Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @smartcells, içinde söyledi: Colorado

    @damladav, içinde söyledi: Colorado

    Of çok kıskandım. Biz de Seattle a direk uçuş bekliyoruz yıllardır 😢

    😆
    Burasıyla ilgili en büyük sıkıntı direk uçuş olmamasıydı. Uçuşlar da başlarsa benim nazarımda rakip bir eyalet kalmadı yerleşmek için.

    Ama THY planlama yaparken o şehirdeki Türklerin yoğunluğundan çok uluslararası uçuşlardan aktarmalı gelecek yolcuların gitmek istedikleri son destinasyon isteğinin yoğunluğuna bakıyor. Demek ki Colorado'ya uçan çok aktarma yolcusu varmış.

    Yillardir Philadelphia icin direk ucus bekliyoruz THY'den ama bir turlu baslatmadilar. Hatta bir ara imza kampanyasi bile yapilmisti. Bu bolgede yasayan cok Turk olmasina ragmen, Dulles ve JFK'e yakin (ikisinin hemen hemen ortasinda) diye baslatmadilar. Sonra ise JFK'nin dibindeki Newark, NJ havaalanindan bu yaz baslattilar. Ilginc bir yaklasim!

  • ⭐⭐⭐

    @smartcells aktarmali bir ucusta code sharing olup olmadigini nasil anliyorsunuz?


  • @smartcells lufthansa ve Ua kullaniyor butun star alliance memberlari ama soyle mil kullanip bedava bilet almak isterigimizde sadece THY ucuslarina veriyor. Aktarma oldugunda puanlari harcatmiyor. Oda tabi bizi baska yerlere surukluyor Chicago newy york miami gibi direk ucuslarin oldugu yere 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @keysnambır, içinde söyledi: Colorado

    @smartcells aktarmali bir ucusta code sharing olup olmadigini nasil anliyorsunuz?

    Uçuş bilgilerinde başka bir havayolu ve bu havayolu uçuş kodu görünüyorsa code sharing yapılıyor demektir. Yani partner havayollarından sadece birinin uçağı uçuyor o güzergahta demektir. Mesela hem THY hem Lufthansa aynı slotta ayrı ayrı yarım dolu uçaklarla uçmak yerine sadece bir tanesi tam dolu uçakla uçuyoır. Bu şekilde giderlerini azaltıyorlar.

    Ben bilet bakarken genelde turna.com'u kullanıyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @smartcells farkli havayolu ve farkli kod olunca sharing yapiliyor oldugunu nasil anladik? Gercekten kafam karisti. O zaman sorumu tersten sorayim code sharing olmadigini nasil anliyoruz? 😰

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Ucuslarla ve ucaklarla ilgili bilgiler icin su basligi kullanmak daha dogru olur arkadaslar:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/189/ucak-yolculugu-ve-ucak-bileti

  • ⭐⭐⭐

    İnsani Gelişim Endeksine göre (Human Development Index) ABD'deki eyaletlerin (devletlerin) sıralaması aşağıdaki linkte (2019).
    Buna göre yaşadığınız veya gitmek istediğiniz eyaletin hangi dünya devleti standardında bir yaşam indeksine sahip olduğu konusunda aşağı yukarı bir fikir sahibi olablirsiniz.

    2019 yılındaki bu sıralamaya göre Colorado, ABD içindeki ilk eyaletlerin olduğu grup içinde, Almanya ve İzlanda seviyesinde bir eyalet olduğu görülüyor.

    index.jpg

  • ⭐⭐⭐

    Benim gözüme kestirdiğim 2 eyalet var: 1-Colorado 2-New Hempshire. İkisi de ABD'nin HDI endeksinde ilk 5 eyalet içinde. Kısmet olur da vizem basılırsa gidene kadar öncelikle buradaki şirketlere online başvuru yapacağım. Hangisinden geri dönüşler en uygun düşerse yönümü oraya çevireceğim. Eğitim düzeyi, yaşam kalitesi, doğa güzellikleri ile birbiriyle yarışan eyaletler.

    İlk yerleşmede şartlar gereği direk istediğimiz eyalete gidemeyebiliriz. Fakat sonuçta ağaç değiliz, her zaman yer değiştirme şansımız var. Başlangıcı iyi yapıp şartları olgunlaştırdıktan sonra nereyi arzularsak oraya taşınırız.

    Credit History'nin oluşması, yaşam ve iş kültürüne adaptasyon, orijinal mesleklerimize ait gereksinimleri tamamlamak vs gibi süreçler nereden baksanız 1 yılı, belki daha uzun bir süreyi bulacak. İlk bir yılımız kirada geçecektir. Ne zaman artık ev almanın zamanı geldi dersek ve ilk gittiğimiz eyaletten memnun değilsek, kafamız başka bir eyalet ve şehirde kalmışsa artık şartlar oraya gitmek için olgunlaşmaya başlamış demektir.

    f09cadf0-de85-4bc7-ab78-ed9e11b4fdb5.jpg


  • Denver da yasanir valla. Gidip gordugum cok begendigim sehirlerden biri. THY olayi turk nufusunu arttirir

  • ⭐⭐⭐

    Denver Broncos stadyumu
    9a746044-908e-4d0a-8c1b-0fc99ca4eeb1-image.png
    .
    66984698-b3f6-4849-bc5c-b47d57a2f14d-image.png
    .
    .
    .
    Coors Field baseball Stadyumu. Major League Baseball (MLB)'da mücadele eden Colorado Rockies'in maçlarını yaptığı yer

    36c1ecd4-d18e-4882-ae81-2ee423f795bd-image.png

  • ⭐⭐⭐

    DENVER INTERNATIONAL AIRPORT
    .
    453fc185-2c38-4f6b-a2bd-d6a4d53de58d-image.png
    .
    AIRPORT RAIL
    Denver Havaalanı (DEN) ve Denver Union Station arasında çalışan bu hat (A Line) $10.50 ücretle kullanılabiliyor.
    .
    3ec32d8b-3227-4652-880c-538296b09913-image.png

  • ⭐⭐⭐

    b6ddec53-1d9d-480e-a674-2fcd4d36136a-image.png


  • @smartcells
    -1,5 senedir colorado denverda yasiyorum.
    -entry`de yazdiklarinizi denverda yasayarak tecrube etmeniz mumkun. bazi konulari gercekten iyi yakalamissiniz. Umarim Denveri dusundugunuz gibi bir yer olarak bulacaksiniz

    • burasi tam bir kara iklimi. kisin zaman zaman gercekten soguk oluyor ama cok uzun surmuyor. mutlaka bir sure sonra gunes cikiyor. bu arada hem kisin hem yazin sabah ve oglen sicaklik farkinin 20 derece olmasi mumkun. gun icinde 3-4 mevsim rahatlikta yasanabiliyor. sehirde kar fazla yerde kalmiyor, bir sekilde gunes karlari eritiyor.ayni sekilde yazin 11-5 arasi oldukca sicak olabiliyor. denver rakim 1600 metre ve hava epey kuru. Nem olmadigindan sicaktan golgede durarak korunmak mumkun:)
      -Bu (buyuksehir diyelim) bolge Denver merkez olmak uzere Boulder, Westminster, Northglenn, Aurora, Littleton gibi birbirine komsu sehirlerden olusuyor. Denver merkezden cogu yer araba ile 30-45 dakika mesafedede.
    • @sigmoidalmammala eyaletler arasi yolculuk icin katiliyorum. yollar cok uzun oldugundan komsu eyaletler disinda yolculuklar icin uzun okul tatilleri gerekiyor. genellikle yolculuklarin denverdan 15 saatten fazla(mesela west coast) surmesi mumkun. denver yazdiginiz gibi ABDnin tam ortasi gibi ( esas kansas eyaleti tam ortada). Denver Ilginc bir sekilde los angeles, houston ve chicagoya yaklasik 1000 mil uzaklikta.
      -is tecrubeniz ile ingilizce seviyenize bagli olarak kisa surede is bulmaniz mumkun. ben baska bir sektorde oldugumdan sektorunuz ile ilgili fazla bir bilgim yok ama denverin IT icin cazibe merkezi oldugu cesitli ortamlarda cok yogun olarak duyuyorum. -universitler ve ozellikle teknik olanlar bildigim kadari ile iyi seviyedeler. oglunuz icin iyi bir state` universite imkani olacaktir. Ama benim cocuklarim henuz o asamada olmadigindan bu konuda daha tecrubelilere sozu birakayim
    • Tecrube edindigim kadari ile negatif yonu bu eyalet ve sehrin diger bazi eyaletlere gore bir iki tik daha pahali olmasi diyebilirim.
    • median ev fiyatlari da diger eyalatlere gore pahali.son bir yilda %20 civari bir artis oldu ama son 2-3 aydir bir durulma soz konusu. ev almak gercekten en onemli konulardan biri. ben henuz kirada oturuyorum, bir sure daha oyle devam edecegim.

    simdilik bu kadar. ekstra sorulariniz olursa yine yardimci olmaya calisirim ama dedigim gibi goreceli kisa suredir burada oldugumuzdan biz de sehri ve eyaleti yasayarak ogreniyoruz.

  • ⭐⭐⭐

    Sn @ybi04 , yazdıklarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Umarım işler yolunda gider ve biz de gelebiliriz oraya.

    Colorado son zamnlardaki popülerliği sebebiyle fiyatların artmasıyla ilk yerleşim için çoğu insana uygun olmayabilir. Biz biraz birikimimiz olduğundan bu konuda sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum. Ailecek dil sorunumuz da yok (hanım ve çocuklar 3 dil konuşuyor). Mesleklerimiz ve tecrübelerimiz kısa sürede iş bulmamıza yardım edecek diye düşünüyorum.

    Araçla 15 saat yolculuk çok fazla değil bizim için. Yolculuğu tatilin bir parçası haline getirme alışkanlığımızdan dolayı ailecek keyif alıyoruz uzun araç yolculuklarından. Bazen yolculuğun kendisi gidilecek yerden daha güzeldir 🙂 Mesela amaç sadece basıp 15 saaatte Los Angeles'a gitmek değil, yol üzerinde konaklaya konaklaya ilginç ve görülmesi keyifli yerelere uğrayarak gitmek. Tabi bunu kıstlayacak tek şey çocukların okulları ve yeterince izin günü. Yılda bir kaç defa yapılabilir.

    Artı ve eksileri alt alta yazınca bizim istek, beklentilerimiz, şartlarımız ve alışkanlıklarımıza göre Colorado şu anda en önde ve en cazip yer olarak görünüyor yerleşmek için. Kısmet. 🙂
    Vizemizi alabilirsek 15-20 günlüğüne bir ilk giriş planlıyoruz. İlk girişten 3-5 ay sonrasında ise temelli yerleşme düşüncesindeyiz.

  • ⭐⭐⭐

    75af5ca7-aea8-415b-adc4-fd1502424382-image.png .........

    ☺

  • ⭐⭐⭐

    Colorado'nın 15 en popüler bira ve bira üreticisi

    Diğer eyaletlere göre kişi başına daha fazla bira üreten Colorado tam bir bira aşıklarının hayalidir. Centennial State lakaplı bu eyalet, 300'den fazla kayıtlı bira fabrikasına ev sahipliği yapıyor ve müşterilerin neredeyse her kasaba ve şehirde yerel olarak yapılan biraları, biraları ve diğer kaliteli içecekleri denemelerine izin veriyor.

    Her büyük Colorado yerel bira fabrikasından bahsetmek imkansız olsa da, eyaletin en popüler bölgelerinden bazılarında birkaç öneri hazırladık. Bu listenin yerel bira meraklıları ile tartışmalara yol açabileceğini tam olarak anlamış olsak da, herhangi bir tartışmayı iki bira bardağı üzerinden çözmekten memnuniyet duyarız.

    1-Denver: Wynkoop Brewing Company
    Başlamak için Colorado'nun en büyük şehri ve en eski craft bira fabrikası ile başlayalım: Denver Wynkoop Brewing Company. Tarihi Union Station'ın karşısında yer alan Wynkoop Brewing Company, geniş bar/restoranında yeni ve klasik zanaat biraları sunmaktadır.
    7a3abc57-aa26-4c37-afd0-7a403e53c7b8-image.png
    Barın arkasında, Wynkoop, tesis içi biraları, konuk biraları, şarapları ve kokteyllerinden oluşan harika bir seçki sunmaktadır. Wynkoop, yiyecek ve içecek servisinin yanı sıra bilardo masaları, disk iteleme oyunu, dart ve bira fabrikası turları da sunmaktadır. Mekan içindeki alan, özel etkinlikler için de rezerve edilebilir.

    Tabii ki, Colorado'nun başkenti çevresinde lezzetli biralar için birkaç onurlu sözden bahsetmeden bir kötülük yapmış oluruz. Denver'dayken, Rino'daki Great Divide Brewing gibi ulusal olarak bilinen birkaç seçenek ve Broadway'deki TRVE Brewing Company gibi birçok yerel favori arasından seçim yapabilirsiniz.
    .
    .
    2-Golden: Coors
    Denver'ın hemen batısında yer alan Golden'daki Coors Brewery, dünyanın en büyük tek tesisli bira fabrikasıdır. Her yıl 20 milyon varilden fazla bira üreten Coors (resmi olarak The MillerCoors Golden Brewery), şirketin geçmişi ve operasyonları hakkında bilgi edinmek için tesis turları düzenlemektedir.

    Coors Bira Fabrikasını ziyaret etmek için turlar küçük bir ücret gerektirir ve yasal içki içme yaşının üzerindeki müşterilere genellikle şirketin ürünlerinden birkaç örnek verilir. Golden'dayken, kontrol edilecek birkaç daha küçük bira fabrikası da var. Şehir merkezine yakın Mountain Toad, Barrels & Bottles ve Golden City Brewery'yi veya North Table Mountain'ın bitişiğindeki Holidaily Brewing Company'yi öneriyoruz.
    3ecfdf22-59c2-40c5-9284-cedae38a292c-image.png
    .
    .

    3- Fort Collins: Odell & New Belgium
    Larimer County'deki Fort Collins, sadece bir tanesini seçemeyeceğimiz çok sayıda harika bira fabrikasına ev sahipliği yapıyor. Her biri kendi kapalı/açık restoran ve barına sahip olan Odell Brewing Company ve New Belgium Brewing Company, eyalette biranın tadını çıkarmak için en iyi yerlerden ikisidir.

    Birbirinden sadece yarım mil uzaklıkta yer alan Odell ve New Belgium, bira içerek, yemek servisi yaparak ve Fort Collins yerlileri ve ziyaretçileri için açık hava etkinliklerine ev sahipliği yaparak uyum içinde yaşıyor. Denver'daysanız, Odell Brewing Five Points Brewery'deki veya Source Hotel'deki New Belgium Brewery'deki bu şirketlerden herhangi birinin yerel biralarını da deneyebilirsiniz.

    Fort Collins'te bira fabrikası gezintinize devam etmek istiyorsanız, gerçekten eşsiz içecek seçenekleri için şehirdeki Equinox Brewery'ye göz atmanızı veya Funkwerks'e gitmenizi öneririz.
    e1b0cccc-60b3-45b9-a5d9-d3782b13f3e6-Capture.JPG
    .
    .
    4- Boulder: Avery Brewing Company
    Boulder, Colorado'nun ülkede yaşamak için en iyi yerlerden biri olması ve aralarından seçim yapabileceğiniz bir düzineden fazla bira fabrikasına sahip olması tesadüf değil. 100.000'in biraz üzerinde bir nüfusa sahip olmasına rağmen, Boulder sakinleri bir sonraki favori biralarını aramak için asla susamak zorunda kalmazlar.

    Bir bira fabrikası seçmek, herhangi bir seçim yapmak kadar zor olsa da, Avery Brewing Company, Boulder'daki en popüler yerlerden biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Avery, güzel iç / dış mekan tesislerinde, sürekli değişen bira çeşitlerinin yanı sıra White Rascal gibi amiral gemisi favorilerine hizmet ediyor.

    Bardağınız boşaldığında, başka bir Boulder bölgesi bira deneyimi için Gunbarrel Brewing Company, Upslope Brewing Company veya Finkel & Garf Brewing Co.'ya gidin.
    11b3dc00-ac51-41c1-aacc-b1a9288a246c-Capture.JPG
    .
    .
    5- Nederland: Knotted Root Brewing Company
    Boulder Canyon üzerinden batıya doğru ilerleyen Nederland'daki Knotted Root Brewing Company, Colorado'nun en iyi korunan sırlarından biridir. Son derece iddiasız olan bu küçük bira fabrikası tamamen bira ile ilgilidir ve ziyaretçiler bunu ilk numunelerinde anlayacaklarından emindir.

    2017'den beri popülaritesi yavaş yavaş artan Knotted Root'un ödüllü biraları, Nederland şehir merkezinin kuzeybatısında kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunabilir. Herhangi bir günde, bira fabrikasında tipik olarak birkaç geleneksel Belçika birası ve çiftlik evi biraları ile ünlü ekşilerinden bir veya birkaçı bulunur.
    a95b240e-bece-41b2-ac82-c6a6bda6d701-Capture.JPG
    .
    .
    6- Steamboat Springs: Mahogany Ridge Brewery & Grill
    İster kayak öncesi ister doğal bir kaplıca banyosunun ardından olsun, Mahogany Ridge Brewery & Grill, Steamboat Springs'te bir bira içmek için en iyi yerlerden biridir. Yerinde demlenmiş Mahogany, dönen musluk listesinin temelini oluşturan Alpenglow kehribarıyla ünlüdür.

    Mahogany Ridge Brewery & Grill, ev yapımı biralarının yanı sıra rahat bir ortamda şaraplar, özel kokteyller ve çok çeşitli menü seçenekleri (çocuk yemekleri dahil) sunmaktadır.
    752fee38-9cdf-4e3e-b722-11ee570698a2-Capture.JPG
    .
    .
    7- Colorado Springs: Cerberus
    Olympic City'de bir biraya ihtiyacınız varsa, Colorado Springs'deki en iyi içeceklerden bazıları için Cerberus Brewing Co.'ya gidin. Herhangi bir zamanda, Cerberus tipik olarak hem ev hem de misafir fıçıları ile fıçıda 20'den fazla farklı bira seçeneği sunar. İleriye dönük tariflere odaklanan Cerberus, IPA severlerin hayalidir ve yemek menüsünde her türlü iştah için seçenekler bulunur.

    Popülerliği nedeniyle Cerberus çok meşgul olabilir, bu nedenle ziyaretçiler hafta sonları ve akşamları uzun bekleme süreleri planlamalıdır.
    0ead60b3-c049-4772-8d43-29baae7fea29-image.png
    .
    .
    8- Pueblo: Shamrock Brewing Company
    Pueblo'dayken, Shamrock Brewing Company, Emerald Isle'daki otantik bir İrlanda barına adım attıklarına inanan müşteriler için dönüştürücü bir deneyim sağlayabilir. İçeride, rahat kabinler ve uzun bar, işletmelerin kaliteli yemeklerinin ve biralarının tadını çıkarmak için ev gibi bir atmosfer sunuyor.

