Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    Göçmen Olmayan Vize Bekleme Süreleri

    Herkese merhabalar... Bekleme süreleri ile alakalı forum içerisinde bir konu göremedim. Bende kendimce göçmen olmayan vize sürelerini her hafta güncellemek şartı ile bi tablo haline getirmeye karar verdim. Amaç göçmen olmayan vize türünün bekleme sürelerinin yaşanan gelişmelere göre (konsoloslukların rutin dışına cıkmak zorunda kalması,vize banları sonrası bekleme süreleri,yaşanan olağan üstü durumlar) sonrası konsoloslukların eski dosyaları ne sürede eritebildiğini öngörebilmek adına bu konuyu açma kararı aldım. Konu da yüzdelik hesaplama da yapabilmek adına bekleme sürelerinin altına da yüzdelik rakamları ekleyeceğim ancak bu durumu haftaya yapmış olacağım ilk haftanın verileri elimizde oldugu için (konsolosluk % kaç aktif çalışmış,bu haftalık hızı yüzde kaç oranında artmış veya azalmış gibi) Konuda eksik veya yanlış hesaplanmış bi durum varsa uyarmaktan ve düzeltmekten lütfen çekinmeyin. Bu konu şuan için sadece Türkiye konsolosluklarını ilgilendirmektedir. İlerleyen günler de diğer ülkeleri de eklemeye çalışacağım. Konuyla alakalı daha güzel olur dediğiniz bi fikriniz olursa sizin de yorumlarınızı duymak isterim. @crazycells @gucarslan

    NOT: Şuan için Ankara konsolosluğu göçmen olmayan vizeler için kesin bi açıklama yapmadığından dolayı Türkiye de sadece İstanbul konsolosluğunun verilerini çıkaracağım.

    24 Ağustos - 31 Ağustos 2022 bekleme süreleri (TR)

    Turist Vizesi: 260 gün
    Öğrenim Vizeleri: 135 gün
    Bütün diğer göçmen olmayan vizeler: 133 gün

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    teşekkürler sn. @waterman, başvuru yapacak arkadaşlar için çok faydalı olacak bir başlık.
    ben de ilgili resmi sitenin linkini ekliyorum ki, bireysel olarak kontrol etmek isteyenler dilediği zaman bakabilirler.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Screenshot_20220825-064030_Instagram.jpg

    Bugün böyle bir haber gördüm yakın zamanda bir gelişme yaşanabilir diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    Haftalık verilerde değişim olmadı. Bilginize


  • Herkese iyi gunler!

    Ben Green Card sahibiyim ve suan da Amerika da yasiyorum. Annem icin 3 kere Turist vizesine basvurduk ve 3 basvuruda da red cevabi olduk. Gecen gunler de 4. basvuru icin gerekli hazirligi yaptim fakat randevu secimi icin sadece Istanbul da, Haziran 2025'ten itibaren tarihler gorunmekte.
    Acaba 3 kere red almis basvuru sahipleri icin farkli bir durum mu bulunmakta? Boyle bir durumlar karsilasan var mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

33
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum