Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @Süleyman-Kapusızoğlu Revolter bey yapmanız gerekenleri anlatmış zaten ama mail hangi ülkeden geldi ankaradan mı aldınız mülakat mailini onuda yazarsanız

• @Emre-Kurtulmuş Ankaradan mail aldığını belirtmiş Süleyman Bey ilk gönderisinde düzenleme yapmış. Umarım güzel dağıtım olur.

• @melikemim 5 haziran mail geldi

• Gc kazanan kişilerin, süreçleri daha sağlıklı takip edebilmek adına 2024 yılı excel dosyasına bilgilerini girmesi çok önemli. Excelde bilgisi olmayan kişilerin dosyaya giriş yapıp bilgilerini girmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzWtWRX5sSBdSXkzYmnOWPtEXmJtRwBSmKgu5kjOrbg/htmlview#gid=0

• @voodoochild, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

onceki senelerde kesin diye bakilan siralara bu sene geledigimiz ay itibari ile hala ulasilamamasi ilginc. cok bir beklentim yoktu, gidip gitmeme arasinda dusunurken, 8000li siralamamla yavas yavas sira zaten gelmez dusuncesine girmeye basladim. cok isteyip de hala sira gelmeyenlere sabirlar diliyorum.

Madem kararsızdınız, neden başvuru yaparak kesin gitme niyetinde olan insanların hakkına girdiniz?

• @mervey Hayırlı olsun hocam tebrik ederim. Devamlarına vesile olur inşallah ^^

• ⭐⭐

mülakat mailleri toplu olarak mı gidiyor? yani demek istediğim parça parça gelir mi? yoksa gelen geldi bu ay bitti mi?

bu arada yok mu artıran ya 2 kişi var. :( bari kendimizi için sevinemedik, gelenleri çokluğunu görelimde iş olacak diye sevinelim.

bunuda şuraya bırakayımda iç dünyamı kimse anlamasın :)

scream

• Merhaba eğer ki bitti ise sadece 3 Mail mi dağıtıldı yani

• Asya dosyalarından da mail alanlar olmuş iranlı arkadaşım söyledi

• @Demayfo teşekkür ederim. Umarım bekleyen herkese mailler gelir.

• @misha90 saat 11 civarı geliyordu mailler bir kcc den dosyanızı kontrol etseniz belki belli olmuştur ?

• @mervey hayırlısı olsun inşallah; darısı hepimizin başına

• @yusufalak sistemden kontrol edebilir misin ?

• ⭐⭐

@melikemim

yok malesef. delirmeye 1. kaldı.

going cracy

• @yusufalak Amerika’da saat 17:02 muhtemelen gelmez bu saatten sonra

• Arada alan var mı görürüz sabaha artık inşallah bi kaç kişi daha almıştır en azından

• ⭐⭐

@melikemim

Bencede sonraki aya bakalım artık. Eşiğine geldik tırmalıyoruz resmen delirmemek elde değil ya.

• ⭐⭐

@melikemim Merhabalar, eğer görürüz derken excel listesi üzerinden görebilmeyi kastediyorsanız maalesef gerek bugün olsun gerek önceki zamanlar olsun maalesef birçok kişi excel üzerinde bilgilerini girmeye tenezzül etmiyor. Söz geldiği vakit herkes bu platformdan faydalandığını söylüyor ki eminiz bu platform olmasa hiçbirimiz bu süreci bu şekilde sürdüremezdik ama yakındığım konu buradaki bazı forum üyelerimizin bunu bilmesine rağmen bazılarının hem imza ve excel bilgileri yok bazılarının da ayrı ayrı tek olarak bu bilgileri yok.

• @Revolter keşke sadece excele veri girme konusu olsa; hepimizin elinde veri olması için çok değerli Excel tablosu ama bir çok arkadaşımız sorduğumuz sorulara cevap bile vermiyor. Tamam vermek zorunda değil ama hepimiz burada pamuk ipliğine bağlı umudumuzu tutmaya çalışıyoruz. Taşısak mı napsak ya da bekleyelim mi vs vs. Bazı kişiler standart olarak; sadece almayı seviyor 🤷‍♀️

• @yusufalak valla bizim için bir sonraki ay da zor gibi

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k