    Shamrock Brewing Company, 2005 yılında mevcut 60 yıllık İrlanda barının genişletilmesi olarak kurulan Pueblo'nun ilk zanaat bira üreticisiydi. Otantik bir deneyim için, aile dostu yemek menülerinden herhangi birini yıkamak için bir İrlanda Kırmızısı veya bir İrlanda Kapıcısı için Shamrock'ta eğilmenizi öneririz.
    58f725fb-cf52-4ffa-8e98-009fa0bb92cf-Capture.JPG
    .
    .
    9- Greeley: WeldWerks Brewing Co.
    WeldWerks Brewing Co., Colorado, Greeley şehir merkezinde bulunan büyük, davetkar bir bar salonuna sahip birinci sınıf bir bira üreticisidir. Ödüllü bira fabrikası, yaratıcı IPA'lar geliştirmede uzmanlaşmıştır, ancak aynı zamanda stoutları, hamalları, buğdayları, pilsnerleri ve ekşileri ile de ünlüdür.

    Bir seferde 20'den fazla bira içerek, WeldWerks deneyiminin tamamı için bir uçuş almanızı öneririz. Kendinizi Colorado Springs yakınlarında bulursanız, WeldWerks, popüler, deneysel biralarını tatmak için Old Colorado City ve Manitou Springs arasında bir uydu salonu da bulundurur.
    a3184a57-eb5a-4918-9338-813265c08b4f-Capture.JPG
    .
    .
    10- Dillon: Dillon Dam Brewery
    2 katlı muhteşem rezervuar ve dağ manzarasına sahip Dillon Barajı Bira Fabrikası, Summit County'nin bir şeyler içmek için uğramak için en iyi yerlerinden biridir. 1997 yılında açılan Dillon Barajı Bira Fabrikası, kaliteli seçeneklerden oluşan muazzam bir menü ile iç ve dış mekan içme ve yemek seçenekleri sunmaktadır.

    Tesis bünyesinde, Dillon Barajı Bira Fabrikası, tesisler ve bira üretim süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek için kendi kendine rehberli bir bira fabrikası turu sunmaktadır. Ardından, Dillon bira fabrikası gezintinize Angry James veya Pug Ryan's Brewery'de bir içecekle devam etmek de mümkündür.
    53a84fc8-9cd8-49d0-a1be-e47b815f1b24-Capture.JPG
    .
    .
    11- Eagle: Bonfire Brewing
    Colorado'nun en popüler kayak bölgelerinden bazılarına doğru batıya doğru ilerleyen Eagle County, yüzlerce alp yamacı ve bir avuç büyük bira fabrikasına sahiptir. Vail Brewing Company'nin iki konumundan birinde bir içki asla kötü bir fikir olmasa da, tüm Eagle ziyaretçilerinin harika bir Colorado zanaat bira deneyimi için Bonfire Brewing'e gitmelerini şiddetle tavsiye ediyoruz.

    I-70 ve Eagle River'ın bitişiğinde yer alan bira fabrikasında oyunlar, canlı müzik ve hatta soğuk kış akşamları için gerçek, açık hava şenlik ateşleri bulunan bir kapalı/açık oturma alanı bulunmaktadır. Şişleri ile ünlü olan Bonfire Brewing, bir sonraki favori otantik Rocky Mountain biranızı bulmak için harika bir yerdir.
    17ba1f90-b313-407c-a194-f39dbf637457-Capture.JPG
    .
    .
    12- Estes Park: Rock Cut Brewing
    Rocky Mountain National Park'ın girişinde taze demlenmiş bir bira arıyorsanız, Rock Cut Brewing'in atmosferinin ve içeceklerinin tadını çıkarmanızı öneririz. Big Thompson Nehri üzerinde, Estes Park'ın merkezinden birkaç blok ötede bulunan Rock Cut Brewing, 2015'ten beri lezzetli zanaat biraları servis etmektedir.

    Kapalı ve açık oturma alanı ve sık yemek kamyonu servisi sunan Rock Cut, kalabalıktan uzaklaşmak ve Estes Park'ın panoramik manzarasının keyfini çıkarmak için mükemmeldir. Şehirdeyken, yakındaki Estes Park Brewery'de veya Estes Gölü yakınlarındaki Avant-Garde Aleworks'de yerel biraları tadabilirsiniz.
    825e22da-9d6e-4805-9a16-75879e9922ca-Capture.JPG
    .
    .
    13- Grand Junction: Rockslide Brewery
    Batı Colorado'da, Grand Junction'daki Main Street'teki Rockslide Brewery gibi birkaç sulama deliği hile yapar. Rockslide, hem fıçı biraları hem de ortalamadan çok daha iyi pub yemekleri ile ünlü yerel bir favoridir. Eksiksiz Rockslide deneyimi için, bizon burger veya somon balığı ve patates kızartmasının yanında Rabbits Ears Ale'yi denemenizi öneririz.

    Başka bir büyük Grand Junction tesisinde bir içki arıyorsanız, davetkar iç/dış mekan atmosferinde bir içki için köşeyi dönünce Ramblebine Brewing Company'ye gitmenizi öneririz.
    2dfe5d0f-3449-49ee-a141-21b5b784d6c7-Capture.JPG
    .
    .
    14- Durango: Steamworks Brewing
    San Juan Dağları'ndaki en iyi brewpub'ı bulmaya mı çalışıyorsunuz? Durango'daki Steamworks Brewing'de dualarınızın yanıtlanmasını sağlayabilirsiniz. Ana Cadde'nin hemen dışında, Animas Nehri'nden birkaç blok ötede bulunan Steamworks, herkesin tadını çıkarabileceği eklektik bir yemek menüsü ile muslukta bir düzineden fazla yaratıcı bira sunmaktadır.

    Sosyal medyadaki memnun müşterilerden 1000'lerce beş yıldızlı incelemeye sahip olmak, tipik olarak büyük kalabalıklar ve bekleme süresi, bu güneybatı Colorado elyafında yemek yemenin ve içmenin tek dezavantajıdır. Kullanıcılar önceden plan yapmaya ve masalarını çevrimiçi olarak rezerve etmeye teşvik edilir.
    2320359c-cdd5-4aea-88fd-b66f4cc0926b-Capture.JPG
    .
    .
    15- Breckenridge: Breckenridge Brewery
    Son olarak, Colorado'nun en ünlü zanaat bira üreticilerinden biri olan ve 40'tan fazla eyalette mevcut ürünler sunan Breckenridge Brewery'den bahsetmek isteriz. Denver'ın hemen güneyinde yer alan Breckenridge Brewery'nin merkezi şu anda Littleton'daki devasa üretim tesisi ve restoranında bulunuyor.

    Summit County'de, bira fabrikası, şirketin 1990'da kurulduğu adını taşıyan dağ kasabası Breckenridge'deki orijinal birahanesini hala koruyor. Her iki yere de gidemezseniz, neyse ki, Breckenridge biraları eyalet genelinde satın alınabilir ve tadını çıkarabilirsiniz. Colorado'nun barlarının, likör mağazalarının ve restoranlarının büyük bir yüzdesinde bulunur.

    Bunlar Centennial Eyaletindeki en popüler bira fabrikaları arasındadır. Şerefe!
    ad322a4f-da7a-4d72-a468-670389fa3a47-Capture.JPG

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    her insan farklı bir bakış açısı ile bakar


  • denver da olan var mi?

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   J JackFoxy 

  • Guncel olarak Denver veya Colorado olanlarla bulusmak tanismak isterim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @samuraisamet @ss_ayhan @abayasli @Richmond senle birlikte 3 aile üyesi de orada yaşıyorlar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum