Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Vizesi ile ABD'ye Seyahat & Deneyimler

Yolculuk
26 10 1.8k 14

Benzer Başlıklar

• Boşanılan Eş ile Beraber ABD'ye Turistik Ziyaret

Taşındı Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    262 Bakış
    gucarslanG
    @muratti resmi boşanma süreciniz eğer bu hafta sonuçlanacak ve seyahatiniz sonraki bir tarihte ise burada devreye çocuğun velayeti girecektir. çocuğun velayeti hanginizdeyse ilgili seyahat için diğer taraftan alınmış bir muvaffafakname hazır bulundurmasını tavsiye ederim. evet, sizin evli / boşanmış olduğunuzu sormayacaklar ve birlikte seyahat edeceksiniz ancak; herhangi bir durumda bu evrağın yanınızda olması daha sağlıklı olur.
  • ABD ye giderken Frankfurt aktarması yapmak

Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    mutlukurt0534M
    @hayallerabd teşekkürler
  • Pasaport veya Seyahat Belgesi olmadan ABD'den cikmak

Yolculuk
    13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Tayfun YildirimT
    Aylar önce Green Card aldım ve Türkiye'ye gitmek istiyorum Kısmet olursa bir iki ay sonra geri döneceğim Bu esnada almam gereken bir belge var mı yapılması gereken işlem var mı bilgisi olan varsa Paylaşırsan sevinirim Mümkünse güncel olsun bilgiler teşekkür ederim
  • Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari)

Taşındı Yolculuk
    132
    4 Oy
    132 İleti
    38k Bakış
    Webster RinkiW
    Merhaba deneyimleyen oldumu bilmiyorum ama farkli platformlarda sorun olmadigi yazmis. Ben pegasusla londraya gidip oradan farkli firma ile usa ya gitmeyi planliyorum. Tabiki tekrar check in gerekecek. Bu mumkun mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k