Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Vizesi ile ABD'ye Seyahat & Deneyimler

Yolculuk
26 10 1.8k 14

  • @Atlantis00 Bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz anı yaşayalım babanızda umarım o maça gider :)

  • ⭐⭐

    Miami - İST uçuşumuz da uçak altına verdiğimiz bavulumuzdan kutusunda açılmamış sıfır iphone 17promax'i miami havalimanı çalışanları çalmış. THY'ye kayıt oluşturdum sonuca göre güncelleyeceğim bu durumu ama bu konuda dikkatli olalım biz bir hata sonucu değerli eşyaların olduğu valizi uçak altına verdik ve sonuç bu..


  • @mesut1905 geçmiş olsun umarım çözerler sonucunu merakla bekliyorum. daha önce böyle bir şey duymuştum bu yüzden uçak altı valizlerimi şifre ile kapatıyorum ayrıca değerli olan tüm eşyalarımı da yanıma sırt çantama veya el çantama alıyorum.


  • @mesut1905 çok geçmiş olsun, umarım bir an önce çözüme kavuşur bu durum.


  • @mesut1905 Gecmis olsun dostum. Umarim en kisa surede bir cozum bulurlar ve odeme yaparlar. Degerli esyalari ucak alti bagaja vermek oldukca riskli.

  • ⭐⭐

    teşekkür ederim arkadaşlar @T-C-Kubilay-Dikici @gizemk @MySea


Benzer Başlıklar

  • Boşanılan Eş ile Beraber ABD'ye Turistik Ziyaret

    Taşındı Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    268 Bakış
    gucarslanG
    @muratti resmi boşanma süreciniz eğer bu hafta sonuçlanacak ve seyahatiniz sonraki bir tarihte ise burada devreye çocuğun velayeti girecektir. çocuğun velayeti hanginizdeyse ilgili seyahat için diğer taraftan alınmış bir muvaffafakname hazır bulundurmasını tavsiye ederim. evet, sizin evli / boşanmış olduğunuzu sormayacaklar ve birlikte seyahat edeceksiniz ancak; herhangi bir durumda bu evrağın yanınızda olması daha sağlıklı olur.
  • ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

    Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması

    Yolculuk
    66
    2 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    Z
    @crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • GC Vizesi ile ilk ABD girişi

    Yolculuk
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    Tayfun YildirimT
    GC ile Türkiye'ye seyahat ederken hangi belgelerin olması gerekir. Yada sadece gc yeterlimi detaylı bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum