Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da doğum yapmak

Sağlık
2 2 291 2

Benzer Başlıklar

  • Amerika'da Saglik Sigortasi Yokken Tedavi Olmak

    Sağlık
    14
    2 Oy
    14 İleti
    4k Bakış
    karaçayK
    selamlar, 2003 yılında work and travel ile J1 vizesi ile ABDde idim, o dönem, geniş kapsamlı sağlık sigortası ile gittiğimizden, bir kontrolden geçmiştim. hiç bir ödeme istenmemişti. Türkiye'ye döndükten sonra 300-350 dolar gibi bir ödeme geldiğinden bahsetmişti kuzenim, ama merak etme ödemeye gerek yok demişti. Green card ile oraya gidecek olursam bu ödeme çıkar mı karşıma acaba?
  • Amerika'da Kirmizi Receteli Ilaclar

    Sağlık
    1
    1 Oy
    1 İleti
    417 Bakış
    G
    Merhaba bu konu ile alakali internette biraz arastirma yaptim ve bu siteyle karsilastim, umuyorum bu konu ile alakali bilgisi olanlar aramizdadir. Durum ise su: halihazirda dikkat daginikligi ve hiperaktivite bozuklugu ilaclarinin kirmizi receteli olarak ve doktor kontrolunde olduklari biliniyor, Amerika'ya turist olarak veya egitim icin giderken bu ilaclari kullanmis olmak vize alirken nasil bir durumla sonuclanir? Giderken recetemizle yolculuk esnasinda goturebilir miyiz? Bunlarla birlikte egitim icin gittigimizde orada bu ilaclari doktor kontrolunde kullanmak ne gibi sonuclari karsimiza cikarir? Tesekkurler!
  • Amerika'da Lens

    Sağlık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    650 Bakış
    gizemyavuz92G
    @crazycells Amerika'da Lens içinde söyledi: @gizemyavuz92 Amerika'da Lens içinde söyledi: Selamlar arkadaslar. Diger konularda aradim ama bulamadim. Tecrubesi olanlar da aktarirlarsa guzel bir bilgi havuzu olur hepimiz icin. Ben gozlukten lense terfi ettim daha rahat ve kullanisli olduklari icin. Turkiyedeyiz suanda, yakin zamanda houstona geri geliyoruz. Lens recetelerim var ama ayni receteleri kullanarak ve doktora muayene olmadan lenslerimi gidip her hangi bir pharmacyden alabiliyor muyum? Daha once alanlar var mi acaba ? Nasil yapiyorsunuz ? Simdiden tesekkurler :) Su basligi incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/555/abd-de-contact-lens-almak Valla Allah razi olsun sen olmasan halimiz duman😥☺☺
  • Amerika'da kan verebiliyor musunuz?

    Sağlık
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    R
    Çok teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum