Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Vizesi ile ABD'ye Seyahat & Deneyimler

Yolculuk
26 10 1.8k 14

• @Atlantis00 Bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz anı yaşayalım babanızda umarım o maça gider :)

• ⭐⭐

Miami - İST uçuşumuz da uçak altına verdiğimiz bavulumuzdan kutusunda açılmamış sıfır iphone 17promax'i miami havalimanı çalışanları çalmış. THY'ye kayıt oluşturdum sonuca göre güncelleyeceğim bu durumu ama bu konuda dikkatli olalım biz bir hata sonucu değerli eşyaların olduğu valizi uçak altına verdik ve sonuç bu..

• @mesut1905 geçmiş olsun umarım çözerler sonucunu merakla bekliyorum. daha önce böyle bir şey duymuştum bu yüzden uçak altı valizlerimi şifre ile kapatıyorum ayrıca değerli olan tüm eşyalarımı da yanıma sırt çantama veya el çantama alıyorum.

• @mesut1905 çok geçmiş olsun, umarım bir an önce çözüme kavuşur bu durum.

• @mesut1905 Gecmis olsun dostum. Umarim en kisa surede bir cozum bulurlar ve odeme yaparlar. Degerli esyalari ucak alti bagaja vermek oldukca riskli.

• ⭐⭐

teşekkür ederim arkadaşlar @T-C-Kubilay-Dikici @gizemk @MySea

Benzer Başlıklar

• ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • ABD'ye İlk Giriş

Kilitli Yolculuk
    3
    6 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz su konuyu ilk giris icin: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris Su konuyu da sonrasi icin kullanabilirsiniz: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri Yorumu oraya aktarin isterseniz, sadece orada konusulsun diye ben burayi kilitliyorum.
  • GC Vizesi ile ilk ABD girişi

Yolculuk
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    Tayfun YildirimT
    GC ile Türkiye'ye seyahat ederken hangi belgelerin olması gerekir. Yada sadece gc yeterlimi detaylı bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler.
  • Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
    4k
    1
    64 Oy
    4k İleti
    553k Bakış
    ATS16A
    @meke said: Kabul edilen sadece ilk geçerli olan 6 ay süresiymiş, o tarihten sonra uzatma yapan damga ile Schengen red veriyormuş. "Kabul edilen sadece ilk geçerli olan 6 ay süresiymiş, o tarihten sonra uzatma yapan damga ile Schengen red veriyormuş." Bununla (gecerli surenin 6 ay olduguna dair) ilgili size resmi bir evrak/kaynak gosterdiler mi veya istediniz mi? Kaynak gosterdilerse ve bunu paylasabilirseniz diger forum kullanicilari icin yararli olacaktir. Sizin vize kategoriniz EB-2 NIW kategorisi oldugunu goruyorum imzanizdan, sizin gocmen vizenizin alt kisminda "Upon endorsement serves as temporary I-551 evidencing permanent residence for 1 year" mi veya "Upon endorsement serves as temporary I-551 evidencing permanent residence for 6 months" mu yaziyordu? USCIS'in konu Temporary I-551 Stamps and MRIVs ile ilgili kurali/talimati cok acik.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k