Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Atlantis00 Bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz anı yaşayalım babanızda umarım o maça gider 🙂

• ⭐⭐

Miami - İST uçuşumuz da uçak altına verdiğimiz bavulumuzdan kutusunda açılmamış sıfır iphone 17promax'i miami havalimanı çalışanları çalmış. THY'ye kayıt oluşturdum sonuca göre güncelleyeceğim bu durumu ama bu konuda dikkatli olalım biz bir hata sonucu değerli eşyaların olduğu valizi uçak altına verdik ve sonuç bu..

• ⭐⭐

@mesut1905 geçmiş olsun umarım çözerler sonucunu merakla bekliyorum. daha önce böyle bir şey duymuştum bu yüzden uçak altı valizlerimi şifre ile kapatıyorum ayrıca değerli olan tüm eşyalarımı da yanıma sırt çantama veya el çantama alıyorum.

• @mesut1905 çok geçmiş olsun, umarım bir an önce çözüme kavuşur bu durum.

• @mesut1905 Gecmis olsun dostum. Umarim en kisa surede bir cozum bulurlar ve odeme yaparlar. Degerli esyalari ucak alti bagaja vermek oldukca riskli.

• ⭐⭐

teşekkür ederim arkadaşlar @T-C-Kubilay-Dikici @gizemk @MySea

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |