😄. En kısa zamanda vizenize ve sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k