Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @elbruz içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙂 inşallah sizler için de süreç güzel bir şekilde tamamlanır ve hayallerinize kavuşursunuz, sevgiler..

• ⭐⭐⭐

@Ardando
    Tekrar bekleriz 😂😂. Tabiki de görüşürüz..Sevgiler 👋

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba, Hong Kong’a tek başıma gelmeyi planlıyorum fakat hiç İngilizcem yok. Bu nedenle tercümana ihtiyacım olacak. 1 Nisan’da görüşmem var. Bu görüşme için Hong Kong’da ne kadar erken bulunmam gerekiyor? İstanbul’dan bir tercümanla mı gelmem gerekir, yoksa orada beni karşılayacak bir tercüman ayarlamak mümkün mü? Süreçte dil konusunda nasıl destek alabilirim? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cansuont

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

Sorularinizi DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları sormaniz gerekiyor. Hong Kong guncel mulakat deneyimlerine de DV2026 Mülakat Deneyimleri basligini okuyarak ne zaman Hong Kong'da olmaniz gerektigi hususunda fikir edinebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

merhaba arkadaşlar,
    forum üyelerimizden sn. @caner1245, bu başlıktaki bütün deneyimleri bir pdf'te toplayacak bir yazılım kodu geliştirdi.

dv2025_mülakat_deneyimleri.pdf

bu listede 1. ~ 135. sayfalar arasındaki tüm mülakat deneyimlerini bulabilirsiniz.

*ilgili dökümanda eksikler / hatalar olacağınız lütfen unutmayın.

kendisine emekleri için çok teşekkür ediyoruz.
    herkese iyi okumalar 😉

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

merhaba arkadaşlar,
    forum üyelerimizden sn. @caner1245, bu başlıktaki bütün deneyimleri bir pdf'te toplayacak bir yazılım kodu geliştirdi.

dv2025_mülakat_deneyimleri.pdf

bu listede 1. ~ 135. sayfalar arasındaki tüm mülakat deneyimlerini bulabilirsiniz.

*ilgili dökümanda eksikler / hatalar olacağınız lütfen unutmayın.

kendisine emekleri için çok teşekkür ediyoruz.
    herkese iyi okumalar 😉

Çok hoş bir düşünce olmuş. Böylece deneyimler sayfalar arasında kaybolup gitmemiş olur. Yapanın ( @caner1245 ) emeğine, düşüncesine sağlık.

Yalnız 2 önerim var.

İlgili deneyime atıf yapan link olsa çok iyi olur. Böylece soru sormak isteyen linkten ilgili iletiye gidip sorusunu sorabilir.

Deneyim ne şekilde yazılmış olursa olsun, düz yazı olmuş. Okuma kolaylığı açısından kişilerin deneyimleri yazdığı gibi paragraflar, vurgu yerleri belirtilse çok daha hoş olur.

Ama belgede aratma yapmak için güzel, ham bir belge olmuş.

• @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz.

• @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz.

Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |