Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Slmlar
    (Forumda aradim fakat tam cevap bulamadim.) son zamanlarda bircok kisi tr den kacak yollarla abd ye meksika sinirindan gelip multeci olmak istiyorlar. Bu kisiler kamplara yerlestiriliyor. Daha sonra bu kisiler abd de yasayan birilerini bulup kamptan cikmak icin sponsor/referasn olmasini istiyorlar. Bunu bir kac yerde duydum. Bu sayede kamptan disari cikiyorlarmis. Benim merak ettigim sponsor/referans olanlar ilerde bir yasal sorun ile karsilasirlar mi.ozellikle greenkarti olan biri bunu yapabilirmi yaparsa ilerde vatandaslik hakki icin problem olurmu.

  • ⭐⭐

    @m-orhan Sonuçta yasal olmayan bir şey için kişi gerekli riskleri alarak kendi kararını veriyor. Burada yasal olmayan yolları konuşmuyoruz , net bir cevap alabileceğinizi sanmıyorum.


  • Yanlış yapıyorlar. Öncelikle hiçbir ülke "topraklarımıza ve yeni vatanına hoş geldin gel buyur" demez. Bir şekilde gidiyorlardır ama sonucu ne oluyordur bunu bilmiyoruz.

    Böyle yapmaya devam ederlerse ileride zaten kırk takla atarak verdikleri vizeleri vermemeye başlayacaklar. Belki gc kotasından bile Türkiye'yi çıkarabilirler.


  • @m-orhan Büyük hata yaptıklarını düşünüyorum. GC hakkını geçtim ABD'yi turist olarak bile tekrar girme ihtimalleri yüksek ihtimalle olmayacak. Canlarını tehlikeye atıyorlar ve Meksika da kartellere ödedikleri 10 bin dolar civarında bizim için yüksek rakamlar kesin bir sonuca götüreceğinin garantisi yok araştırdığım kadarıyla biçok insan deport ediliyor. Bunların yanı sıra ülkeye kaçak girenlerin ülke vatandaşlarıyla veya GC sahipleriyle aynı koşullarda olacağını aklınızdan bile geçirmeyin. Bu kişiler banka hesabı vs olmayacağı için kredi skoru da olmayacak ehliyet veya araba alamayacaksınız yani hiçsiniz. Ayrıca kamplarda süreçleri çok uzatmaya başlamışlar hadi çıktınız diyelim, elinize bir telefon verildi ve belirli saatlerde belirli konumda görsel olarak onaymanız geriyor ve mahkemeyi kuzu kuzu bekliyorsunuz yapacak bişeyiniz yok veya İsap'a takıldınız sonuç yine aynı ayağınıza Gps kelepçe avukatlar (ücretleri min 10bin dolar) belli aralıklarla İsap'a gidip yetkilerle görüşmek zorundasınız zaten İsap'a alındıysanız muhtemelen sorunlu bir kişi izlenimi verdiğiniz içindir ve bu aşamada ya ülkede kalırsınız yada deport olursunuz.
    Yanlışım varsa düzeltirseniz memnun olurum aklıma gelenler bunlar.

    Edit:

    Lütfen kendinizi zor durumlara düşürmeyin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum